En söndag i november...

Jag tror vintern har kommit. Första snön har vi haft i alla fall, och skrapat bilen ett par mornar i rad. Och idag är det kallt ute, riktigt is-kallt. 
Har kusinbesök den här helgen, det är superkul:
 
 
 
Jag har tagit en promenad i solen (och IS-kylan!) med Shaggster, och beställt en massa julklappar (LEKSAKER PÅ NÄTET=BÄST!) så nu är det "bara" de vuxna kvar som jag ska klura ut julklappar till :) Skönt, och rätt rolgit.
 
Annars händer inte så mycket här, jag har hängt upp julgardiner och smugit fram någon adventsljusstake här o där... Höstens sista skörd av löv ligger på släpet och ska bara köras iväg. Sen är hela trädgården redo för vinter.
Ha en fortsatt skön söndag ;)
 
-LallaNéa-

Godmorgon!

Det har varit väldigt dåligt med bloggande här ett tag får jag erkänna! Och nu ska jag snart iväg o jobba, så jag hinner inte riktigt blogga nu heller, egentligen. men men. Jag slänger in lite bilder från min tripp till Härnösand, som jag gjorde med Shaggy, Dixie och Farmor i början av oktober. Hållut..... ;)
 
-LallaNéa-
 
 
 
 

hej igen!

God morgon bloggläsare! 
 
För en vecka sedan var jag på öte på nya jobbet och fick veta att jag ska få börja jobba först den 26e November. Så fram tillsdess blir det ett liv av pussel, med barnomsorgen & äldreomsorgen. Jag är så omsorgsfull XD
 
Men idag ser jag ut att bli hemma. Då ska jag ta och fundera på julpynt! Visst är det dags för sånt snart?? Jag tänker såhär, julgardiner och julstädningen kan gärna komma upp i mitten/slutet av november, och jullampor i fönstren ska upp veckan före advent. Men samtidigt får det gärna ske sakta lite tidigare. Eftersom Martin fyller år i Januari ska helst pyntet vara borta tills dess..... phuu...
 
Idag ska jag också promenera med shaggy, kratta löv, vika tvätt och handla. Helst gymma också... detvore..bra....
-LallaNéa-