Då-Nu

Lite nya bilder på kärleksbarnet som utlovat, det är verkligen galet hur han växer!!
.
Då..:
.
NU..:
"jag är liten, jag får plats!"
.
.
Husse-favoriten... :)
himmel o pankaka, jag kan inte fatta det! Fler bilder kommer, håll ut! ;)
-LallaNéa-

ojoj..

hej och hallå! Nu var det länge sedan jag skrev här igen, länge sedan det kom upp bilder på Shaggy,,,,
Men vad som har hänt är väl att jag jobbat, ganska mycket faktiskt. De senaste dagarna har det varit sommarvarmt här i Habo så jag har försökt ta till var apå tiden utanför dörren.. I helgen som var hade vi finbesök från stockholm iform av vår fina vän anna. Det blev grillning, fiske, filmmys och utgång (för första gången på jag-vet-inte-hur-länge för min del) Riktigt skoj!
.
Och nu till helgen, dvs imorgon, kommer nytt finbesök iform av älskade stora Lillasystern :) Undrar vad som händer då.... ;)
Kramz
-LallaNéa-

solen går ner...

Solen går ner från balkongen. Det blir guld-organe-gult i hela hemmet. Vovven tuggar lite trött på nått snöre och diskmaskinen somnar nästan själv av  sitt sövande mullrande.
Idag  har vi besökt barnen på fsk:an i furusjö. Det var roligt, kul endå att de kommer ihåg mig, barnen, fast det snart är ett år sedan jag slutade... Lika härligt som vanligt i alla fall, energipåfyllning, samtal, bus i sandlådan...
.
Sen åkte jag o S ner till sjön och provade att bada. Det avr försiktigt, men ganska spännande, enligt Shaggy som tillslut vågade sig i så pass att han kunde ta nått simtag med benen, innan han sprang upp på stranden igen. Ska nog bli ev badhund av den minsann :)
.
Snart kommer Martin hem från sin spännande resa och det ska bli otroligt skönt faktiskt.  Jag menar han har bara varit borta i ett dygn, men fy så ensamt det är att vara själv hemma!
.
Har inga nya ilder på S idag tyvärr, så det får vänta.. nu ska jag njuta av tystnaden med lite the, och sen promenerar vi bort till stationen för att hämta hem husse. God kväll!
.
-LallaNéa-

första maj!

hej hopp! Är trött och har inte mycket att skriva om.. idag har vi fixat och donat tills vi tog slut, sen åkte martin på sin resa till göteborg. Jag är såååå avundsjuk men samtidigt så glad för att han fått möjligheten och chansen..
.
På kvällen blev det lite inproviserad grillning med svärmor och två av mina svågrar. Utan respektive eller barn. märkligt men  okej ;) Mysigt :)
Nu ska jag gå och sova alldeles ensam men ska för söka se om jag kan ladda upp lite FILM på Shaggybaggy så ni får se :) Han är en hejjare på att fånga saker, att vänta på det magiska ordet "varsågod" och att leka..... få se nu här...
Nej det fick man visst inte göra på blogg.se... så ni får nöjhja er med två fnuttiga bilder...
först mina sovande sambo´s:
.
och nedan en busig vovve som äter flaskor men inte riktigt orkar leka längre=jag ligger ner och äter på den..!
.
-LallaNéa-