23:e December

Fyfan vilka meningslösa rubriker jag börjat ha..

jaja..



Det är iallafall JULAFTON imorgon. Någonting som känns riktigt jävla overkligt. Ingen snö är kvar, men alla paket är inslagna.
All jul mat är klar men jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon, varken i kyrkan eller hemma :S

Vi ska iallafall bara vara familjen iår och det ska bli väldigt skönt, framför allt att det bara är fyra andra viljor att rätta sig efter inte typ 11 andra viljor. Ledaregenskaper hela släkten....... Mysjul tror jag på alltså!

Men jag har utvecklats så mycket på det senaste halvåret. LS1, jag menar, wow.. Haha, nån gång ska jag väl tillägna en hel blogg åt dessa sköna ungdomar, men inte nu ;P
Jag menar bara att de har fått mig att utvecklas så mycket, ändras. Jag kanske är någon annan nu, någon mer tacksam, mycket mer vaksam, mycket mer uppmärksam, och mer givmild-hoppas jag.
Men litet orolig är jag, för julens fulla mening. Eller kanske meningslöshet.
Så många har sagt att de inte vill fira jul, men vad är det jag hör? Är inte julen till för att vi ska få vara med de vi älskar? Att vi ska få vara lyckliga tillsammans med de som står oss nära? Varför vill ni inte det? Men jag har förstått, och jag är ganska övertygad om, att ingenting är som det ser ut att vara.
För de har också präglat in i mig, att ingenting syns på utsidan. Utsidan kan spegla insidan, men den kan inte vara en fotografisk avbildning. Aldrig. Hur mycket man än vill tro det, märks inte insidan utanpå. Detta har lärt mig mycket, som jag antagligen alltid kommer bära med mig.
Förvänta dig inget, säg inte att du vet något, och bli aldrig förvånad. Eller blir förvånad, men förvåna dig inte.

Imorgon är det julafton, jag hoppas att tomten kommer, jag hoppas att jag har varit snäll i år. Jag hoppas att alla får en riktigt trevlig julafton tillsammans med alla sina familjer, kusiner, sysslingar, pysslingar och brysslingar här och där.

Hoppas att min släkt får en trevlig jul, att de inte saknar oss. Och jag vill önska min egna familj en trevlig julafton med mig, jag hoppas att vi får det mysigt tillsammans!

God jul alla kära!

Och du, det är FRITTFRAM att ringa/smsa mig, jag svarar alltid! Cause thats whats friends are for, och julen handlar om att ta hand om varandra. =)

-LallaNéa-

I am losing it.

Jag tappar det... Jag tappar greppet !!

Jag har märkt att allt fler av mina bloggar srivs en bit i tagen. Jag målar naglarna, "msn:ar" eller städar mitt rum samtidigt eller nästan samtidigt som jag skriver mina bloggar, vilket resulterar i att bloggarnas kvalitet sjunker.

Hemskt ledsen för detta, jag gör tusen saker samtidigt och "hinner" inte fokusera på bara mitt bloggande.
Jobbigt .
Synd .
Och ledamt, tycker jag själv. Måste doch tillägga att denna blogg har jag skrivit i ett svep,m snabbt har mina fingrar ilat, och beslutsamt har de kämpat sig till sitt mål. Snart framme.. . Här kommer det. Snart. NU.

19:e December, 2007.

Helt klart en grymt minnesvärd dag!

Vaknade med en konstig känsla i kroppen. Jag var mycket glad, och liksom exallterad, och förväntansfull, jag undrade verkligen hur dagen skulle bli.
Klev upp nästan på en gång och gjorde allt som man gör på morgonen.

Och för första gången detta halv år MISSADE JAG BUSSEN. Tänkte att det var väl dags nu, sista dagen och allt..? Nej, men bussen körde faktiskt i från mig. Utan någon som helst respekt för att jag kanske skulle ha något viktigt för mig i sundsvall.

Tids nog kom jag fram iallafall, fick dock springa till "85:an" själv, eftersom Sofia inte missat den tidigare bussen...

Skoldagen bestod av konstiga lekar, allmänt mys, julpyssel, gröt och  div. skvadernapplåder.
 Sedan var det avslutnings dags och hela skolan gick i fackeltåg upp till Norra Berget där en kör sjöng och våran rektor höll ett oerhört bra tal.
Hans tal handlade inte om julen, inte om något gammalt minne.
Hans tal handlade inte om att vi ska vara givmilda. Hans tal handlade om någonting viktigt. Om oss. Om våran värld. Om växthus effekten och om Al Gore.
ASBRA Tal i alla fall, första rektorn som verkligen lyckas! :D ÄLSKA SKVADERN ;)

Efter avslutningen skulle jag åka hem till min SÖTAlina och hemma hos henne åt vi taccos med kakel i ;)
Efter några timmar åkte vi vidare till våran SÖTLena och där tittade vi bla. på film.

En riktigt mysig kväll blev det, torts att jag missade bussen på morgonen.

Slutligen vill jag alltså säga, att även om det ser mörkt ut till en början, så gere sig till slut och allting löser sig alltid ! :)


KRAAAM till mina MYSUNGAR Alina och Lena, ni är UNDERBARAAAA !! :) <3

Jag vill faktiskt inte...

Näjj, jag vill faktiskt inte.
Jag vill inte laga mat, och jag vill inte plugga. Jag vill inte åka buss å jag vill inte sitta hemma..
:S Vad ska jag ta mig till?
Jag vill inte va i skolan mer (ÄR SÅ LESS) men jag vill inte ha jullovheller, för jag vill inte sakna min klass. Vill inte vara utan dem :(

Men jag måste.
Och det ska bli SÅ JÄVLA SKÖNT ATT HA LOV och få koppla av ett tag. Bara njuta av livet igen, i några veckor.

Orkar inte skriva mer. Men nu ska jag skriva ett nytt slut på en bok jag har läst.. vad man nu lär sig av det vet jag inte... men men .....


Kramizz

-LallaNéa-

Älskade sköningar!! :D

Varför?
Är den stora frågan, javisst.

Men det är jobbigt att vara tonåring, fast jag inte vill erkänna at jag är det.  Jag vill vara vuxen på en gång. Då är det tur att man har sånna som er, SÖTUNGAR!!

Ni är bäst i världen, ni betyder sjukt mycket för mig. Och vi ska nog klara av det här, tillsammans :)

PUSSSSSS till mina GOSSISAR<33333333<3<3<3<3<3333<3<333

-LallaNéa-

HELGEN

Denna helg har varit= pyssel å bak. Gå Gärna in på lallanea.bilddagboken.se för att se mina bilder från helgen.

ha det bra ! pussar..

-LallaNéa-