LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

NU är det alltså lov, påriktigt. Känns inte riktigt så, men så är det. Lovet kommer fyllas av skidåkning, fjällen och förhoppningsvisMASSA rebubble 2, eller vad säger ni tjejer? ;)

Ska sova nu, eller försöka iallafall ;) Men välkommen till lovet, det var det det =)

-LallaNéa-

fredagen den trettonde, den fjärde, den andra, 2009

fredagen den trettonde, jag hoppas det går bra för alla ;)

sitter nu på skolan med ett glatt gäng, lena, Giddan, Anki, jossa och patrik japp det är min klass för dagen (plus några till i ett annat rum), som ska ha diskussioner, ganska skönt med liten klass men kom igen, 6-11 personer av typ 30? haha, patetiskt :P

Har inte så mycket att skriva om egentligen, förutom att jag ska åka slalom imorgon från 9-14, sedan vara barnvakt på kvällen så jag å anders får inte så mycket tid att fira det kommersiella tjafset "alla hjärtans dag". Men det spelar inte så stor roll heller, för egentligen är det ju idag som är viktig, fyra månader, hejja oss! :D


Saknar Anders min gos, ses snaaaart! :D <3
-LallaNéa-

sugen!

  Åh vad jag är godissugen nu!! godishjärtegodis...
blandad kärlek pålösvikt kanske? Eller vad säger du, Emma, min kompanjon och godisätarkompis? ;)

Funderar seriöst på att gå och lägga mig redan, klockan är dock knappt tio över nio..
Imorgon är det historia, prommenad och sedan hem till gammelfaster som gäller. Längtar mest till den knöliga sängen, och de fina lamporna som finns där.

Nu ska jag göra något vettigt, som att borsta tänderna  typ ;P

Massa kramar
-LallaNéa-

Känslan

None
Jag minns, jag minns glädjen. Inte för att jag var på balen. Nej, jag minns glädjen som uppfyllde hela min kropp under kvällen i min gröna klänning.
Detta var sista kvällen, imorgon skulle allt ta slut, efter det var det över och då var jag FRI.

Jag minns den glädjen och när jag såg bilden igen var jag bara tvungen att dela med mig av känslan. Känslan av friheten, känslan av att friheten skulle infinna sig, skolplikten skulle vara över och 34 för evigt, upplöst.

En andra ringares tankar
-LallaNéa-

Tisdag

En tisdag på skolan, jag har Svenska och sitter och försöker knåpa ihop ett argumenterande tal. Historiauppgiften hänger över mig, och jag vet att jag måste lämna in den idag om jag ska hinna.
Trött är jag också, trött som bara den! Klarar knappt av att gå upp på mornarna (framförallt i morse) så nu ska det bli ändring. Skolarbetet ska komma i första hand och sedan ska sömnen få sin plats.
Alla pratar´om uppkörningar och sånt nu, och jag funderar ärligt på att boka tillfälle redan nu. men jag vet inte, det är ju trots allt 7 månader kvar, faktiskt exakt idag dagen till ära ;P

Nu till skolan, massa kramar! Pysss <3

-LallaNéa-

Bussdrama -måndag

Bussdrama

Tänkte komma hem halv 7 igår, vilket innebär gå ifrån skolan 17. Det hela gick bra, men eftersom jag var så himla hungrig passerade jag ica mellan bussarna. När jag stod och väntade på min kära linje 201, åkte en annan buss iväg och jag önskade verkligen att jag suttit på den bussen, för jag frös så HIIIIIIMLA mycket!

Sedan kom min buss, jag hoppade på den och åkte iväg. Efter ungefär 20-30 minuter saktar bussen in och jag tänker att det är väl typiskt att nån ska kliva på nu så vi måste stanna mitt i skogen. men ingen kliver på utan vi står bara helt still. Efter en stund går busschaffören ut, och återkommer med meddelandet att det skett en olycka längre fram och att vi kan behöva stå där vi står i en timme till.
En snäll man lånar ut sin mobiltelefon  till mig, så jag kan ringa min familj och berätta var jag tagit vägen.
Efter ganska precis 30 minnuter stillastående rullar vi sakta sakta, men det tar ungefär en kvart till och på den tiden ätar jag nöjt mitt godis som jag han inhandla på Ica.
Vid olycksplatsen står två ambulanser och blinkar, och en buss har gått i diket. Rakt ut, i snön. Gissa vilken buss? Jo den jag ville åka med från Navet såklart... sammanträffande? skumt.

Kom iallafall hem tillslut, klockan 7 och var då så trött och frusen att jag inte visste vad jag skulle göra. mådde illa gjorde jag också, men fick i mig lite mat och då  blev det bättre ;)


Hoppas det gick bra för alla på bussen, och tack du snälle man som lånade mig din telefon =)

-LallaNéa-

Konservatism vs socialism

Mmmnm, äääälskar skolarbete! ;D

Ska nu skriva klart min lilla inlämningsrapport om två ideologier, jag kan inte påstå att det går så bra för mig men jag har ljusa utsikter för framtiden =)

Här kan ni leta efter mig:      om det skulle behövas ;) :P

Åter till arbetet, vi hörs!
-LallaNéa-

När jag bara inte orkar mer


Positiv vet jag inte om jag kan kalla mig ärligt längre. Eller så går det upp och ner hela tiden och aldrig står det riktigt helt still. Vad vet jag..

men det mesta känns olustigt i detta nu, känner mig unervärderad, ouppskattad och ensam. Framförallt ensam. För min Anders har nämligen åkt hem idag och jag vet inte när vi ska ses nästa gång. Det är faktiskt svinjobbigt, och ensamt...
intesåjävlaroligtatthanåktbilmedenannanhellermenjagvetattjagbaraärlarvigangåendedet

helst av allt skulle jag bara vilja gå å trycka i mig chokladbollarna som finns nere i skafferiet, men det skulle förstöra hela bantningen så nej. Skulle kanske gå och kräkas upp allt istället, kräkas så mycket att fettet jag vill bli av med kräks upp.
Jag blir lite rädd av det jag själv skriver, menar jag det där? men ibland är man väl mer seriös än annars.

Förövrigt tänker jag inte hymma mer utan nu tänker jag säga det JAG VILL ATT JIMMY MARTIN ANNA OCH JAG ska ha det som vi hade det förut. Det är vad jag vill.

Nu till tandborstningen, och mitt favoritlysterin. godnatt everyone!

-LallaNéa-

Nytt inlägg: söndahg

En liten felskrivning i rubriken men vad gör det?

Imorgon ska vi lämna in samhällskunskapen och ha diskusion, uscha :( inge bra att vara såhär opeppad. Och förresten är jag j'ätte trött för det var snöstorm på berget idag.

Bjuder på en liten bild av mig när jag också var trött ;)

nu  tänkte jag försöka sova tror jag, klockan 'är ju nio trots allt..

-LallaNéa-



fredag

Socialismen, konservatismen, egyptien, jesus, judendommen, argumenterande tal, liberalismen... orden bara flyger runt i huvet på mig. Mycket att göra just nu? :O

Men snart är det helg, och sofia fyller 18 år, GRATTIS!! :D
Tänk, när jag först lärde känna Sofia fyllde hon 15 år.. känns som om vi var himla små då.. ;)


Jaja, pluggish, sen sofia! :D

-lallaNéa-

torsdag på skolan

På skolan igen då, som varje dag. är idag på det här pissiga humöret med en känsla av att det bästa jag kan göra är att gå och dränka mig i toaletten. Ungefär. Vet inte alls vad känslan kommer ifrån, jag menar, jag är inte mobbad, jag är inte utanför. Jag har det faktiskt väldigt bra, har både nära vänner och bra kompisar.
men ändå återkommer den här tanken lite nu och då, känslan av att bara vara en äcklig klumpiduns. Känslan av att ingen bryr sig, och kanske framförallt, känslan av att ingen skulle bry sig om jag försvann. fast vad är oddsen?

Ska skriva tal nu, inför svenskan imorgon. Så jävla pepp. INTE.

-LallaNéa- på skolan, Härna.

onsdag morgon, hurra!

Försover sig på morgonen, trots x antal irriterande melodier som ska få en att gå upp.  kastar sig in i duschen, smetar in håret med schampo-sköljer sedan balsam-sköljer igen.  Ut ur duschen spring om kring som en galning tills du märker att kläderna du tänkt för idag hamnat i tvättkorgen pga någon hjälpsam familjemedlem. Hitta nya kläder och kamma till håret innan det är förstört!
Så in i köket, klockan var någon minut i 7 och hur ska man då hinna äta? Skynda skynda med fil och flingor. flingor var det ja? nej men dom var slut, och den andra sorten fanns inte. Försök äta utan flingor lilla du, men nej -äckligt! hämta lite havregrynistället, jättegott...

Familjen kommer ner, du sa hämta tidningen och sätta igång bilvärmaren. Ut i kylan, spring och dona. så in igen och smink, toa och tänder. Nu är klockan 20 över, fan du har precis missat bussen. ta nästa, som går från stan om en kvart.
Gå iväg, känn hur låren fryser till is. när du kommer fram till bussen har den inte kommit in ännu, så stå och frys.
Bussen kommer, du åker. och fryser. Kommer fram till storstaden, byter buss, har ont i benen som känns frysskadade. Bussen kommer fram till där du ska kliva av, du springer till skolan sista biten, för att du fryser, och för att du är stressad.

Möts av en urgullig klasskamrat som hälsar att vi idag inte börjar som vanligt utan en timme senare. EN TIMME SENARE!!!! :(
Aj löve my life..
det är då man önskar att man tagit fem minuter tid till att kolla FC igår.. fuckit!

och då sätter du dig och skriver blogg, hahahaahaaa, plugga plugga plugga istället.. .. . ... =)

välkommen!
-LallaNéa-

Två flickor söker..

"...och om vi faktiskt ska ta upp kontakten igen är det ju bra om de också vill det..."

Först nu förstår jag betydelsen av det hela, de kanske inte ens vill.
Vårt fina, underbara, otroliga, gänget som hade allt. drömmar, livet minnen... jag fattar inte. Det skär verkligen igenom mig nu när jag för första gången inser att de kanske inte ens vill veta av oss. Och då är det därför inget gått för oss i sökningsprocessen, inga framsteg. . . .

Det gör verkligen ont, och orden ekar innanför mitt fettiga hår. "De vill inte ens veta av oss".

-LallaNéa-

"Det känns som om vi har vunnit något"

Rubriken är en av gårdagens kommentarer efter det avslutande ihopplockandet av klassens del under SM. Flera gånger under det gågna dygnet har kommentaren kommit tillbaka till mig, och det känns så jävla rätt.
En viss lycka har spirdit sig i mig, lycka för vetskapen att SM är över, och att vi klarade det. Vårt stora och långtborta-mål som vi underhela hösten arbetat för är över, och vi klarade det. En ganska mäktig känsla om man tänker efter.

Men ingen rast och ingen ro, tillbaka till skolan idag måndag och börjar om en kvart med Samhällskunskap. Ja mina vänner, det är Skvadern det ;)

-LallaNéa-