Onsdag

I morse vaknade jag lite efter att jag borde men jag har en ny vana och det är att jag gör klart mig fort så det gick bra endå. Hade dock VÄRLDENS VÄRSTA träningsverk efter måndagens superidrott så jag kunde knappt vända mig i sängen.
Grinade vid ganska många tillfällen då jag inte kunde gå ner i trappen som vanligt folk och när jag inte kunde dra upp byxorna över mina ömmande ben.
Då det blev mjukisar idag, om ni undrar :P
Åkte buss själv, och kom fram till skolan och hade engelska.
Värsta snygga killen satte sig bredvid mig i timrå, och det roliga var att han hade likadan mobil som jag!! :D hahahaaa :P
EFter engelskan fick jag veta att vi skulle spela innebandy och somvanligt försökte de andra tjejerna dra med mig ilaget (låter som om alla vill va med härna, men det behövde ju bara en spelare till :P )
Iallafall, så var jag kvar på skolan och åt mat, och sen KÖPTE JAG BILJETT TILL ÖSTERSUND! och VM :D :D :D
fyfan, jag, Emma, Patrik och Johanna satt och väntade på att de skulle släppa "reserv-platsrena" och så när de äntligen gjorde det kom det mer folk och killen som sålde biljetter tänkte SÄLJA TILL DE ANDRA FÖRST! Jag hade kunnat döda honom, det fanns 8 platser kvar, vi var tre och totalt var det 14 st (tror jaag) som skulle köpa.
Men som tur var fick jag min biljett, och Emma å Patrik fick sina också.
SÅ NU SKA VI HA ROLIGT, hahahaaa!!
Sedan mötte vi några tjejor som varit duktiga och spelat innebandy för vårat lag, och de hade vunnit! :D Härligt härligt, lite på LS1 säger jag bara! :D

På eftermiddagen hade jag Uls/franska, spännande kombination :P
Var ialalfall på franska lektionen och försökte prata franska med de franska eleverna som hälsar på på skolan, och deras lärare som varken pratade engelska eller svenska.. Det värsta var i slutet av lektionen när jag tappat min bok, och jag skulle förklara det för den franska läraren, det gick inte så bra alls! :(
Men men.. jag tror att det budskap vi gjorde gemensamt avr ialalfall att boken var blå, och den var borta! haha ! :D
Efter franskan gick jag ner till min kära klass som hade hårt arbete med att bygga sitt första rum i en skokartong. Åh, det låter så larvigt.. men tro mig, DET FINNS ETT SYFTE MED DET!
hahaahahaaa!!
Så följde jag med Jossa till kiosken och skulle köpa macka, men när jag skulle börja äta kom jag på att jag int etål sånna mackor längre och jag gick för att lämna tillbaka den.
Jo, men ja det var faktiskt jätte deprimerande. Framförallt tanken på att jag antagligen aldrig mer, eller ialalfall inte på lååång tid kommer FÅ äta fika på skolan gör mig jätte ledsen. Jag älskar ju mat, hur ska det här gå? : O

Vi gick ner till rummen iallafall och jag lovade att sitta med Jossa och Cillen sen gjorde jag nte det och det har jag asadåligt samvete för nu :/
Sedan åkte jag buss hem, och Sötsofia sov brevid mig, lite iallafall :P
Undertiden som jag inte kunde sova att jag och tänkte på all fika jag kommer gå miste om nu på skolan, och all mat jag inte kommer kunna äta... Men jag kom fram till en possitiv sak ialalfall, jag kanskegår ner i vikt om jag inte fikar så jävla mycket?! :O :D Gråtade lite på bussen, och sötsofia sov som ett barn brevid mig.


När hon hade klivit av gick en "kille" och ställde sig i mitten av bussen och började prata, jag som alltid tror att jag kommer dö när jag åker buss blev livrädd, men lugnade mig sedan och tänkte, okej nu dör jag. Thats it.
Men som tur var ville han säga
"jag vill att alla på bussen lyssnar på mig. Jag tycker att det är förskräckligt att vi accepterar den här standarden på våra bussar!
Att vi betalar fullt pris och åker på bussar som den här, den är trång, en vuxen människa har dålig plats för benen och bussen har en fläckt som inte har funkat på flera månader. Vi kan inte nöja oss med det här! "
Han bad alla som åkte i bussen att kontakta Dintur, och klaga på den förskräckliga miljön som är på bussarna, och se till att någonting händer.
Alla som sa något på bussen efter det sa något i samtycke med honom. Själv håller jag också med, jag tycker att vi måste göra någonting för att vi alla ska få en tryggare miljö!
Så snälla du, om du åker buss med dintur västernorrland så ring till dintur imorgon!

När jag väl kom hem pluggade jag matte, sedan var det mat och ostkaka. Deperimerande var det ju som fan också, men som tur var ringde en mycket saknad Sofia Skoglund till mig och räddade mig.
Nu sitter jag vid datorn (som ni kanske förstår) och ska gå och plugga matte snart är meningen. Får se hur det blir med det.
Jag ska lämna elna på skolan imorgon iallafall, myspys! Och sedan ska jag åka bil med pappa till skolan, asskönt! :D

Jaja, nu ska jag se om matteboken har brunnit upp av sig själv. Man kan ju önska det ialalfall! :D
Citat: Martin Damberg
"Lev väl! "

-LallaNéa-

SLALOMMMMMMMM!!!!

Har nu varit en heldag på Vårdkasbacken och åkt SLALOM med min sköna cirkusfamilj.
Väktes vid tio ocg var trött som ett as när jag en halv timme senare satt i bilen på väg mot backen.
Men när jag såg min NYA FINA VACKRA och VÄRLDENSBÄSTA skidor i grå-silver och gul och röd och lila kunde jag inte sluta le.
Upp och ner, upp och ner.
Sedan fikade vi och jag trodde en stund att jag hade tappat bort Elnaplutt men hon befan sig som tur var i tryggt förvar hos mamma.
Haft en riktigt härlig dag med 1-2 minusgrader C, och skinande sol. Det blåste dock lite högst upp, men eftersom att jag klarar av att åka fort med mina NYA skidor så kunde jag åka i från vinden! (haha, inte riktigt, men ni som åker skidor fattar! :P )

Mysmysmys iallafall, och nu ska jag ner och fika lite och dricka varm choklad med lillElna och MaPa.

hoppas du haft en bra vinterdag! :D


-LallaNéa-

Tänka sig...

Tänka sig va' , hur konstigt livet är egentligen! :D

J
o, jag har faktiskt börjat fundera idag igen, jag har funderat ganska mycket på just det här faktiskt.
Har du någon gång tänkt på hur nära du står din bästa vän?
Har du någon gång tänkt på varför ni blev vänner? Alltså, hur kom det sig?

Jag funderar en del på sånt. Och jag har kommit fram till en del.
Men jag funderar på andra grejer också, som tillexempel, har du nån gång sagt  "detta är viktigt för att en person ska bli min bästa vän" ?
Ja det tror jag att du har. För på låg/mellan-stadiet var det alltid mycket vikigt att motiver a "Hur är en bra...?" / "Hur är en dålig...?"
Vi fick lära oss att
Nej men usch! STACKARS dig! Sorry, men det där har du nog läst i onödan..

Jo men det är så här, jag undrar lite smått. Om man ser till de som jag just nu känner som mina aldra bästa vänner så är det tre stycken. Den första (den som jag känt längst, och den som jag varit vän med längst)

  • Har en barndom som liknar min väldigt mycket.
  • Har flyttat över mer än halva sverige till lilla lilla Härnösand.
  • Har många intressen som liknar mina.
  • Sviker mig ibland, för att jag tror förmycket om henne.
  • Men henne älskar jag, alldeles alldeles JÄTTEMYCKET!
Jag älskar henne därför att hon var nog den första människoan som sa att jag betydde något. Visst hade jag inte alltid kännt mig värdelös, men när jag fick en betydelse för henne speelade ingenting annat någon roll.
Hon och jag träffades för ganska exakt 4 år sedan, det har varit 4 år av stark vänskap, visserligen med små knölar här och där, men ingenting har fått oss att gå ifrån varandra för alltid. Vänskap, och kärlek, otrolig Kärlek.

Min andra "bästis" eller vad man nu säger när man är så här gammal (hehe) heter Emma.
  • Ett ganska ovanligt namn i våran klass (INTE) haha
  • Emma då, eftersom jag nu nämt hennes namn kan jag ju som ni förstår inte lägga ut alltförmycket privat information om henne.
Vad jag kan säga är dock att Min Emma inte har haft ett liv på rosa moln.
  • Emma vill bli förskolelärare eller i allafall lärare. Men hon vet inte ;)
Emma.. förutom att Emma gillar basket och "dräggs" så har vi väldigt mycket gemensamt (det är inte alls så att jag inte GILLAR Dragons, men jag är inte så intresserad av det som Ems är )
När jag pratade med Emma första gången var första dagen i skolan. Jag minns att hon hade nå svart på sig, att hon hade ungefär samma hårfärg som jag och att hon var LÅNG.
Ta inte illa upp nu alla andra i klassen, men fyfan jag dör av KORTHET.
Ute på Lögdö, satt jag och Emma och några fler och skrattade som tokar. Jag och Emma padlade kanot väääldigt skickligt (sist i vattnet, och sist ur vattnet as well)
Jag har faktiskt min dåvarande pojkvän Dan att tacka för att jag började prata med Emma eftersom jag ringde och beklagade mig över min ensamhet till han.
Då frågade han mig vem jag hade paddlat med, vilket var Emma och han sa strängt till mig: "Nu går du och pratar med den där Emma, för du tänker väl inte lägga tre år till av ditt liv som en utstötting?! "
Sedan blev Emma våran personliga par-psykopat och så gick det som det gick. Nog om det nu.
Emma och jag är faktiskt födda samma dag, den 10:e September 1991. Tyvärr är Emma 2 h äldre än mig (ungefär) men hon är ungefär 2 cm längre också så det kanske är därför. ;)
Emma gör skolan värd att gå till, kanske inte ensam iochförsig, men om inte Emma är på skolan är det så....kallt.
Emma är den person som finns för mig, oavsett hur hon själv har det så orkar hon ta hand om mig. Vilket jag börjar inse att jag behöver, med tanke på hur många jag själv tar hand om oberoende på hur jag mår.
Men för Emma ska jag finnas, henne ska jag ta hand om. För hon tar hand om mig, och hon är helt underbar!
Ja Emma, aldrig utan dig! <3

Och så, en liten presentation av min nuvarande tredje bästa vän.
En vän som jag aldrig trodde att jag skulle skriva om så här. En vän som jag aldrig drömde om att få. Detta är en vän som enligt mina känslor alltid ligger "lite över " mig, om du förstår.
Hon är alltid bättre, alltid. Trots det så fick vi precis lika många poäng när vi gick ut nian. Vilket vi gjorde tillsammans. Vi gjorde en del tillsammans i nian faktiskt, gick ut med hunden, och försökte sköta skolans elevråd. Fast du måste erkänna att det var jag som gjorde allt. Eller inte allt, men nästan.
Den här vännen gjorde att jag vågade söka till Sundsvall och Skvadern. Inte för att jag då såg oss som bästavänner, men för att jag då tyckte att jag var tvungen att ha någon med mig. Och det tycker jag nu också. Nu håller jag också på att söka mig till sundsvall. I mer boendeformat, så att säga.
Och det är fortfarande samma brud som får mig att våga. Och jag alla har nog listat ut det nu.
Men jag trodde aldrig att det skulle bli så här, Sofia. Jag ser dig endå som så mycket finare än mig.
Trots att du kanske inte lyssnar, och trots att du kanske inte har några svar medans jag har alla, så värmer det så otroligt mycket i mig när du säger att jag betyder något för dig.
Det blir åter igen som den där första vännen jag beskrev nyss, även om jag inte kännt mig värdelös, blir mitt värde mer än 600% högre när jag hör det där från dig.
Du får mig att känna mig smutsig, ful, tjock ivägen och irriterande.
Men du säger att jag är inget sådant, och du litar på mig. Vilket gör att jag litar på dig.
Okej det där sista lät inte som nått positivt, men jag tycker så himla mycket om dig. Jag hade aldrig kunnat tro att vi två skulle bli vänner, du är ju så mycket coolare än mig.
Men, nån måste väl? :P

Har ni tänkt på, vad olika situationerna är?
Alltså, vän1, Emma och Sofia, på så olika sätt jag lärt känna er, så olika mycket saker vi har gemensamt.
Det har jag tänkt på.
vän1 flyttade, jag med. Och på så vis kom vi till varandra. Emma bor i Sundsvall, vi råkade komma i samma klass, eller ja, vi sökte oss till ledarskap båda två, ett specialformat program. Sofia, vi gick i pararellklass i tre år, läste franska tillsammans och skötte elevrådet mer eller mindre gemensamt under det sista året. Vi åkte till Sundsvall och tittade på skvadern, och nu, ett år senare, planerar vi att flytta ihop.
Hur sjukt är det inte?

Jaaaaaaaa, det kanske inte har framgått ordentligt, men jag har iallafall försökt (gör det något? )
Jag avgudar er verkligen, ni är mina idoler.
Vän1, alltid.
Emma, jag skulle inte göra något utan dig. Vart har du varit hela mitt liv?
Sofia, to good to be true.

hihi, alla andra, det gör inget. Det är er jag lever för.
Och förresten, antalet läsare på min blogg sjunker. Tipsa alla om min blogg, så ska jag ge dig en offentlig kärleksförklaring också! ;D

Detta var dagens andra inlägg. Vänligen läs även det första. Inlägget nedanför detta.

kraam
-LallaNéa-

26:e Januari 2008 :) Öppethus på Skvadern!

Idag har jag varit på öppethus på skvadern och inatt sov jag hos lena =)
Det var mysigt, vi hyrde film.
Nu håller jag på att städa, men det är mycket tråkigt. Vi får middagsgäster i kväll och snart måste jag säkert duka också.
Jag har varit hemma i typ en timme nu, hemma i sköna Härnösand (eller....)
aja..
Och trots att det här inlägget är riktigt jävla uselt så, Ska försöka samla mod och .. energi och städa nu, och så ska jag försöka skriva två stycken HETA bloggar senare, för jag har två mycket heta ämnen att ta upp nu.. snurrsnurrisnurrat är det i mitt huvud! :D

Haha, tack för en bra dag iallafall, som alla andra, älskar jag att vara på skolan på lördagar!! :D

-LallaNéa-

MEN ÅÅÅÅÅÅÅH, Vad kul att ingen har nått liv!

Eller är det kanske snarare tvärt om?
Alla kanske har ett liv? Utom jag?! ;O

Sitter nämligen här framför datorn nu igen. är ledig idag (lixom igår) och har faktiskt varit riktigt duktig och pluggat MASSA matte idag =D. Tänkte därför belöna mig själv med lite dator sittande, innan jag springer iväg för att hämta lill-Elna-gos på skolan.
Men vad märker jag?!
Jo, att INGEN har uppdaterat sin blogg sen sist jag såg efter, och att endast 4 personer har uppdaterat sin bilddagbok. I min förtvivlan och iochmed att jag insett att jag måste rusa nu utbrister jag: MEN ÅHHH VAD KUL ATT INGEN HAR NÅTT LIV!!
Medans jag ser att endast 15 personer av dryga 200 är inloggade på msn blir jag ännumer deprimerad, varför har ni inget liv för!!!

Men nu, såhär 3 minuter efteråt, insåg jag att det kanske är dom som inte hinner uppdatra sin blogg som har ett liv? De är kanske de som inte lägger hela sitt liv på att sitta vid msn, dde kanske är de som har ett meningsfullt liv? :S
Jaha.. jo så är det kanske. Alla som inte uppdaterar sin blogg har ett liv. Neeej, så kan sdet ju inte vara ! :D Klart det inte kan!!! :D :D

Haha, shiet vilket ointressant blogg, förresten tappar jag läsare, vad ska jag göra?! :O

Jaja, måste hämta Elna nu iallafall, det är det som mitt liv går ut på :) Och dricka lite mer kaffe ska jag, när jag kommer hem igen, så jag kan plugga mer matte, tror jag ja! HA! :D

-LallaNéa-

jÄvLA SeNTImeNTaLa BrUD

Eller kanske inte riktigt så, men sentimental till 1000% , endå.

Och jo jag vet att jag har förstört allt, jag är nämligen mycket bra på att förstöra saker.
Alla som inte håller med, kan ni räcka upp en hand?


Nä, just det, ni finns ju inte.:(
Alla jag någonsin träffat vet nämligen att jag är världsa bäst på att förstöra saker. Det kan vara så att jag tappar en fin tallrik i golvet så att den blir förstörd (hände senast idag) eller så vaktar jag inte min tunga i tre sekunder och så slänger jag ur mig något som förstör någon fin relation för mycket lång tid framöver. (Även det senare hände senast idag.)

NU Kära vänner, ska jag inte göra er besvikna. Nu ska jag nämligen vara så snäll och förstöra även detta. Japp, nu ska jag förstöra den osagda pakten om att vi håller tyst angående våra känslor i offentliga sammanhang. Jojjemen!

Men eftersom jag är så förbannat bra på att förstöra saker tänkte jag att detta inte lär bli speciellt svårt för mig=)
Jag ska då alltså börja med att tala om för ALLA att idag är det den 20:e Januari år 2008.
Då har vi det avklarat, och vi är redo att gå vidare på dagordningen.
Jag ska nu be att få tala om för eder ALLA: VAD som gör att jag vill att ni ska veta vad det är för dag idag.
Och då kan jag först meddela att jag egentligen inte alls vill att ni ska veta att det är den 20:e Januari år 2008 idag. För det hade varit mycket lättare för mig om den här dagen aldrig hade vaknat, utan om vi istället hade kunnat gå på den 21:a Januari 2008 på en gång. Men man får ju inte som man vill här i livet, right?
Och om man är bra på att förstöra saker måste man också vara beredd på att saker runt omkring en förstörs hela tiden. Och att saker runt omkring en förstör hela tiden.
Så...lilla sentimentala, blonda, snyggningen, jag har lite ont i själen just nu, men jag gråter inte, i varje fall inte icke verballt.
men Den 20:e Januari 2008 skulle vi ha räknat som våran 6-månaders-dag.
Men nu blev det inte så. Och det är egentligen ingens fel, utan det är bara en ytterligare sak här i världen som jag med mitt tomma huvud och mina djävulsögon har förstört.

Att förstöra ligger kanske i min natur. Tänk er, på en runda: "Linnéa, vad är du Riktigt bra på?"
Jag borde svara: "Jag är Riktigt bra på, att förstöra saker.
För andra, och för mig själv"

Gråt inte nu, misströsta inte. Min sorg behöver inte vara ert besvär. Alla har sitt egna, ta inte på dig någon annans. Ta inte på dig någon annans besvär för att gömma dina egna, det fungrerar inte i längden.
Tänk istället på allt bra du har, riktiga vänner, som du kan skratta med och som skrattar med dig.
Tänk inte på mig mer nu, det skulle du ändå ångra sen.
För i slutändan förstör jag alltid allt ändå ju. Jag är inte bra som vän.

Vissa saker som jag förstör ångrar jag verkligen. Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden så att jag aldrig tappade mammas tallrik idag, jag önskar verkligen att jag hade kunnat tänka lite före innan jag lät min tunga prata med dig idag. Och jag önskar mer än allt att jag hade kunnat behärska mig, att jag skulle kunna spola tillbaka tiden lite, och att jag kunde få ändra på en del saker. För även om du aldrig någonsin vill ha med mig att göra mer, efter det som jag har förstört, så älskar jag dig, Dan Müntzing.

En ledig kvällll..

Igår skulle jag vara ledig, hela kvällen! Jag skulle pluggamen inte fan gick det inte.
nej, istället blev det msn som vanligt och en massa läsande av folks ointressanta (förlåt) bloggar.
Åt helvete gick det med allt jag försökte med dessutom, alla mina kort är lagda nu. . .

Men nu sitter jag på skolan ialalfall, har tagit tag i mitt eget nackskin och släpade mit upp ur sängen halv sju för att plugga på skolan nu vid nio. Ojoj tänker ni ? Men tar det över en timme att ta sig till skolan så fattar ni kanske? :P
Haha, nu har jag lärt Lisa att ta två ackord (vet inte hur det stavas) på gitarren iallafall, så nu lär man väl få höra på det halva dagen... Vi börjar dessutom inte föräns klockan halv elva, då vi ska vara i Aulan på storsamling med alla de andra ettorna. Sedan ska vi ha mentorstid och klassråd, och man vet aldrig hur det blir. Kanske slutar vi som ovänner med varandra alltihoppa, och då spelar det ingen roll hur fint Lisa spear på gitarren, för vi kan hata varandra om bara 3 timmar.

Men nu ska jag göra det som jag kom hit för att göra, skriva kommunikation!! <3 :D

Haha, fyfan vad tråååååkigt det är!!! :D

Ha det bäst!
-LallaNéa-

Svårt.

Jag hade aldrig trott att det var så svårt. tusen gånger värre än vad jag föreställde mig.
Jag hade aldrig trott att så många tårar skulle falla, Och jag hade definitivt inte räknat med, att jag skulle ångra mig så mycket.

Tack alla som finns, <3 <33

En i taget..

Det här inlägget skulle handla om att jag tycker att jag inte kan skriva en blogg per kompis fast jag egentligen vill. Men nu lyssnar jag på en sån låt, som gör att man bli varm i hela kroppen.
Inte någon glad värme, utan en lugn och lycklig värme, som sprider sig snabbt och sveper en in i en himelsk dvala. (Katten sättersinasylvassa klor i min mage...)

"dont leave mee..."
Jag blir helt knäpp. Jag vet att allting har ett slut, men när man är i lyckans stund behöver man väl inte tänka på det? Tänk om den här lyckan försvinner imorgon? Eller om 79 år nät jag dör? Dör lyckan med mig då?

Jag vet inte.. stora filosofiska frågor har dykit upp..

Men det jag egentligen ville säga var som sagt ett litet meddelande till de som läser min blogg. (Jag har ingen aning om hur många ni är visserligen, men jag hoppas att det är mer än en, därför att det skulle kännas bra om det var många som uppdaterade sig på mitt liv, och brydde sig )

Ojoj oj, nu har jag verkligen tappat spåret totalt, men men.. (ska bara trycke igång låten igen)
Så. Underbar ären........
"Look at me, I'm so far away....far from the pain" ÄLSKAR!!!<3

Och En viss Emma, hur har jag klarat mig hittills utan dig??? :O jag.. kanske inte har det?
Patrik, my sunshine, och snygging.
De två, är helt underbara. Utan dessa skulle jag aldrig klara av skolan, och även omjag har fått GRYMT jävla bra betyg hittills så måste alla förstå att jag inte är någon vidare pluggis. Jag ägnar inte hela mitt liv åt skolan..faktiskt.
Utan det är dessa två, (med flera, tex.Lena Thunberg och Alina Brännström) som har räddat mig.
Det har hjälpt mig, och funnits för mig. De har stöttat mig och gjort allt sådant som vänner alltid ka göra. Men som jag aldrig har kännt i skolan förut. De har varit underbara, och skulle man kunna bestämma över sina beyg själv så skulle jag ge Emma och Patrik MVG i ALLT!!!! Det förtjänar dom, för de är så himla underbara vänner, och människor!!
Lite pinsamt är det faktiskt, att jag (att man) kan få bra betyg för att man trivs. Snacka om att man sätter beyg på personensroll i klassen och inte på personens roll i arbetet. MEn det är klart, att man vågar mer om man trivs, och det är alltid bra att våga.
Och det är faktiskt så, iallafall har jag märkt det, att ju mer jag vågar, destomer vågar jag. Förstår ni?  =)

Nu tog orden för att beskriva känslorna slut. Och om ni undrar så har jag inte orkat läsa egenom idag, så om det är fler felstavningar å grejjer än vanligt skyller jag det på min dystelexi :D
pysss!!

-LallaNéa-

Till Anna

Anna, vi träffades för första gången ca den 17:e Juli 2006 på vässarö, och man kan lugnt säga tt det var underbart!
Vi lärde känna varandra snabbt, och trots att vi var på "olika sidor" (styrbord och babord) så hängde vi ihop huroftasomhelst.
haha, tänker inte berätta om allt så här offentligt, men vi som vet, vi vet. =)
I skrivandes stund har jag precis läst en kommentar av Anna själv till mmig då hon skriver att hon inte vill vara med i bilddagboken.se och att hon har tråkigt för att ingen uppdaterar sin blogg. Jag kände mig väldigt träffad och skriver därför en blogg i Annas ära.

Anna är glad, hon är en sprallig tjej som hela tiden får mig att undra, om hon är verklig.
Ena stunden verkar det nämligen som om Anna är självständig, har världens bästa självförtroende och har svar på alla frågor. Men bara två sekunder efteråt kan man märka att Anna aldrig skulle göra något om grupptrycket talade emot det.

Anna har väldigt starka åsikter i nästan alla frågor, och hon är oftast duktig på att för sin talan, man kan lugnt säga att om Anna är med blir inget samtal för tyst.
Man kan också väldigt lätt säga att Anna lättar upp stämningen överallt, för om man inte skrattar med Anna, så kan man iallafall skratta åt henne! (ta inte illa upp gullplutt;) )

Nu Anna, och alla andra som blivit glada över att jag uppdaterát min blogg, så ska jag söka rätt på fakta om Antikens grekland. För det är ju lördag kväll så vad förväntar ni er?
Nej men allvarligt talat, vi ska ha prov på onsdag därför att min kära klass (eller snarare en del IDIOTER i min kära klass) inte kunde hålla tjäften i fredags (igår).
Så om någon av mina klasskamrater läser detta så ber jag er tänka efter ett tag, fattar ni inte att alla blir på verkade av att ni beter er som jävla puckon!?

Nu blev jag lite arg här på slutet, men jag hoppas att det går bra endå =)


-LallaNéa-

BEDRAGARE!!

ÅHHHHH!!!

Nu har det hänt, någon har sabboterat på bildagboken!
Hemskt besviken är jag, fy vilken skamsen liten lort det måste vara som gör något sådant!!



Jag kan väl kanske erkänna att jag lever på bilddagboken vissa dagar, så hur vågar någon ta ifrån mig mitt liv?!?!?!

Nu ska jag ta mig i kragen och skriva en reflektion ang. Lilja 4-ever till skolan. Appropå sno någons liv lixom. Fyfan vad patetisk jag känner mig nu.

Men om någon inte har sett Lilja 4-ever ber jag er göra detta så ni inser att vi måste agera nu!!

Kraqm från en väldigt upprörd
-LallaNéa-

MARTINNNNNN

Förlåt men jag visste ju inget!! :O
Har alltså glömtbort ytterligare en kompis arton-års-dag. Martin Damberg, i måndags om jag förstår det hela rät..

Men grattis Martin i efterskott, hoppas att du hade en bra dag!
hihi


---------------------------------------------------------------
Annars så sitter jag på skolan och ska ha matte nu!
pussis

-LallaNéa-

6:e Januari, 2008.

Idag är det jullovets sista dag. Och imorogn börjar alltså skolan igen, tillbaka till livet that is! :D
Men det känns inte bara roligt, det känns väldans jobbigt också...Att gå upp klockan 6 tillexempel. Måste flytta tilll sundsvall snart.......

Men det var inte det jag skulle prata om nu.
Mina sötbarn skulle varit här igår-idag, men det var bara den ena som kom. Våran SÖTALINA hade fått förhinder, så det var "bara" SÖTLENA som kom. Vi saknade juu såkart Alina, men vi hade det bra endå :)

Vad har jag gjort på lovet egentligen? Först firade jag ju jul, tog det lugnt och umgicks med min familj och min åka-buss-kompis-Sofia. (haha, Sofia, är hon mer känd som ;D )
Sedan var det väl typ en dag, då jag bara städade och va på stan. Sen kom Dan.
Vi var på bal med mamma å pappa, riktigt trevligt tycker jag, vet inte vad dan tycker dock...
Sedan firade vi nyår, en liten "impulsfest" hos familjen Wiig, som blev asrolig, med biljard och massa fyrverkerier. Inte alls så kaosigt som nyår kan vara... bara trevligt, och kul. =)

Efter nyår har det varit ganska lugnt, en dag gjorde vi ingenting, och sedan har jag jobbat på KoMTeK =D
Jag byggde fallskärmar med en mycket trevlig och snäll tjej, Julia. Och jag som sa att alla på Landgren e knäppa :O haha, måste ha missat några då (A)

I fredags åkte Dan hem, och i lördags kom Lena.

Idag har jag tänkt att jag ska göra allt som jag inte har gjort än, dvs. plugga matte, skriva kommunikation, vara med Elna och fixa iordning inför imorgon.
Tro inte att jag inte har pluggat alls på lovet, för det är klart att jag har... Men inte så mycket.

Jag hoppas att alla mina vänner mår bra, speciellt vill jag tillägna min käre vän i norra småland en extra tanke för han har haft det... kaotiskt ett tag. Hoppas det är bra med dig, och familjen, Martin.

Många kramar, hoppas erat lov har varit bra, och att ni är LIKA PIGGA som jag på att gå tillbaka till skvadern och LS1 imorgon!! :D (eller vart ni nu ska, hahahaahaaaaa!! )


-LallaNéa-

Fredag ..?

Ikväll är det alltså fredag igen, som vanligen brukar innebära viss slapphet, slöhet och ta-det-lugnt-het =D
Men äre jul lov så äre! ! ! !
Ingen dag är den andre olik, och endå gör jag INGENTING. Nästan.
Har jobbat denna vecka dock, på tecnichus... sitter i ett rum och bygger fallskärmar med alla som vill, haha vilket tidsfördriv! ;)  Men det är roligt, och det känns bra att jag har någonting att göra på dagarna =)


Men Idag åkte min älskling hem till sitt Habo igen, känns tomt som fan här utan honom. Trots att huset är fullt av folk.
Men ingen rast och ingen ro, imorgon kommer det nya långresta reccenärer till Härnösand.
Inte lika långresta kanske endå, från sundsvall bara (HAHA, som om man inte kan åka dit bara över en dag??? :P )
Men dock, en liten del av min klass faktiskt, om man säger såHAHA.
Alina och Lena, mina sötbarn. :) Och det känns riktigt bra att få avsluta lovet ungefär som vi började det, eller iallafall tillsammans.
Imorgon kommer de alltså, och till att börja med så ska de få gå på tecnichus å bygga fallskärmar med mig, å leka av sig rent allmänt. hihiii

Så saknade de har varit mig under detta lov, Alina,Lena och många andra i klassen...Men inte brukar man väl längta till skolan för att få träffa folk? Det har iallafall aldrig hänt mig förut.......

-LallaNéa-


HARRY POTTER <3333333

Är det någon jag alltid kommer älska är det Harry Potter.
Bara så ni vet, han är bäst, och så är det bara.

Många kramar, från en något freak-aktig, trött men glad

-LallaNéa-