Dagen idag.. ;

Idag har timmarna bara flugit iväg och jag kan itne fatta vart de tagit vägen.. Jag vaknade strax före tolv, åt frukost och pratade i telefon med syster U, sedan gick jag ner till affärn och storhandlade. Det är rätt skönt faktiskt att fylla på alla skafferier och känna att man har mat hemma ;)

När allt funnit sin plats så gjorde jag pizza till mat (thanks goood för att det finns färdiga pizzabottnar att köpa =D) och sedan åt vi. Martin min lilla gris somnade i soffan så jag kollade på teve en stund själv och n u har han vaknat igen och vi har varsin kaffekopp i handen. Han spelar X-box, och jag sitter här, riktigt mysigt ;)

och helt plötsligt är klockan halv sex.. aja, bara till att dricka upp kaffet, slå igång nån film och somna sött så äre måndag imorgon.. eller?! :)

På onsdag åker jag norröver med tåg tidigt som attans från Habo och sedan bil med mamma från stockholm. Om någon har lust att träffas går det jättebra, det är bara att höra av sig! :)

ojuste;

Grattis mamma på morsdag! :)


Nu ska vi se.. köpte jag inte lite kakor innan förresten..... ;)
-LallaNéa-

allt har ändrats om..

Sitter här och funderar på hur himla konstigt livet kan te sig ibland.. Hur mycket som har förändrats, på så himla kort tid.. Ett och ett halvt år sedan hade jag precis flyttat till en ny lägenhet, försäkrade mig ordentligt om vissa saker och vägrade tillåta andra. Nu är det två stora fönset och en balkongdörr för mitt "HEMMA"vardagsrum. När jag går hem går jag till Ventrala Habo och känner mig verkligen HELT HEMMA i det.

Herre guud...
-L-

Lägga benen på ryggen och fly så fort du kan?

Hej hopp! Idag känns som en riktigt sån där bra dag. Utanför är det någon som klipper gräset, jag hör ljudet av gräsklippare vilket känns lite konstigt när jag bor mitt i asfaltscentrum....

Jag vaknade alldeles för tidigt idag, utav en hemsk dröm som jag inte ens vill tänka på, men sen lyckades jag faktiskt somna om och vaknade inte förns Martin skulle upp o iväg för att "stänga in sig och dricka kaffe" hela dagen.

Då fick jag nått litet ryck, att jag skulle byta lite gardiner och göra i ordning.. sagt och gjort, jag plockade ner gardiner, hängde upp dem på ett annat ställe, bäddade sängen, damsög golven....men efter en timme blev jag hungrig så arbetet fick avstanna lite och här sitter jag vid datorn och äter frukost... mys! :)

 

Vi har hittat en soffa på blocket som vi ska hämta idag, och lite roligt vore det ju att inte ställa in den i smulor och damm... så här har ni vårt vardagsrum, utan gardiner och något renare soffbord än efter en kväll med grabbarna..... ;)

 

Inget illa om att ha folk här, jag tycker det är underbart att så många känner sig så välkomna hem till oss, det är precs så jag vill ha det. Men HUA vad stökigt det kan bli ;) Nu ska jag ta tag i köket och sovrummet, så KANSKE det kommer fler bilder senare ;)

 

PÖSS

-LallaNéa-


Enkel o somrig efterrätt

Jag var vansinnigt sugen på något sött i sommarsolen, och detta blev resultatet;

 

Till 5 portioner, i martiniglas enligt bilden;

*ca 500 g vattenmelon

*ett äpple

*ca ett halvt paket gröna vindruvor

*toppa med två teskedar hallonkesella på varje glas

 

Jag skar äpplet och melonen i mindre bidar och blandade med de nysjöljda vindruvorna innan ja lade upp frukten i glasen.

Klicka sedan på kesella efter smak, och lyxa till det ytterligare med brutet digestivekex eller en bit mörk choklad för extra fin servering :)

 

Enkelt men lyxigt, och gott!

 

-LallaNéa-


killkväll!

Hemkommen från en underbar dag inne i jönköping med mitt hjärta, vi har shoppat o fikat och umgåtts. Dessutom blev det en liten bio-visit och såg PIRETS 4, i 3D, tyvärr en besvikelse men mysigt att se på film och äta popcorn ;)

Sedan bjöd killgänget hem sig och det blev grillning på balkongen, och nu xbox-spelande i soffan.. med allt vad det innebär....(KILLSNACK, prutt-tävling,  och tjejdiskussioner.......)

Martin, Helene,  Jimpa, Laine(ej bild) o Ludde :)


-LallaNéa-

f.

Jag vill bara hem, fast ut härifrån.. jag vill inte nånstans, jag vill inte vara kvar. Jag längtar efter glöden, efter frihet och alternativ. Men allt som ges till mig är ett enformigt, samlevende i en drömvärld för ett ungkarlsliv.

eftermiddag...

Öppnade idag på förskolan, en ganska speciell dag att öppna på då vi skulle ha utflykt.. Kommunen anordnar "förskolans dag" och vi skulle få in alla barn i en buss och åka till en park för att leka, fika och sjunga med kommunens andra förskolor.
Det var en hektisk morgon, men väldigt roligt att se mina små gullkorn kunna uppföra sig så utomordentligt "offentligt" ;) Är det allra lyckligaste nöjd me dem :)

MEN, att börja tidigt, betyder att man får sluta tidigt. Så strax efter ett rullade bilen hemmåt, och jag fick några välbehövde timmar av egentid..

Och nu är underbaraste sambon hemma, och pysslar med tvättbestyren medans jag sitter här o latar mig ;)

morgonfunderingar..

Lite morgontrött funderar jag på om jag ska orka duscha, eller om håret får bli i en knut även idag... Skulle vilja lägga upp lite nya bilder på hemmet, men det är inte mycket nytt som har hänt tyvärr..

Därremot har jag hunnit med mycket! I söndags var det aloe vera-dag i göteborg, i måndags hade jag Produktkväll hos en mycket trevlig och varm Pia, och igår var det aloevera försäljare-utbildning.

Jag är råtaggad och FYLLD av motivation, men samtidigt lite rädd och osäker och.. ifrågasättande.. men men nu ska jag nog göra det officiellt, I LOOOVE THIS!

Inte hjärntvättad, nej det är jag inte!

-LallaNéa-

NYA LÄGENHETEN!!

Börjar faktiskt kännas som hemma, köksbord på plats och internet funkar. Diskmaskinen är inkopplad och använd, och någorlunda ordning börjar det bli.. men det återstår forfarande några kartonger i ena hörnet ;)

Idag njuter jag av en skål fil med massa frysta bär som gör mig alldeles kall :/ Ska nog ta en tur till gymmet snart och bränna lite, så man med gott samvete kan njuta av grillat kööött på balkonen ikväll :)

-LallaNéa-