Eng. B Nationella

Jag har just skrivit ett nationellt prov, och ärligt talat har jag nog glömt bort hur det är att skriva prov. Jag ahr nog glömt att man ska sitta där helt tyst och still och bara producera.. jag var inte ens nervös ionnan! :O
Så vi får se hur det gick......

Men jag kom dock att tänka på, att man (jag) faktiskt borde söka jobb som au pair iallafall... det skulle nog vara roligt! :O

Nu ska jag ta hand om mitt företag, vi jobbar och sliter inför mässan. NÄSTA SÖNDAG BÄR DET AV!!!! :D

-LallaNéa-

egentligen, just nu

Det har varit en ganska turbulent tid...på många vis. Skolarbeten har gjorts i all hast, och jag har lovat er att inte uppdatera, men shit, hur skulle get då?!

Så du kanske undrar, men Linnéa, vad är det som har hänt?!
Och ja, vad är det egentlige inte som har hänt??

Jag orkar inte dra upp allt igen, men lite för mycket, är väl svaret, på den kursiva frågan. Och nu ska jag ta atg i PA-redovisningen och monterbygget, vi ska vinna vill vi,   :)

Så här såg våran förra monter ut:

Och nästa monter, ska vi göra ÄNNU bättre! :D


-LallaNéa-

Först in - sist ut..!?

Behöver jag säga så mycket mer?!

det gör så jävla ont.

-LallaNéa-

STUDENTMÖSSA!! :D

En studentmössa rikare i mitt liv! Herregud, jag vågar fortfarande inte öppna påsen som ligger i lådan.. Men jag öppnade i alla fall förpackningen, tittade på champangeglaset och den vita påsen, kände lite på kanten av det som måste vara mössan, och stängde kartongen igen!

Shitshitshit, kanske vågar jag titta på den ikväll.. man kan ju hoppas! ;P

-LallaNéa-


TACK ANNA!

För att du alltid är en räddande ängel i alla åskmoln, problemhopar och läxhögar. Tack för att du räddade mig ur denna knipa, offrade så mycket av din tid, och delade med dig av din kunskap. Du är en riktig vän, en sån vän, som ALLA borde ha.

Tack, för att du finns! <3


-LallaNéa-


SÖNDAGSlugn...? :P

Det kan nog ta ett tag tills jag kan uppdatera såhär ofta igen, eftersom mitt och Emmas hårdschema drar igång imorgon. Vi smygstartar med en förmiddag, och sedan andra aktiviteter på kvällen. Men sen har vi banne mig planerat in mer eller mindre varenda tille, fram till 15.00 Söndagen den 9:e Maj, då bilen ska vara färdigpckad och klar för att köra oss mot bussen och RESAN TILL STOCKHOLM!

Detta innebär att skolan läggs mer eller mindre helt åt sidan i två veckor, och vi ska hinna med en Projektredovisning och ett antal nationella prov och seminarier.. huahua, mycket nu! :P
Därför sitterjag i detta nu, och växlar mellan loggboken för PA:t, miljöpolitikfördjupningen, Engelska uppsatsen och läsningen i Psyko-boken. Allt ska vara klart till ikväll är tanken, och då skajag också ha hunnit med att packa alla mina saker här i huset för att kunna vara borta hemifrån i X antal veckor.. herre gud säger jag bara.. helt skumt känns det!! :O

Jag har ialalfall varit ute och gått i en timme med mamma, solen sken så nu bränner det i mitt vinterbleka ansikte, fräknarna börjar sakta men säkert visa sig.. Håret är tovigt och slitet och hänger i en lång svans på ryggen, den ska snart klippas av, men jag får nog klara av studenten först, kan vara bra med hår då säger dom..
Och studentmössan ligger på skolan.. ensam och kall, och bara VÄNTAR på att jag ska komma till den.... uj uj uj

Nu har jag fått fart på fingrarna och ska kasta mig in i miljöpolitiken för förhoppningsvis sista gången innan avcheckning, jag ska klara det här!
(nej inte så ättespännande inlägg... jag hoppas det kommer ett sånt i mina tankar snart... :P)

Puss å kram SKUMBANNAN!
Justdet, matrapporten.. Ja, idag har jag ätit 1,5 påse pulver, en kopp kaffe (man får dricka hur mycket kaffe och the man vill!) ett äpple ochett kokt ägg. Är jag hungrig? JA. Men jag har lärt mig att hunger inte är farligt.

Mamma kom precis in o skrek "Linnea, du ska åka till kramfors!" Jag vet inte alls vad det betyder, måste jag lämna skolarbete nu o köra bil?? aja, vi får se vad som händer......!

-LallaNéa-

Ett rent jävla helvete.

Jag har varit på hajk sedan igår kväll. Frusit och svettats om vart annat, men framför allt så är det stunden vid elden imorse jag fokuserar på att minnas. Medans mina fem duktiga patrullscouter packade ihop sina saker, och den äldre av ledarna gjorde myssli och den något yngre av de två kokade kaffe,satt jag bara där och åt min macka. Solen sken varmt och härligt, elden värmde sakta mina nattfrusna fötter. Jag kunde bara sitta där och känna, att vad livet är bra gott ändå!

För det behövdes en liten sån tanke nu. Och det är en evinellig tur att solen har börjat skina ordentligt, och att snön sakta smälter. För precis allting går emot mig nu. Jag klargjorde för min familj att jag inte skulle vara hemma på läääänge (typ 3-4 veckor), och fick typ ingen respons. Mina framtidsplaner rasades häromdagen, för att jag blev så totalt utflippat korkad och hävde u mig saker man inte ska göra. Sånt man inte menar ska man inte säga. Och sommarens planer sprack också, när några (idioter) inte ville tillbringa en vecka med mig. För "det finns inte tid" att lösa det problem jag har öppnat deras ögon för. Känner mig väldigt viktig. Men visst, jag har en som faktiskt är bra. Han är lång, smal, snygg..sjunger.. han är min pojkvän, men jag blir lika förvånad varje gång jagser det på Facebook "har ett för hållande med "Martin Damberg"" Nä, det är helt enkelt för bra för att vara sant.
Men jag tror mig veta, att den åsikten itne delas av alla. Speciellt inte av en person, som är viktigare än alla andra. Jag sa då att säg bara ditt ord, men nu har du inget sagt så jag har fäst mig och...... Jag ska flytta till Jönköping i höst. Snälla älskade säg att du kan älska mig ändå?

Nu ska jag fika med familjen. Sen blir det engelska innan Elnas tjejkväll börjar. Då blir det för hoppningsvis mat.... mat att tugga på. Tjenixen!

-LallaNéa-

MÖSSA!?

Stresspaniken har verkligen grabbat tag om mig nu. På tok förmycket att göra, men aldrig tillräckligt mycket tid för att ta tag i nått problem. Ett dilema va? Helt klart.. ;)

Jag drog mig länge i sängen imorse. Gick inte upp förns tre minuter i sju. Lite sent, eftersom jag skulle ha åkt med bussen 7.25..men men jag orkade inte stressa, utan tvingade mig själv att ställa mig på vågen iegn, för att säga att detvar okej. Inte ge upp än. Fortsätt. Träna mer. MEN HAHAHAHA!!! Jag hade gått ner IGEN! :D :D Dagen blev genast mycket bättre;)
Sedan gjorde jag mig klar och skakade frukost, kramade elna och sen gick jag till bussen. På bussen blev det frukost och pratade med farmor, sen tog jag den jobbiga varianten av uppförsbacken till skolan, och kom hit med skakade ben och andan i halsen, för att veta att föreläsningen jag skullepå, kunde hoppas över. Eller nej det kunde den väl itne kanske.. men jag gjorde det, för att skriva några rader tillpå engelska essayen, som skulle varit inlämnad för hundra år sedan......

Alla pratar om studentmössorna, som ryktas finnas på skolan nu. Inlåst i ett rum och där ligger dom och väntar på oss... herregud....
Specialbeställd mössa är det ju dessutom, TÄNK OM DEN INTE PASSAR!?!?!?

nej, nu ska jag ta och betalalite räkningar dagen till ära, och sedan blir det lunch storsamling, och kanske KANSKE får jag ut MIN STUDENTMÖSSA!

Kommer ihåg när mats tog studenten. Vad otroligt stor och vuxen han var då.... det var 8 år sedan, herre gud vad tiden går fort ändå! Men, det får bli ett annat inlägg :) ;)

-LallaNéa-

Körig dag..

Jag skrek i telefonluren och fick min vän att kasta sig bakåt i stolen med stora ögon och undra vad fan som hände.
Jag kände mig trampad krossad och mosad, men försökte sakta resa mig.
Platsen som betydde trygghet och öppenhet var kallare och jobbigare än någonsin. Alla andra såg det luftiga och snälla, jag såg det inslitna, gråa, förbannade, anklagande och elaka.

Jag försökte få ur mig det men jag kunde inte se in i hennes ögon. Jag förmådde mig bara att sitrra ner i golvet, och bita mig i tungan tills jag kände blodsmak. Jag var tvungen att försäkra mig om att jag fortfarande levde.

Det är ganska jobbigt nör alla förväntar sig mer än det jag kan ge. Det är ganska jobbigt när ingen bara kan  läsa mina tankar. Och det är jobbigt att jag ska behöva somna själv, utan hans andetag och armar runt om mig. Det är så jävla dumt att jag återigen har satt mig i den här situationen. Men jag vet också, att en enda natt bredvid den mest underbara på jorden, är värd all väntan. 22 nätter, i min ensamhets tystnad, det måste jag klara av. Men du är så jävla svår att leva utan.


Nu ska jag samanfatta mig i ett mail. Packa inför fredag och bära tvätt. Imorgon var det visst idrott. Och det är 43 dagar kvar tillstudenten. Hur i helvete ska det här gå?!
Till råga på allt gick vågen åt fel håll idag. Men jag kan ju inte erkänna mig besegrad, besegrad av er som aldrig trodde på mig. "Take a look at me now" var raden jag skulle sjunga när jag såg era ynkliga ansikten när jag hade växt förbi er andra. Nu komemr jag aldrig stå på scen och sjunga, jag kommer kanske aldrig rädda världen. Men det gör inget, om jag får stå i skuggan av HAN, och höra hur han andas när jag ska sova.

-LallaNéa-

Vänta lite.. vänta lite, va?

Sa du precis det där? Sa du precis det som jag vet att jag förtjänar att höra??
Att vi klarar oss bättre utan varan? Att vi snart är frikopplade och har möjligheten att leva våra egna liv? Sa du precis att jag skulle klara mig en liten stund själv? Sa du precis att jag fick vänta en stund, bara en liten, och sen, sen vaddå?

Jag äter den vispade lattemjölken med fingret, tittar på solen som bländar mig ovanligt mycket, och känner paniken stiga. Panik öcer att, och över inte.

Förlåt grabzen, jag blev lite för flickig där en stund... Nu måste jag ta en promenad, och hämta syrran på skolan hennes! (jag tar bilen..)

-LallaNéa-

JAG ÄR:

HUNGRIIIIIIG!

Jag åt en hallonshake imorse, och sedan en sån där nyttigbar, som ska kunna ersätta ett helt mål. Värdelöst med andra ord, är så fruktansvärt galet hungrig just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till!!! Vatten?? ...Vatten..

Alla som var så oroliga, jag tror det är lugnt. Jag tror jag lär mig mycket om mig själv, och mina matvanor, som jag kommer ha nytta av. Dessutom går jag ner i  vikt. Otroligt bra.  :)




Men det är tomt här idag. Hur tjock jag någonsin skulle vara, så är det otroligt tomt hät och jag håller andan. För det är inte värt att äta, när du inte är här. Det är inte värt att andas, och jag inte får andas den luft där du är.

-LallaNéa-

Facebook-uppdatering...eller?

När man inser ayy man inte ens har något att skriva som facebook-uppdatering..
Eller jo, m och jag har varit ute och sprungit, japp, båda två! Han är nu full av energi och hoppar runt i den pyttelilla lägenheten, medans jag gör vad jag kan för att sitta still i soffan.....

Jag tror det kommer ett längre inom kort.. ja tro på fan, nu blir det gitarr..... bäst jag gömmer mig under filten så han inte hör när jag försöker sjunga med...

-LallaNéa-

Ville bara

Ville bara skriva av mig. Trött. huvudvärk. Nervös, jag ska redovisa City Jam imorgon, tror att det kommer gå... BAJS!

Nu sk jag sova, har tvättat min fina bil idag, om Mapa:s :) Duktig tjej =) (+pojkvän ;D)

Puss!
-LallaNéa-

Försöker mig på det som är mer än omöjligt...

Jag vet att det betyder nått. Jag vet att du inte lyfter din minsta tå utan att veta varför. Jag vet att du inte öppnar din mun innan du vet vad du ska säga.
Men det är så olika rytmer, långsamt sen fort. Men inte dina texter. Det hör jag ju.. men vad säger du egentligen?
Du sjunger dock bättre idag än någonsin förut, jag önskar att du stod på en stor scen istället för att sitta där på den lilla stolen, jag önskar att hela världen kunde höra dig nu. Just  nu.

Jag vet inte hur jag ska göra här riktigt, för detta är ju trots allt nån form av dagbok, som folk faktiskt läser. Och det är jag ju vanligen så tacksam för. Men hur ska jag förklara, på ett vettigt sätt? Det som ni redan vet så klart, eftersom ni känner mig, de allra flesta, tror jag... Men.. hur ska jag säga att jag har gjort det igen? Ni vet, ramlat dit?

Okej då, jag säger väl bara som det är då. Nu är jag så där kär igen. Som jag aldrig har varit förut.

-LallaNéa-

Kastade mig online igen..

Japp,jag vaknade av en skräckinjagande tanke, JAG KANSKE GLÖMDE TRYCKA PÅ ACCEPTERAAA!! Slängde mig upp och skrämde ihjäl pojkvännen, sen startade jag datorn och loggade in på studera för att kompletera ansökningen.. phuu.. det är ett stressigt liv man lever minsann .... :(

Nu skajag dra på mig räcket igen, ville bara meddelada att jag sökt vidareutbildningar nu, alla kan vara lugna. :)

-LallaNéa-

helt sant:

Ingenting

är så gott



Som den mat du inte får äta.





dina slurmriga andetag gör mig trygg trots den stora vida världen utanför.... :)

-LallaNéa-

LallaNéa har köpt SKOR :O :)

Instruerar just nu en viss martin att blanda shake i mixern. Ganska intressant ;)

Idag har jag varit en duktig tjej, faktiskt =) Tre par skor har jag köpt, ganska billigt ;) Så nu behöver ingen klaga mer på mina vintervarma, fattig-trasiga stövlar, nej nu är det  lågskor och ballerinor ni kommer se på mina fötter igen ! :D

Sen var vi på matbesök och husetitt hos G. Inte lika bra för dieten  direkt, men firade det hela med en långprommenad där han-som-är-här startade ett snöbollskrig som jag sedan vann! :D Sen kom emma hit, och vi har etl:at och planerat =)

Nu avslutar jag min andra shakedrink för idag, hallonsmak. Bäst hittills skulle jag tro, även om jag tyckte soppan igår var helt okej också. Alla shakerna verkar dock ha förmågan att vara goda i böjan för att sedan tappa smakenoch smaka mest välling de sista klunkarna.. men men, han som vill va fin, han får lida pin. Det har jag fått höra senjag var liten och varför skulle det gälla mindre nu än då? =)

Jag har idag ätit: kaffeshake till frukost. Kaffe 2 koppar på ikea
mat hos greta (mycket sallad, lite mat, lite onyttigheter som förhoppningsvs gick bort senare på promenaden), en hallonshake. Otroligt gott. Helt okej faktiskt. Dok är det jävligt jobbigt att Martin nu äter tekakor med ost, dricker oboy, och står funderandes vid kylen och tittar på rulltårtebiten vi fick med oss från greta, "ska jag ta en bit nu eller sen??" Men, det är ju itne han som bantar, av förståeliga skäl :P, så jag får väl stå ut.. Kan ju itne påstå att det är lättare att vara utan han här direkt. Jag har så mycket att tacka dem för. De fyra. Jimmy Mellberg, Daniel Laine Damberg, Henny Gerebrant, Henrik Skoglund... dvs. Stora Planer, för att ni släppte iväg han ;) tack!


Nu blev han ju lite fundersam förståss, när jag bad om stavningen till Hennys efternamn.. :P haha, Sorry henny, jag har dyselexi, som jag heller itne kan stava till ;P

Ne, nu blir det slutet på en film som vi somnade ifrån igår, och sen väntar morgondagen med nya spännande äventyr, och så ska jag nog ta en chokladshake till frukost! Kan blispännande ;) MUMS! :)

-LallaNéa-

SOL

Ja underbart, solen skiner ute och det är varmt och härligt!! :D  Jag hoppas att solen tänkt vara med oss också imorgon, så ska jag fira onsdagens plugg med solprommenader och bara njuta av våren! JA ni läste rätt, jag Linnea Lundgren kan njuta av VÅREN!!

Fick just kommentarer för mina alldeles för utslitna och varma skor.. dags att dra en sväng till affären?! YOU BET. Ska försöka ordna det idag, och promenera med världens mest promenadälskande människa.... ;)

Men men, sun is up, life goes on... jag är hungrig nu. ;P

Ja, vad gäller maten just nu.. jag är hungrig. Har druckit för lite vatten idag och känner fortfarande vaniljchakens smak i munnen sen igår kväll trots tandborstning och matätning.. hua :(

-LallaNéa-

Gjort det igen

Fast jag bara vill lägga mig i knät på mamma och gråta, skriker jag och slåss för att visa mig stark när jag känner mig som allra minst.

Fast inte så grovt.


-LallaNéa-

Uppdaterar ofta.. :)

Ja Anna, visst har jag varit duktig med uppdateringe på sista tiden?? Själv då..? :P  haha!

Imorse sken solen helt underbart när jag gick tillbussen, sen snackades det endel på bussen så jag fick inte sova :(
Men jag delade säng med världens gulligaste 8 åring, som brukar ta tillfället i akt att sova på storasysters arm när vi är i samma hus. Mys mys mys :) 

Grym huvudvärk har jag fortfarande, efter alldeles för mycket kaffe igårkväll :(

Fick precis veta att våra studentmössor kommer tillveckan... snartär det mösspåtagning och jisses, jag ska bo i den! Helt plötsligt blev detlite roligt att ta studenten igen..... Bara studentklänning kivar att fixa snart, den lilla detaljen.... ;) hahahaaa!

Och två veckor kvar till PA redovisning, känns ju jättebra eftersom detär INNAN stockholm med ETL....

Nä, nu ska jag springa till lektionen och sen ska jag ha en alldeles fullproppad dag med saker att göra! :D
Vi hörs..;)

-LallaNéa-

Hoppas denna måndagskväll .... :) ;)

Scoutat och druckit alldelees för mycket kaffe, det är vad jag har gjort nu ikväll.. Ett avsnitt spårlöst blev det också, helt okej! :D

Två chakes idag, lunch på skolan och stoor latte på kvällen. Latte betående av vanlig laktosfri mellan mjölk och svart kaffe såklart.
Vet ni jag känner mig redan smalare, fast det tror jag inte ens på själv i och för sig.... aja, kan ju alltid hoppas ;)

Jag hoppas också på att solen skiner lika underbart imorgon som den gjorde idag, för jag vill sitta på trappen hela kvällen och spela gitarr med världens bästa gitarrist, och så en promenad i solskenet är väl heller aldrig fel? :)

Och så hoppas jag att psyksoc-tanten har läst mitt hemprov och ger mig minst G, att miljöpolitiklärarn hjälper mig till ett g där... att engelska glosorna fastar nån gång, att ybuss kör som de ska imorgon... jadu... och så hoppas jag på en lika mätt känsla imorgon så blir denna diet dessutom ekonomiskt försvarbar :P ;)

Nu ska jag kolla facebook en runda till, och jimpys, shrimpys blogg, mailen aa ni vet, den dagliga rundan liksom ;)
Godnatt :)

-LallaNéa-

Dagens rapport!

Vill börja med att tacka för era underbara ord, som verkligen visar att ni bryr er, Cillen o Jimpy! :) <3
Men ni kan båda vara helt lugna, detta är inget farligt. Pulvret går att köpa på apoteket, och det tycker  iallafall jag är en bra merit för att det ska vara tryggt och säkert? Visst risken finna att jag går upp allt så fort jag börjar äta igen, men hellre tar jag den risken är jobbar långsiktigt utan resultat. Min kropp är för tjock NU. Och det ska ordnas NU. Helt enkelt. :)

Så hur mår jag idag nu då? :)
Jag och mamma drack våra första mixer till frukost vid 7, och vid elva måste jag erkänna att jag var lite lunch.hungrig. Helt okej?
Jag åt ordentlig lunch på skolan, det kan både natta o emma intyga, mycket sallad och även mat!
Runt fyra blev jag dock hungrig igen och nu sitter jag med ett stort glas vatten och skriver detta inlägg, jag ska snart gå ner och blanda ihop middagen ;)

Jag känner mig motiverad. Jag gick hem från bussen så fort jag bara kunde, och det var inte speciellt fort eftersom jag lagt av allt vad muskelatur och kondition heter. Men hem kom jag iallafall, svettig som en liten gris, och drack vatten =)
Imorgon ska jag njuta av vårsolen med världens bästa pojkvän och så ska jag försöka vara lite mindre grinig, än jag känner mig just nu. Förlåt.
Ja lite grinig känner jag mig nog.. men jag tror att man har sånna dagar allihop och jag tänker inte skylla det på pulvret! :D


Det här kommer gå bra, tro mig :)

-LallaNéa-

Sista måltiden...

Lite så är det faktiskt. Men jag ska ju äta lunch på skolan som vanligt, såklart. Men imorgon bitti är det massa vägning och mätning som gäller, sen en kaffechake till frukost..... herru gud, vad har jag gett mig in på??

I alla fall, 8 kilo mina vänner, på tre veckor. Det är målet. Jag säger inte att jag kommer klara det, eftersom jag äter lunch på skolan, men 8 kilo är målet, och JAG SKA KÄMPA!

Nu blir det sista skoluppgiften, sen sängen sen skola imorgon. Två djupa andetag brukar familjen Damberg tjata om.. det är väl bara att anpassa sig då ;)

-LallaNéa-

Fullständig panik

utbröt, när jag insåg att det är MINDRE än två månader kvar till studenten!!

Det borde vara glädje och frihet jag känner, men acknej.. det är klänningar som ska fixas, fester som ska hinnas med och så skolan var det ja.. en hel period kvar med redovisngar, prov, inlämningsuppgifter,föreläsningar och övningar. En klass som mer eller mindre taggar ifrån och .......

HELVETE JAG HAR JU ETT FÖRETAG OCKSÅ!!!!!!!! Älskade Emma, älskade ETL, hur ska vi hinna emd allt detta? En mässmonter som ska fixas, nya spel ska beställas, tryckas, vikas, sorteras GÖRAS I ORDNING, kläder till mässan.............kartonger?!

Och så dessa tre veckor jag har framförmig, utan mat ;) haha, det kommer gå strålande, snälla säg att det kommer det?!
8 kilo. 8 kilo på tre veckor är mitt mål. Min dröm. Och när jag kommer dit skall jag fira med att klippa mig! :D
Just det, massa utgifter också... på vilken ekonomi?? Justdet.. studiebidraget.. sa jag att jag var höginkomsttagaren i vårt förhållande?! (puss!) just nu kastar sig paniken över mig......... och betyg.. dessa jävla betyg......... Smink?! Till studenten?? NÅGON!?

Okej, två djupa andetag linnea......två till. Det ordnar sig. På något jävla håll, ordnar det sig.... det måste ordna sig.....



-Lallastress&PANIKNéa-

"att göra-listan" krymper!!

Japps!
Jag har nämligen skickat in hemprovet!! :D Jätteduktigt av mig faktiskt, men well, det hade kunnat bli bättre ;)
NU är det engelskan som ska få sig ytterligare en omgång, och så har jag en helvetes redovisning att få klart också.. söka jobb var det med.. fy sjutton! :(



Men imorgon börjar det nya livet och jag och coachen mamma håller på att lägga ut planering och mål, det kan nog bli bra detta om det bara vill sig =)
snart ska ni få veta vad målet är, för dessa tre veckor.. jag kan knappt bärga mig!! :D



Och nej, du var inte så stöttande som du tror. Visst du sa inget negativt men dina frågor rörde till det för mitt huvud och din röst speglade mer av din skepsis än du erkänner. Man kanske skulle vara bög va?


-LallaNéa-

Okej..

Tills Laine har tid att påriktigt designa denna lilla inläggshantering... ;)
Vad tycker ni? :S Är det godkänt? :/

Pusssss! <3

-LallaNéa-

LUGN

Lugn bara lugn, sidan är under konstruktion!

BLOMMAN



Tacos med familjen Cirkus, och en ganska trött Linnéa efter en knapp timmes läxläsning

Ja och så har ju bloggen omdesignats lite också. Jag vet nu ser det mest ut som om jag har tagit en mall och bytt bild.. ja det är väl lite så det är också, men jag har provat alla varianter ska du veta, och det är inte klart än, men jag tror jag bestämt mig för detta tema iallafall, och så lite nya färger, bilder och rolig text, vad säger ni?? :)

Jag hade dock väääldigt mycket hellre varit i Jönköping just nu, hållt i en väldigt skakande hand denna stund och försökt lugna ner iallafall en musiker inför ett framträdande.... Men solen skiner väldigt vackert här och visst är det lite kallt med det känns faktiskt vårigt i luften nu och det är helt underbart!

Så jag får önska er LYCKA TILL istället, mina underbara vänner  :)
kolla deras låtar, hett tips: "Har du Drömmarna Kvar?" ;)
http://www.myspace.com/martindambergstoraplaner


LYCKA TILL IKVÄLL! :D

-LallaNéa-

laddar upp lite bilder för att ordna lilla bloggen..... ;)


Årets första cyckeltur!

Japp, sagt och gjort jag hoppade upp på cyckeln och rullade ner på stan. Skön känsla att cyckla igen, första gången för i år =)
Köpte också första laddningen bantingspulver, kaffesmak, och bara läääängtar till på måndag! :D

Solen skiner hur fint som helst utonhus och systrarna har kanintävling så de är ute och njuter för fullo! :) Men här sitter jag, och MÅSTE göra skolsaker. Kanske får sjukanmäla mig resten av terminen och jobba hemma,,,, haha! ELLER INTE! Känner mig bara så fruktansvärt värdelös när jag inte får något gjort... :( det är rätt jobbigt faktiskt.. :(


-LallaNéa-

ASTAGGAD!!

Okej, nu hände det igen.. ytterligare en gång hade siffrorna blivit större på den platta skivan i badrummet. Fyfan. Men senså hände det en grej, jag upptäckte något.. Jag analyserade mig själv, inte så mycket egentliyegn, men uppenbarligen tillräckligt.. När jag har dålig energi så äter jag, i tron om att energin ska öka och prestationsförmågan med den. Men ju mer jäg äter, utan att röra på mer än fingrarna över tangetbordet, så läggs kilona på, midjemåttet vidgas och hur jag än gör blir jag inte piggare. Färdiganalyserat. Jag får sluta äta. Nejnej!

För det finns en hemlig ingrediens som man kan tillsätta i helt vanligt vatten.. Japp, jag vill äta en pulver diet! En tävling med mamma och K, om vem som på tre veckor går ner MEST! :D Hur bra kan det bli?? Jag är hur taggad som helst (trotsenpojkvänsonställerjobbigafrågorochinteriktigtuppmuntrardennaformavviktnedgång...) och detta ska faktiskt bli bra!!

Nu är det bara ett hemprov på Psykosociala som skall skrivas klart och skickas in, sen ska apoteket få sig ett besök och jjag ska äta mitt sista riktiga mål mat... hurregud VAD SMAL JAG SKA BLI! :D


Referens till medlet: K's kompis gick ner 25 kg på tre veckor. Mitt mål är 14.

-LallaNéa-

SPRINGTUR? check!

Det trodde du inte va??
Nä inte jag heller, ska jag väl villigt erkänna.. Men det var så himla ren och klar och omhändertagande luft ute, så jag kunde helt enkelt inte låta bil. Jag vet det är super konstigt, jag kan inte nes tro på det själv! Men så blev det :)

Jag snörade på mig skorna, de röda springbyxorna och mitt långa svart linne från gårdagens Ullared-tur, och så sprang jag! Jag spran upp för backen och vid massa finna nyabyggda hus som såg alldeles för sterila ut för att vara hemtrevliga, och sedan var jag uppe vid skogen där tre ensamma hus gjorde mig ganska rädd men jag sprang därifrån :) Sedan kom jag ner till ett gigantiskt område nybyggda hus, som var väldigt stora och hade öppna fönster men jag funderade på hur människorna innuti dedär byggena¨ hade det.. Sen valde jag mellan en grusväg eller bäckmörker, och jag tror ni alla vet vad jag valde. Det blev grusvägen bredvid tågrelsen och ängarna bredde ut sig vid min sida innan jag kom fram till bostadsområdet och strechade uti det vårblöta gräset utanför tegelvillan. En timme höll jag på, kanske 4-6 km skulle jag tro :) Duktig tjej, lilla nea, det är du idag!! :D

Nu var det dags för skolsakerna ja! :D X antal uppgifter att ta itu med ;)

-LallaNéa-

snabbtoughts, jag gillar påskäggen! :D

Herregud, samtigt somjag säger åt dig att spara ta det lugnt och ta en bit i taget, trycker jag näsan ner i det tredje snart tomma påskägget för denna påskhelg. Fet ful och äcklig.. kommer någon någonsin vilja ha mig?

Jag vet att jag gjort många fel, och att hela tiden sätta nya rekord på bågen är inte direkt en booster för att få allting att gå åt det bättre hållet igen.. Jag kommer behöva köpa en studentklänning i storlek 48. Fast jag borde ligga runt 40. Jag komemr behöva sminka mig as hell för att inte alla finnar o pormaskar ska synas på fotograferingen. Jag kommer behöva köpa större skor snart, för mina fötter sväller iu takt med resten av mig... Och det värsta av allt är nog att jag helt enkelt inte kan sluta. Jag bara fortsätter och fortsätter. Äter och äter......... och siffrorna på vågen blir bara högre och högre. Men man måste ju leva sitt liv och vara glad för stunden! ;D

Fyfan... kommer jag dö ensam? Är frågan som flyger runt runt i min otroligt överdimensionerade mage och ekar i tomheten efter påskgodiset jag ännu inte satt i mig..

Nu väntar några timmars funderingar och kan förhoppningsvis publicera ett lite lyckligare inlägg i början av nästa dag.. Jag får ju inte vara kvar här så länge till heller.. SHIT JAG SKA ÅKA IFRÅN MIN LUFT!!! HELEVETE linnea,, det här går snart bara inte..

Förlåt för att jag itne kan ge er mer kraft och energi.. Men vissa (delar av vissa) dagar vill man bara sova bort....
-LallaNéa-

Dålig vän...

Jag har försökt få ur mig det på senaste tiden men varje gång jag har möjlighet att skriva fastnar liksom orden i halsen på mig. Nu ska jag försöka skriva det fort alltså,  innan det blir stopp..

Just i denna sekund känner jag mig otroligt dum korkad idiotisk och jaa.... egoistisk? Jag vet inte riktigt faktiskt.. jag vet bara att, jag har gjort någon som jag bryr mig om illa, utan att veta om det alls. Utan att ens tänka tanken att det skulle kunna hända... Och det värsta av allt... (här öppnade en viss person dörren och började prata om att bädda sängen och bära bort disken.. återigen distraheras detta inlägg från färdigskrivning..)
Det värsta av allt, iallafall, är att det inte bara är en UTAN TVÅ personer som jag har.. jag vet inte, kan man säga svikigt?
Jag befinner mig i Jönköping, det är ingen hemlighet. Och jag trodde att en mycket nära och högt älskad vän visste det, men av att dömma av div meddelanden har jag nu uttolkat att detta kanske inte var fallet? Det känns verkligen som om jag gått bakom ryggen på dig, eftersom du är en del av oss och eftersom jag trodde att du visste och förutsatte nog att du gjorde det så jag har helt enkelt låtit bli att säga det.. Jag vet inte ens om det är lönt att jag har ont i magen för det, men det känns., minst sagt fruktansvärt, dåligt gjort av mig. Jag vill inte att du ska känna dig utanför på något sätt.. jag bara förutsatte att du visste och att du hade annat att göra utan att vara här.. förlåt, mig snälla anna, förlåt? )jag vet jag har ingen rätt att be om din förlåtelse mer.. man jag känner mig så jävla dum just nu så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra....)
Min andra vän, som jag självklart också har lyckats missa, bor här-i-närheten lite beroende på hur man räknar.. Och jag borde ju åka o träffa idg, elelr träffa dig en stund iallafall.. eller borde vafan, det var fel ord! JAG VILL JU TRÄFFA DIG!!!

Åh jag känner mig så nere och ledsen och.. helt liksom uppriven just nu.. buhu.. jag är inte direkt en bra vän.. förlåt mig...!



-LallaNéa-

Dagens "ERÖVRINGAR"! :D



Tillbringat en dag i denna byggnad, rätt ont i fötterna och ganska mycket mindre på kortet är några följder.. ;)
Tänkte jag skulle ta o visa för er var jag har shoppat för något, det blir ett par bilder men jag väljer bara ut favoriterna =)
Kjol och skarf/tunn halsduk

Grön kofta som var hur mysig som helst!

Knytkofta grå, mysig och lätt värd pengarna! ;D

Assöt tunika! :D

Lite långa linnen, givetvis.. Idag blev det tre stycken!

Ljusblå-randig sommarklänning, som inte riktigt får rättvisa på denna bild, därav nästa:
Me like de söta små knapparna och det faktumet att den valdes åt mig ;)

Och sen blev det nagellack, hårspray, underkläder..... inga byxor (behover jeans :S ) men vi letade iallafall lite, och det var bra (?) :)
Jag är väldigt glad över denna dag, över den otroligt goda jordnötssåsen till kycklingen vid lunch, tacksam över den tidiga morgonen och över att toffe förljde med till slut, trots att han var ganska motstridig skrattade han en del, men det vill han nog inte erkänna så vi kan väl ha det som våran lilla hemlis? :)

God natt!
-LallaNéa-

Ensamhetens fläkt

Jag sitter här och lyssnar på ensamheten. Visst kalla mig jobbig, på, krävande...men när man hör vinddraget i det alldeles tysta och tomma så är det inte utan att man känner sig ganska liten här i världen.

Jag sitter på sängen och har inte gjort annat idag än försökt komma igång med gamla skolauppgifter för att kunna pricka av dem på listan. Listan, som inte ens finns...

Men går det bra eller? "Building a sence of identity" skulle vart inlämnad för.. massa veckor sedan, men jag får inte till det. 2 till 4 sidor engelska uppsats, med filmen "American History X" och en "handout" om uppväxt som grund.. jag vet inte vad jag ska skriva!! För jag vet helt enkelt inte vad jag tycker krävs.. Och så måste man ju prestera bra på denna lilla uppgift dessutom... :/
Det som stör mig kanske allra mest är ändå att jag vet att typ hela resten av klassen har lyckats prestera denna jävla uppsats. Resten av klassen, många, som jag faktiskt är bättre än i just engelska har presterat bra på denna uppgift men i mitt huvud är det alldeles tomt och jag vet inte alls vart jag ska härleda min ilska.. Jag måste ju prestera den här förbannade uppsatsen nu, ska jag nöjja mig med ett g helt enkelt?!

Senast idag fick jag frågan om vad jag ska göra i höst, efter studenten ni vet. Jobba? Plugga? Bli hemmafru åt nån rik snubbe kanske? Nej jag vet ärligt talat inte vad jag ska ta mig till, och det gör så galet jävla ont den här pressen som trycker sig närmare och närmare.. Jag borde helt enkelt söka in till massa högskolor och sånt men ärligt talat... just nu orkar jag bara inte.....

-LallaNéa-

En ny liten skönhet!


Japp där har ni den, min nya alldeles egna mobil! Kanske inte världens nyaste eller snyggaste, men den har specialiteter som ficklampa och radio, är walkman (mitt gamla minnes kort funkar dessutom!) och så går den både att ringa och smsa med!

Känns hur skönt som helst att ha kostat på mig själv detta i påsketider ;)

Nu unnar jag mig dessutom en kopp varm choklad och försöker att inte titta på högen av kläder som ska packas, damråttorna som skall underhållas elelr högen med attgöra saker till skolan!

Har dock producerat lite åt, så några punkter kan jag bocka av iallafall! Nu är det hemsidan som skall uppdateras, se www.easytolearn.se om en liten stund! :D ;)

-LallaNéa-