VET NI VAAAAAD ?!?!?!!!!??!?

Jag gjorde som jag sagt jag skulle göra i förra inlägget, dvs äta en bananoch sedan öppnade jag mejlen ochmycket riktigt hade jag fått ett besked från läraren. Jag öppnar, spännande, läskigt..jag läste, DET VAR INTE SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANT!



UPPGIFTEN RÄCKTE! DET RÄCKTE!!!!! Jag har fortfarande chans på mitt mål, och jag är så sjuuuuuuuuuuuuuuuukt nöjd med min insats!!Visserligen var jag övertygad om att jag skulle misslyckats, men nu känns det underbart att vara motbevisad!


JAG KLAAAAAAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADEEEEE DEEEEEEEET!

Otroligt glad =DD
-LallaNéa-

Ps. hur fan kan man trycka ihop någons glädje sådär mycket sådär fort?DS.

Skolfunderingar och jobbslut =)

En trött tjej såhär på tisdagskvällen. Har nu jobbat en "vecka" igen, och är ledig i två dagar. Ska bli underbart härligt!

Jag saknar så mycket just nu, att sjunga, kompisar långt bort...... lite mat i magen.. haha

På jobbet därremot får jag nog av det mesta, KAKOR så det sprutar ut genom öronen (iallafall på M) och jobb, dvs disk, bakning och servering. Men nu var det ledigt, äntligen!!

Nu ska jag ta och äta en välbehövlig banan och sedan ska jag kolla om jag fått ngt betyg på en viss kompetteringsuppgift jag lämnade in förra veckan. Jag vet redan vad jag får för betyg på den, och vad det ger mig för betyg på kursen. Sjuk missnöjd är jag, och förlorarhärmed möjligheterna till mitt dröm resultat  på gymnasiet. Inte 20.0, inte alls, men mitt personliga mål, kommer jag nu inte nå. Känns dumt, ochledsamt.. Men iallafall, jag måste ju se vad jag får för betyg, jag måste ju veta säkert.

-LallaNéa-

Härlig OnsdAg!

Efter 6 dagar på jobbet kändes det underbart med ledighet. Men efter en dag i segelbåt på havet är jag röd som en tomat och jag lovar att jag inte kommer kunna sova inatt =)

Men egentligen gör inte det så mycket, jag är nämligen ledig imorgon också :) Och då ska jag köpa shorts och linnen dvs. gå på stan, och så ska jag äta massa glass, annars har jag faktiskt inte planerat ngt. Känns bra =)


Nu åter till verkligheten, och de saker jag faktiskt behöver göra.

pussåkram
-LallaNéa-

God morgon!

God morgonkära vänner!

Nu sitter jag i soffanmeddatorn i knät och tar det lugnt.  Strax ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka till mitt käraarbete, utepå Nickebo. Jag har kanske inte så mycket att skriva egentligen, utom att vi har fått (köpt) en ny soffa hem, den är jättestor och jättemysig =) Men det är inte den soffan jag sitter i nu,för man får ite äta där, och jag åt förut ett päron. Det är frukosten det =)

Jag ska försöka snoåtmig syrrans kamera så jag kan fota div. saker, så kommer en del bilder läggas upp här inom någon framtid.

Ha det bra  poolers, solen skiner!

-LallaNéa-

regn rusk och ikea

Det ovanstående har min söndag bestått av, det har regnat, ruskat och jag har besökt ikea. för er som inte förstoddet ;)

Just nu sitter jag och bara tittar rakt fram och slocknar av trötthet. Imorgon ska jag jobba, tre föreläsningar för SISU. Det känns roligt, men om det regnar blir jag lite ledsen, för jag ska vara ute..

nu ska jag hittapå nått, koka thé eller baka kakor kanske. . . . kanske kanske ;)


-LallaNéa-

sommarlov, det sista, det sista...

Efter   morgonens bestyr medhåruppsättning på Elnis och frukost till tusen åkte jag med Sofia till Sundsvall. Efter en timmes sång och musik iAulan fick vi fika i klassrummet med mentorerna. Straxdärefter åkte jag och Emma nertill stan' ochskulle fika. Helt plötsligt lägger någon händerna för  mina ögon. Kalla händervardet... jag tänkte efterenstund, herregud jag känner ju ingen i sundsvall som skulle kunna komma och hälsa på mig sådär..MATILDA! Säger jag tillslutoch när händerna flyttas från mitt  ansikte ser jag ett ansiktejag aldrig nånsinsett förut. TRODDE jag..
Anders. "Vad gör du här?" var min första koomentar,inna jag todmitt förnufttill fånga,....


Nu har vi, Anders och jag, uppvaktat den fd. Nian Unni, och fikatmedföräldrarnapå stan. Nu ska jag "piffa"  mig för fotografering med U och E, sedan är det nog sängen som kallar, jag tror att jag är trött nämligen, trött!


-LallaNéa-

hemfärd onsdag

Sitteri bilen påväg norrut. Det regnar och jag är trött trött trött.
Kanske kommer jag hinna till sundsvall i sån tid att jag kan hjälpa till med vagnen, men kanske hinner jag inte det, men det lär jag ju märka.

Det regnar som sagt ute, inte jätte roligt kanske.. Men om du behöver ngt att göra kan jag varmt rekomendera lallanea.bilddagboken.se , då jag laddat upp ny bilder där sedan anders student igår. =)
bland annat den här godingen, när tillochmedjag fick varamed ;) anders å jagbäst!<3

Hoppas du får en bra dag i regnet, själv ska jag mysa i bilen några timmar till.

Mvh
-LallaNéa-
dsc00447

Tisdag natt :P

Efter en hektisk, jobbig,  stressig och rolig helg ska jag äntligen krypa ner i en säng och få sova några timmar.
Anna har firats, och Anders as well. Jag hoppas att de båda njöt av uppvaktingen, och önskar de lycka tilli framtiden -så som man alltid gör.

Nu ska jag sova och imorgon bär det återigen av uppåt landet, till sundsvall och härnösand för de sista roliga, dagarna i tvåan.
Kramar till er alla.

Ps. bilder och längre inlägg kommer förhoppningsvis inom kort. Ds.

-LallaNéa-pluggalalla! :D

Spring Spring spring spring SPRING

Fy blääääääää vad jag är trött! :O :(



Sova snart? :/

-LallaNéa-


Ps. mobilen har blivit påkörd. Ligger och vilar på min hylla. Skär i hjärtat varje gång jag ser den... Ds.

torsdag eftermiddag..

Efter världens kortaste historialektion tänkte jag färdigställa precis allt jag inte har gjort tidigare. Då jag sätter mig vid datorn inser jag dock att allt jag har att göra finns hemma, dvs, mina böcker och papper.. Less man blir då? JAAAAA.

Så nu sitter jag här och biter på naglarna mest (jag vet att jag måpste sluta med det....) och väntar på bättre tider. Det avr visst nån därborta som ville mig nått, jag får la gå och kolla...


Ikväll ska jag dock packa, för jag ska till stockholm imorgon! :D
Så jag ska packa, städa och göra klart allt, plus köpa pressent till mina kära studentvänner.

Pusssss!

-LallaNéa-

MIN

Åååååååååhhh vad jag saknar min älskling just nu.... :( :(

en stressig dag?

Sitter här på skolan nu igen alltså och väntar på att skoluppgifterna ska ta slut. De är faktiskt på riktigt god väg nu, två har jag kvar bara, så vitt jag vet iallafall. Det blåser ute och jag hör några fåglar so sjunger. Jag önskar att jag bara kunde gå ut dit, lägga mig på en filt och ligga där.

Det gör mig så ledsen att när jag väl hade chansen att vila ut i skogen fick jag migrän, endast en halvtimme kunde jag fulltut njuta av värmen, fåglarna, solen och friheten....

När skolavslutningen äntligen har varit har jag tre dagar på mig att sova ut, koppla av och ta det lugnt. Mitt sista sommarlov påbörjas med lugn och ro och lycka, hoppas jag.
Sedan drar arbetet igång, i fyra veckor. Men efter det är det ingen vila för mig må ni tro, nej, sen bär det av till Italien. En vecka senare kommer jag hem och får faktiskt då några dagar med sovmorgon om jag inte fått helt spunk av att gå upp tidigt. Sen är det scoutläger som gäller, ut i skogen som ledare med ansvar för grupper och förhoppningsvis massa nya lärdommar. Men sen, sen ska jag fara till mitt paradis och vila och må gott och ta det lugnt.... dit längtar jag.

En stressig dag, som alla andra.
-LallaNéa-


skolaaaaaaaa

Efter två dagars migrän är jag åter på skolan och slåss mot uppgifterna som går mig över knäna. Förutom skoluppgifterna är det LS-kväll, vagnsmyckning och studentplanering som ska göras. Där av migränen, antagligen, som fortfarande snurrar i mitt huvud.

Nu ska jag ta tag i nått igen, kanske gå och äta lunch och därmed lämna in lite redan färdiga uppgifter, som ligger här i en hög, så jag kan bocka av något på min lista......

puss en stund!

-LallaNéa-