Sambon! :D

Måste göra lite reklam för min sambo tänkte jag. Han är ju nämligen en rätt bra sambo, stökar ner endel och gillar inte att ha sovmorgon längre än till 9, men förutom det så är han en bra kille ;)


Snygg dessutom...!

Men det var inte honom som pojkvän jag skulle göra reklam för, just det, det var ju för att han är så duktig på att skriva kärlekssånger. Fast låten jag älskar kanske mest är ju ingen kärlekssång. Kom ihåg det, när ni träffar honom.

I alla fall, de finns på Spotify nu. Du kan lyssna på dem huuuur mycket du vill, och ja, det är jag som är Linnéa. Så vitt jag vet i alla fall ;)
(Har du drömmarna kvar? spår 2)

ENJOY MY BOYFRIEND!



Martin, jag är verkligen stolt över dig.
(sitter inne med sanningen? ;))
-LallaNéa-


Sicken lördag!

Traskade upp på övervåningen inrullad i sambons morgonrock för att äta frukost, och möts av två syskonbarn + mamma i hallen.
"Visa Nea vad hon ska göra nu!" Säger mamman till sin dotter, som drar fram ansiktsfärger från en påse. Då var det bara att täcka bordet och lyfta upp tjejerna (3 st) och måla fjärilar, stjärnor och hjärtan.

Sen fick jag äta frukost. Och Laine passade de små. Så fick jag leka lite och sedan var jag hurtig och sprang min lilla runda innan det blev dusch. Och sen fick vi jättegod mat i form av potatisgratäng och kött och sedan slocknade jag en stund på soffan innan hjärtana skulle hem.

Det var en aktiv dag det, må jag säga....! Och hoppas på en lugn filmkväll denna lördag eftersom det är shopping på allvar som gäller imorgon! :)
(och då kommer även lite bilder ;D )

-LallaNéa-

FY SJUTTON!

Jag blev så galet trött på mig själv i våras, och ännu tröttare blir jag nu när jag inser att jag inte lärde mig något av att vara tidsoptimist på Skvadern..

Skillnaden är nog att där kunde man inprovisera lite, trixa till sig en kvart hit eller dit, lämna in på eftermiddagen istället för på morgonen.. osv.
Men det funkar inte när man har en högskole-dedline att hålla sig till. 23:59

Och vad var klockan när jag hade fått meddelandet bekräftat av systemet?

Tjugotre.
Femtio.
nio.

23:59

Kan det bli SÄMRE?!

Har dessutom varit orsak till Isses korta nattsömn och polarna polers fick inte spela sitt spel. Men det senare tänker jag inte ta på mig skulden för, det var helt enkelt inte mitt fel att vi missat i kommunikationen att båda parter ville ha samma dator. Och eftersom jag skulle göra skolarbete (och som ni förstår behövde varenda minut) så fick jag datorn.

Eller egentligen var det inte ens nån diskussion, men om jag ger Laine lite banankaka imorgon så blir han nog glad igen! :)

Nu ska jag se om Sambon och Helen lever där nere... ;)
puss!

-LallaNéa-

tusan.

Vi har varsitt jobb nu, eller ja, vi går som vikarier inom samma pool, plus att martin har sitt företag och jag är pool också inom äldreomsorgen.
Och eftersom vi båda nu fått jobb i Habo funderade vi på att kanske bosätta oss här, istället för att satsa på stan. Så hoppsan tog jag kontakt med Habo-bostäder och är på g med sökandet där. Och så får jag ett mail med erbjudande om en sån lägenhet vi letat efter inne i stan..

Tur att M är på jobbet och att jag också ska åka strax, så behöver jag inte funder på detta mer just nu... men .. typiskt?! ;)

Idag ska jag vara dagisfröken, och M är fritidspedagog och ska låsa på hans avdelning. Vi är inte på samma skola. Men jag ska jobba med M's systerdotter (lilla H) och det ska bli sååååå roligt! :)

-LallaNéa-


Rörigt..

Skulle ha varit på intervju, men viss förvirrin och missförstånd gjorde det omöjligt. Nåväl, skitsamma, Ny tid är bokad. Hoppas inte för mycket nu bara.

Banankaka finns i alla fall i ugnen, och borde vara klar när som helst. Då ska jag fika med lillebrorDaniel, Laine, och sen ska jag laga middag åt de arbetande vuxna som bor i det här huset. Känns snopet och bra på samma gång.

Idag kickstartade jag dagen med en löprunda, var på gott mod och skuttade fram. Men ja, det var innan det lilla missödet ;)


Hon och han, den och det. Ni bara snurrar runt i mitt huvud. Minnena från förr, önskningarna och förhoppningarna.. besvikelserna och ångesten. Herregud... fru lust herr energi.. I hope I'll find you soon again.

-LallaNéa-


Söker lägenhet

Centralt, balkong, parkeringsplats och öppenhet. Billig hyra, internet, comhem och nyrenoverat. Visst finns det många önskningar när man letar efter sin första RIKTIGA lägenhet, men ärligt talat så söker vi en tvåa i Jönköping/huskvarna eller Habo/Bankeryd. Snarast.

och ungefär såhär stora är våra krav:
2 rok
bra förbindelser


Vem kan erbjuda oss detta?? :)
Börjar längta mer för varje dag nu..

-LallaNéa-

Jag har också förlorat

Fylld av intryck ville jag egentligen skriva ett inlägg igår, men när teven stängdes av bortåt ett efter timmar av valvaka var ögonen alldeles för trötta.

Jag är fortfarande ytterst imponerad av att det fortfarande är så många kommentarer på facebook om SD inträde i riksdagen. Jag imponeras av att trots att det gått några timmar har varken ilskan eller hopplösheten lagt sig, och det är otroligt många som inte riktigt vet vad de ska ta sig till. Jag vet det inte heller, men jag läste någons I uppdatering, "SVERIGE HAR GJORT ETT MARDRÖMSVAL" OCH JAG KAN INTE ANNAT ÄN HÅLLA MED.
Igår var vi på restaurang med svärmors partivänner, åt god mat och umgicks med bandet, även om jag o helen inte hör dig och henke inte var där, men det är lättare förklaring för de hemma i norr ;)
Följde SVT's valvaka hela kvällen men jag var inte spreciellt intresserad förns det verkligen började gå upp för mig att SverigeDemokraterna fick mandat i riksdagen. Vi har ett främlingsförjäntligt parti i sveriges riksdag. Men jag tänker inte skämmas för att vara svensk, tvärt om. Jag är stolt över alla de som har sitt förnuft kvar och nu är mer villiga än någonsin att strida för mänskliga rättigheter och lika värde för alla.

Själv sympatiserar jag med Miljöpartiet, fast jag tycker inte om att skriva det offentligt. Kanske speciellt inte nu när det ryktas om att de överväger att bryta förtroendet till (S) och (V). Men för att världen ska kunna räddas, vilket ni som läst min blogg ett tag vet att jag funderar mycket på, så måste vi ha en stabil jord att stå på. Utan farliga utsläpp, överdriven konsumtion och utan tanke på naturens bästa.

Så igår blev jag klappad på axeln och fick orden "Grattis. Du har ju vunnit" för ja, Miljöpartiet har gjort ett bra val och fått ett bra valresultat som 3e största regeringsparti.
Men jag kunde bara vända mig om, och böja huvudet mot marken med orden att jag också förlorat. Att SD har kommit in i riksdagen är en förlust, likaväl för mig som jag hoppas att det är för alla er andra. Mina fina vänner som läser denna blogg, ni får rösta på moderaterna, sossarna, folkpartiet eller vänstern men varför i iaegfiygshrbfwya skulle ni rösta på SD för?!

Måste dra nått gammalt över mig. Och hoppas på att svärmor och mamma har fått varsin plats i de respektive partien i de respektive kommunerna.

Och ståtsera med att min röst fortfarande inte är räknad, då poströst-resultatet kommer typ onsdag. Jag har alltså ännu inte sagt mitt, och jag hoppas att resultatet påverkas mer i detta val än vad som brukar vara traditionen.

-LallaNéa-

fredagskänsla?

Jag vill egentligen bara ta en v-aaa-r-m dusch, dra på mig mysbyxorna och sedan krypa ner i soffan med en bra film att ägna några timmar åt.
Middagen ät förtärd, tacos ala skynda blev det, och disken står som vanligt kvar på bänken efter älskade bröderna D, och ingen av kvinnorna i huset har tänkt sig ge sig an denna utmaning. (den ena sitter här, och den andra jobbar några timmar till)

Men jag vill ha en egen soffa att sjunka ner i, en egen tv att glo på och egna skålar med chips och dip, egna glas att dricka läsk ur.. en egen matta att spilla på...jag tror ni fattar.
Idag har jag alltså påbörjat helvetesarbetet med att ringa till Jönköpings alla fastighetsägare. Några var trevliga, men de flesta verkade ytterst ointresserade över nyinflyttade.. synd för dem I say..

Nu blir det i alla fall engelska några sista timmar innan jag ska våga klicka på "skicka knappen" och vara nöjd med del ett. Och ta tag i del 2...............

Hoppas i alla fall att Du har härliga fredagskänslor och att allt är väl med dig. Tycker dock att du hör av dig, liiiite för sällan...!


puss!
-LallaNéa-

Drömde?

Ärligt talat, så vet jag inte riktigt längre, om det var du eller jag som drömde den drömmen. Jag kan inte längre ärligt säga om det var du eller jag som satt på den där sandlådekanten och tittade på sonen. Var det min eller din son? var det du som drämde att det var din? Eller jag som drömde att det var din? Eller jag min? Du min? Jag minns inte.. vet inte alls..

Men jag tror att du vet vad jag pratar om.

-LallaNéa-









Fått många telefon samtal idag, från mormor mamma och emma. Lika roligt allihop, prata hit, prata dit.. det har dock varit en seg engelskadag i övrigt, blää
men jag måste säga att jag var otroligt duktig som trots allt gick ut och rörde på mitt fläsk. Rundan tog ca 40 minuter, inklusive ett stop för 100 situps. Hua, jag måste verkligen ta tag i mitt liv..

-LallaNéa-

tjosan!

Lite uppdatering av designen, färgerna är utbytta mot lite höstigare tema.. och jag är på jakt efter en lägenhet i Jönköping..!

Trivs superbra i den möblerade ettan utan kök, dvs Martins pojkrum, men det skulle inte slå fel med en egen säng, eget vardagsrum och egna saker att plocka i.. Letar för fullt denna måndag och ska också ta och tacka ja till en utlandsresa med familjen Damberg. I januari bär det av, och jag kan nog säga redan nu att det kommer bli galet skönt att få lite värme på sig!


Men som sagt, jag är glad i hösten och har gjort bloggen lite höstigare. Ska snart bege mig ut på prommenad och sedan ta tag i engelskan igen - på allvar denna gång. :)

-LallaNéa-

Sista minuterna.,..

Det började underbart och fantastiskt, men ljus en bricka med frallor och jos, oboy OCH the. Älsklingen hafde verkligen gjort sig till och mina bröder, inlindade i varsitt täcke och svärmor sjäng underbara morgontoner precis innan familjen från norr delade med sig av sina morgon röster...

Nu återstår bara några få minuter av denna födelsedag, och vad kan jag säga?
En gnutta av besvikelse skred in på kvällen, i vanlig ordning, då jag kände mig som en dålig värdinna som inte umgicks med alla syskon och deras barn när de skulle gå hem.

Men förutom det och jobbet (men jobbet kan man ju inte göra mycket åt) så var dagen helt underbar rätt igenom.
Rätt egenom.

Det var blött påvägen  till jobbet men det märkte jag knappt. Och huset var fullt av vänner, syskon och syskonbarn nu på kvällen och trots att jag inte har ätit någon middag (bara massa tårta) så mår jag prima!

Tack Martin, älskade vän, för allt du ordnade fixade och stod ut med idag.

Och tack till ALLA som ringt, skickat blommor, skrivit på facebook, skickat sms och inte minst de som var och åt tårta nu på kvällen. Jag är nu nitton år och det är tack vare ER som det känns så underbart! !

Tack tack tack!
-LallaNéa-


Bra början på födelsedagen

Skönsång av familjen damberg som bor i detta hus, och av familjen lundgren i det stora flerfärgade huset i norr.
Två tårtor är i ordning och ska få grädde senare av min älskade sambo som gjorde underbar frukost imorse!

TACK!

Nu ska jag åka till jobbet och arbeta, hörs och ses! :) <3

-LallaNéa- 19.år.

nattinatt!

Kamerabatteriet är på laddning och halstabletten har smält i min nmun. Pojkvännen spelar dataspel i sängen därnere, och här sitter jag och bara väntar på att få gå och lägga mig. Men vad hindrar mig? Kanske vetskapen om att jag fyllker år imorgon? Men så ibland slår känslan tillbaka över mig, det är dags att lägga av med gnället nu och bara vara vuxen.

För en stund så känns morgondagen inte mer speciell än någon annan dag i livet. Inte mer speciell än igår, jobb, umgänge kanske nån film.. inte vidare händelserikt egentligen.

Ändå vågar jag inte riktigt slappna av helt. Köpte tårt-bakar-saker för halva förmögenheten så snälla kom och ät upp dessa med mig?! :D

Och så ska jag köpa ballonger på väg till jobbet imorgon, och sätta upp på dörren så fint tills alla kommer hem :)
Det blir nog bra endå, trots att jag har wainat en del..

Börjar sakna syrrorna dock, hoppas på en lägenhet å det snaraste så de i alla fall kan komma ner en helg och göra massa syster-grejjer. Puss tjejer! <3 <3





Nu ska jag lägga mig. Tillslut tillrätt ordentligt. Trött utvilande. Förväntansfullt spänt och lyckligt på sambons arm.

 Jag fyller år imorgon. <3


Storstädning!

Det som börjades med att plocka ur diskmaskinen har resulterat i skurning av både golv och toaletter, rensning och plockning och en del oenigheter, så att säga.

Men nu är det i alla fall snart klart och det börjar närma sig tiden då jag kryper ner i bäddsoffan för att för sista gången somna som 18-åring.
Så speciellt känns det egentligen inte, att vara 18 för sista gången.  19 har väl mer varit en ålder jag längtat till, för att det är så nära att vara vuxen, och för att 19-åringar faktiskt behandlas som vuxna, och inte som barn, som jag sedan jag var runt 16 känt att jag förtjänat..

Imorgon firas dagen med ett mindre arbetspass 11-17. 6 timmar är rätt lagom faktiskt ;) Sedan är det tårtkalas på bagaregatan vill jag lova! Tårta, småkakor av olika slag, saft och kaffe.. och så förhoppningsvis familj och vänner som förgyller otroligt mycket. :) Det kommer nog bli en bra dag.. :)

Men jag går snart och lägger mig i en nybäddad säng med vackra småblommiga lakan. Denna kväll, som brukar vara så spänd och förväntansfull, känns tom och trygg. Fast otrygg på samma gång. För en gångs skull så vet jag inte alls vad som väntar. Och det är både underbart och hemskt. Därför har jag inga förväntningar på morgondagen. Det kan bli hur dåligt som helst, jag försöker ställa in mig på det, så jag inte ska bli allt för besviken. Det jag önskar mig får jag ändå inte att få (att familjen Lundgren kommer hit). traditioner som brukar varit självklara kommer ändå inte att hållas på. Det blir endå inte som man tänkt sig. Och att fylla år är inte lika magiskt nu som när man var runt 5. Så jag försöker att inte ha några krav, inga förväntningar och inga större hopp.
Jag hoppas på att det kommer lite folk och äter tårtan som jag har bakat bara. Och mot dem ska jag le och kramas, för jag är verkligen lycklig för varje sekund med dem som valt att vara med mig <3

Tack!

-LallaNéa-


Livslängstan, livsglädje, livslust och livsångest...

Vill åka hem. Vill inte åka hem. Kan åka hem. Vill inte åka hem. Kan inte åka hem. Vill åka hem. Vart fan e hem?

Imorse var det bara jag hemma. Och jag la mig på soffan och låg där. Tittade framåt och försökte, utan att lyckas att somna.

Imorgon fyller jag år. Jag vill inte fylla år. Jag längtar efter att fylla år. Jag hatar att fylla år. Jag älskar att fylla år.

Godmorgon! :D

Väcktes som vanligt av knackningar på dörren och "martin? Martin? Martin?!" så blev det frukost och så köra martin till jobbet hans.

Nu har jag i allafall kommit hem igen, slagit på datorn, druckit min oboy och ska strax köra iväg broderDaniel till tåget och sedan är det engelska för full rulle! :D

Igår gjorde jag ett eget litet fyspass i vardagsrummet; situps åt olika håll, armhävningar både framåt och bakåt och framförallt utfall! Märks verkligen att jag är jävligt ofitt just nu, har träningsverk så det skriker i låren efter max 30 utfall... :S
Dags att börja träna lite kanske?


Iallafall skönt med en ledig dag utan arbete, engelskan ska bli klar och massa tårtprylar ska handlas inför morgondagen!! :)

Ni kommer väl hit då? :)

-LallaNéa-

födelsedagen närmar sig..

Har bestämt mig för att fira födelsedag i Habo. Och det känns förbannat konstigt. Läskigt. Hemskt. Jobbigt och ... jobbigt.

Födelsedag är en dag av förväntningar som sitter i sedan jag var liten, den enda dagen på året som är MIN och den skall tillbringas med så mycket bra saker som möjligt. Den här gången blir det en speciell födelsedag och jag försöker koncentrera mig på det vesäntliga. Folk ska komma och äta tårta, alltså skall det bakas tårta. Jag hoppas på att vara ledig, men kan inte tacka nejom ett jobb dyker upp. Jaha, det var nog allt? :S



Det är jobbigt att fira hemma hos en annan familj, även om sambo, svärmor och bröder är en del av min familj nu. Och det är förbannat jävla jobbigt att inte fira med MIN familj. Mamma pappa och syrrorna. Det är värst. 

Jag vet fortfarande inte hur jag kommer väckas på fredag. Frukost på säng eller en tidig väckaklocka? Stämsång och paket eller en irriterad knuffi sidan och ett avslitet täcke?

Det är skrämmande och jag vägrar på något vackert vis inse att det är denna del jag har kvar att uppfylla för att på något sätt bli vuxen.

Kanske hade det varit lättare om vi haft en egen lägenhet, ett eget hus och mina egna saker att rota runt i..Men att vi har hittat en sådan tills fredag känns väldigt orealistiskt.. Kanske speciellt eftersom sambon inte ens letar..  
aja, fredag lär ju komma i vilket fall som helst och alla som funderar över vad jag önskar mig säger jag bara: FÅ HIT MIN FAMILJ. Det skulle betyda mer än allt.

snälla...?

-LallaNéa-


Måndag!

I tidig morgon väcktes jag av sambons telefon som ringde. Han fick åka på första jobbet och var nervös i två timmar innan jag och E körde iväg honom ;)
Och så blev det som det blev, en del ommöblering men mest plockning av saker. Jag tog hand om de sista av mina saker och bor nu INTE ALLS i några väskor. Hur skönt som helst :)

Har nog också bestämt mig för att fira födelsedag här i Habo, och ska bjuda in till tårtkalas på fredag..!

Mycket bättre bilder än såhär på hur rummet ser ut just nu blir dock svårt att få till.. ;)










-LallaNéa-


Floow

FLOW- det är ett stadie då det känns som om allting flytar på, som om allting går bra. Sa Gunilla på en av kommunikationslektionerna i ettan på Skvadern. Tänk att vi inte går där mer.. förresten...och vad vuxen man är, näör man har tagit studenten... :S

Jag har verkligen kommit in i Engelskan nu, så det blir nästan jobbigt att skriva på svenska ;) Det flyter verkligen på och jag känner mig redan nöjd! Fast det är långt kvar....
Så ni kanske undrar varför jag bloggar och inte skriver, om det nu går så bra. Men det är så gaaalet mycket fakta som jag ska få in i huvudet innan jag kan skriva ner dem på pappret. Och det är så många formuleringar som måste bli rätt, så än sålänge är det mestadels strukturen på dokumentet som börjar likna något. Texten är mer... I would like to "fyll i"...... Bla bla bla "fyll i".. osv.

Därför hade jag tänkt mig att gå ut och ta en snabb kvällsprommenad, rensa huvudet lite, som Jimmy brukar säga ;) Och tänka klart. Jag kan ju sitta här ganska många timmar till om jag vill, eftersom jag inte börjar jobba förns 15 imorgon. Då blir det äldreomsorgen för hela slanten! ;D

Ska se om pojkvännen vill följa med frivilligt idag.... ;) Puss so long!

-LallaNéa-

Söndagsmys :)

Känner att mina inlägg handlar om mys lite nu.. hehe!
Jag har iallafall just sett en bra film med min pojkvän, och hoppat i mysbyxorna för att göra lite skolarbete. Det är inte speciellt svårt egentligen så jag vet inte varför jag skuter upp det hela tiden. :P NU ska det i alla fall bli gjort och jag har några timmar på mig innan resten av familjen kommer hem=LUGN OCH RO.

Och såhär ser det ut i vår etta utan kokvrå/möblerade rum, när bäddsoffan är en soffa och Martin Spelar tevespel. När det är en säng är soffan vänd mot väggen som ni ser med elutag till vänster i bilden. En bild på det kanske ni får imorgon! :)


Idag har jag ätit på IKEA och köpt sladdar till datorn. Ni förstår Martin har gått med på att ha sängen vänd åt rätt håll (som beskrivts ovan) när vi ska sova, på villkoret att jag fäller in och ut skiten OCH att han kunde spela datorspel i sängen (då behöver jag ju dessutom inte bygga om sängen till en soffa varje morgon). Nu kanske ni tycker att det var lite mycket han fick i den här dealen, men det var det fanimej värt för jag fick klaostrofobi när soffan var vänd åt det andra hållet ;)



Så blev det som sagt en fika/lunch/frukost-för-somliga på IKEA, med Helene, Jimpy, Martin och Toffe (yngste brodern). Och nu ska det bli engelska! :D

Tack!

-LallaNéa-

KOMPISARRRRR! :D


Jaa ni, fika fika fika, det är ungefär vad som händer här i Småland. Eller vafan det nu är för landskap jag bor i ;) (Laine kommer klaga :P)

Varit hos Jalle med familj och fikat i alla fall, sett deras otroligt mysiga hus och deras underbara tre busfrön. Och snart kommer ett fjärde busfrö och jag och K (C?) har planerat att den 10:e får plutten i alla fall inte komma ut ;)

Snart kommer Johan och Jimmy, eller Helene och Jimpy (som de också kallas), hit och ska hitta på nått. Sambon har spelat "Fall out 3" i tre dagar nu så det ska bli roligt att se färglada människor utan blod som sprutar (förhoppningsvis) :)

Hittade lite snygga bilder på dem båda som jag tänkte förära er med ;)
Helen till vänster & Jimpy till höger :)


Ses snart! ;)

-LallaNéa-


Lördag

Lyssnar på en blandning sköna och mysiga låtar på youtube, och letar frebilt efter en jobbannons utomlands. Och nej jag har inte lessnat på Habo yet, det är till engelska-kursen jag läser ;)
Dagens mål är att hitta en dum annons att arbeta utifrån, och det var inte alls så lätt som det lät från början..

Om ett tag ska vi åka till en av Martins bröder (Jalle) med familj, och se hur de bor och hur det går för Laine(bilden) att bygga ut huset deras ;) Det blir roligt :)


http://www.youtube.com/watch?v=1DYPKWKYpiI&p=627EAA42D5F7BBE6&index=11&playnext=7

Är på ganska mysigt humör, lugna nya låtar brukar ha den effekten ;)
(Kanske vågar jag sjunga också.. men inte än.. kanske...)

Dessutom fick jag frukost på säng idag av min underbara sambo, och då kan ju dagen bli mycket annat än perfekt ;)



Hörs! Puss!
-LallaNéa-


Måtte han få jobb nu..!

Jag har städat köket och bitit sönder alla fingrar av nervositet. Jag tror fanimej att det är värre för mig än för honom nästan!! :S

Han gick för över en timme sedan, och därför borde jag få ett besked snart.. väldigt snart.. In till Habo skulle han, så han måste ju ha träffat henne nu. Intervjun borde ju vara klar nu....
Men ingen bildörr som stängs hörs, och inte ens ett sms har jag fått.. Snart snart snart, hoppas jag!

Jag skriver nedan så SNART jag vet något...:

"Jag såg honom gå förbi utanför fönstret. Men jag kunde inte avgöra, om han var ledsen eller glad. Han böjde sig ner och tog upp något, gick några steg till och sedan försvan han bakom väggen. Någon sekund senare ringde dörrklockan och dörren öppnades.
-Var e Néa? ropade han och jag ansträngde mig för att få till ett lagom naturligt leeende.
Så räckte han fram några små blommor och behövde inte säga ett ord innan jag kastade mig om halsen på honom och grattade honom flera gånger! :)"


Härtat är nu timvikarie inom barnomsorgen! :D

-LallaNéa-

I ordning på Degknådargränd!

Ja lite i ordning börjar vi komme iallafall, jag och sambon, som lyckligt kastade 4 timmar in i FALL OUT 3 (nått jä**A dataspel).
Bilder finns egentligen längre ner, men jag tänkte lägga upåp några till ;)

Vi börjar med kaoset i blåhuset, med kläder som skulle sorteras, kartonger som skulle plockas i och så oooootroligt mycket rensning av.. allt..!










Mamma lämnade av mig och Martin när vi skulle med bussen....




(innan någon frågar: NEJ jag ska INTE HA BARN)

Väl framme i Habo såg en del av packningen ut såhär ;

Och den lilla gula lådan kommer från Lillebror Daniel och Sambo Martin :) gullgubbar ;)

prinsess-kortet likaså (och en röd diskborste som ligger i en låda....)


Och så min nya älskare, en jäääääättefin byrå från IKEA, fylld med kläder och annan skit ;)
Helt underbar, och bara MIN att stöka i ;)




Och så har jag ju då fått två småbröder och en..."svärmor"(känns konstigt att säga... E helt enkelt!)
E+Laine


Och Laine gillar att skriva skämt i Facebookchatten, så här får ni skratta lite;

Vad är skillnaden mellan en kvinna och en rottweiler?
Läppstift.

Varför får kvinnor mens?
För att de förtjänar det.

Vad är det för likhet mellan kvinnor och laxermedel?
Båda irriterar skiten ur dig.

Varför är det så dyrt att skilja sig?
Ingen aning, men det är värt varenda krona.

Vad är skillnaden mellan en fru och en flickvän?
25 kilo ungefär


Idag har jag fått jobb också. Inom äldreomsorgen-Jönköpings kommun. På måndag ska jag dit och "skolas in". Det är alltså som timvikarie, men det är iallafall något. Vi får se hur det blir.
Martin ska på intervju imorgon, det blir spännande!  :)

Just nu håller dock ovan nämna på att "fixa lite" nere i vårt rum, och jag är förpassad till övervåningen.... känns sådär om jag ska vara ärlig. Blir både orolig och rätt nervös för vad han har hittat på.. Jag hör hur han hamrar och har sig.....spikar han fast soffan i golvet eller är det tevehyllan som plockas ner och spikasihop igen? Kanske bygger han en loftsäng? Jisses, jag har ingen aning!

Än sålänge känns det bra här. Jag känner mig välkommen(hoppas det är så ;P) och jag trivs.
Men jag har nog som sagt inte fattat ännu att det är på riktigt ännu, eftersom jag som sagt bor på degknådargränd och inte i en alldeles egen lägenhet. Men för den som undrar så rullar det på ganska bra på lägenhetsfronten och så snart vi båda har jobb kommer även det lösa sig.. :)

Nu går jag ner o kollav vad sjutton han har hittat på..!

Men visst blev det fint? (fast jäkligt trångt..) Jag är supernöjd! :)


-LallaNéa-

Välkommen till mitt nya hem med världens bästa sambo!

Såhär ser vårat lilla krypin ut. Its wonderful to be inneboende :D

Detär trångt, men vi gillar att va näääääära :D

Néas El Grande Krimskrams! :D

Det är jag som har skrivit :D

//El grande mega bäst samboione :D