urgh.

Uhga.. i helgen ska jag jobba tills blodet rinner  iprincip, ikväll 16.30-01, imorgon 14.00-01 och på söndag 11-20. Är så trött redan innan att jag inte vet vart jag ska ta vägen....
Dessutom är det jobb ¨på måndagkväll som gäller, men som det ser ut nu är jag ledig på tisdag! Då ska båtplatsen vaktas (inte för att jag har nått med den att göra, men sambon ska till göteborg och jag kan ju inte begära att hans mamma ska passa't så...)
Just nu känns det bara jobbigt. Vill gå och lägga mig helst ocvh dra upp täcket så långt över öronen att jag inte ens hör världen utanför.
.
Vill åka hem också, hem till mamma. Lilla syster tar snart studenten och jag skärs av tanken på att jag inte är med i allt fix och don inför det... Ska se om jag i alla fall kan komma upp och vara närvarande de sista viktiga dygnen.......

nytt.

Har suttit och tittat rakt fram på skärmen en lång stund. Det oskrivna blogg-bladet... "nytt inlägg" har blogg.se skrivit högst upp på sidan. Vad ska jag skriva? Vad är nytt...... ibland vet jag ingeitng..

Skärtorsdag

Idag skulle jag fixa och dona, men det blir ju aldrig som man tänkt sig :P
Jag hade en mysmorgon med Shaggy och skulle sedan uträtta en massa ärenden men fick jobba tre timmar istället. Efter det blev det fika hos svärmor och sedan var det dags att åka hem och laga middag. Stekt kött med potatisgratäng och beanaisesås, mumma!
.
Imorgon är en ny dag då jag ska jobba några timmar, laga en efterrätt och packa färdigt, sedan åker hela familjen till Paradiset i några dagar, för påskfirande, äggletande och släktmys! Men det är imorgon det, först lite nya bilder på S :)
.
jämför.........för ca en vecka sedan;
.
igår..;
Shaggy spanar in bygget av Husses replokal. (men han får inte gå på golvet för där finns massa som valpar inte ska äta/trampa på....)
.
Shaggy tycker om att sova UNGER saker, här under elementet i vardagsrummet.....
.
.
.
och här under köksskået hos "farmor"...
.
.
Och här under hall-bordet är det mysigt, detta ska vi komma ihåg om några månader..... ;)
.
.
-LallaNéa-

nattliga funderingar

Dagarna har gått så fort...
Shaggy växer så det knakar, nästan så man ser det hända. Så vi försaöker vara med honom så mycket som möjligt! Idag var vi ute igräset och sprang på bagaregatan, han höll igång en hel timme, och sov inte speciellt mycket efter det.. så när vi kom hem och han fått mat somnade han så gott att M fick bära honom in i korgen.
.
Han sover fortfarande 2 h senare, och Martin har också somnat.
Själv sitter jag här, funderar på allt och inget, och kan inte sova, hur jag än blundar.
.
Har en liten familj visst, sambo och vovve. Livskamrat och bebis. Barn, fast i hundformat. Längtar så efter min "andra" familj. Den första, den riktiga, eller den som är "min". Så konstigt.. saknar framförallt mina systrar. Vem kunde tro att jag inte skulle vara med och förbereda inför U's bal och student? Och vem kunde tro att jag inte kunde vara med och svara på alla frågor inför tonåren som väntar lilla E? Saknar dem sådet gör ont.. MaPa också såklart för er som undrar (vet att det framförallt är farmor, mormor o morfar som läser här...) men det är på ett annat sätt. MaPa är det meningen att man ska flytta ifrån, de har de ju själva alltid sagt. Men U&E.............. jag saknar dem så himla mycket! <3 <3 <3 <3 <3
.
Nu ska jag försöka sova igen.. lite i alla fall.
-L