This is how you feeeeeel.... :D

Jag lever i en värld full av mysterium. Ingenting vet jag... lallalaaaa.... Sitter och lysnar på en ashärlig låt, blir lixom nästan "flummig" av den.. aaaaaaaaaaaaAAAAAAAaaaa!


Nästan en hel Period har gått i skolan nu, det har gått fort!
Jag har träffat många fina människor, fått många nya vänner. Jag har fått en ny chans, och det vill jag tacka världen för.
Vet du vad jag gjorde idag? För första gången..... Sedan nian slutade öppnade jag dörren till Landgrenskolan. Jag går förbi där två gånger per dag, men idag lös det och jag kände mig tvungen att pröva..
Dörren var tung, det kittlades i handen. Jag kände en känsla av rädsla sprida sig i mitt bröst, jag insåg hur rädd jag varit för skolan.
Hur rädd jag var för allt där inuti. Jag stängde dörren fort och vände mig om. RÄdslan hade jag lämnat kvar innuti skolan, som en tjock mörk dimma som låg kvar där inne. Dagen vi gick ut nian var en stor lättnad, jag kastade rädslan tillbaka in i skolan då, och jag höll på att få den på mig idag igen .

Men nu går det inte. För nu har jag det mycket bättre. HÄRNA- den duktiga flickan som har koll på allt. Så ser nog de som inte känner mig i klassen på mig.. Men alla hejjar glatt på mig (mer än på de andra) och alla pratar med mig. När det går en hel förmiddag utan att jag pratar med någon kommer den fram till mig och säger: Men HÄRNA, jag har saknat att prata med dig idag!

åhh vad underbara...!

Och vi ska sälja kakor. Jajjemän. Och polkagrisar och ha knattedisko och julskylltning.
för när vi går i trean ska vi arbete som VOLONTÄRER.
på OS, i VANCOVER!
Så vi behöver pengar............ Alla som vill köpa en liten kaka för att stödja oss kan alltså kontakta mig :)


Nu ska jag sova, det har sofia sagt. För vi ska upp och åka buss imorgon. som vanligt.....

Jag tycker om MÅNGA nu. Be Proude.

You raise me up, to more then I can be. <3<33<3333333