Måndag igen =)

Måndag igen, en sprallig måndag med mycket eget ansvar. Och tro det eller ej men jag har redan skrivit klar svenska uppgiften som ska vara inlämnad imorgon, och det känns underbart befriende.
Därremot finns det en hel del andra skoluppgifter som inte är klara, tidningen från -39 tillexempel, och samhällskunskapsuppgiften som emma och nathalie har dragit igång..

Men förutom det så sitter jag mest och spelar rebubble, och väntar på att det ska bli helg så att anders kommer hem till mig =)

Over and out, LallaNéa!

min värld

Min värld är inte den samma som den var för några år sedan. Kanske är den inte densamma idag som igår heller, men framförallt för några år sedan. Det värsta jag visste var rasterna i skolan, då jag var tvungen att gömma mig på skolans toaletter för att slippa känna mig ensam Sjukt va? att jag låste in mig där för att inte vara ensam... Det är väl aldrig något jag sagt till någon egentligen, men vad skulle jag säga? Jag minns att min S frågade på någon franska lektion vart jag varit hela rasten, och att jag sa att jag varit vid mitt skåp och städat eller nått i den stilen. Inte kunde jag väl erkänna att jag låst in mig på en toalett i förhoppning om att alla andra skulle gått till sina lektioner när jag väl gått ut därifrån?

Men nu är inte rasterna så farliga längre, inte på Skvadern. Om det verkligen inte finns nån som är på prathumör, eller om jag inte är det själv, så finns det datorer att spela rebubble på, och tur är väl det.

Min S ja, det fanns ju två S för mig ett tag. En räddare, som räddade mig genom att rädda sig själv, som det nog var såhär i efterhand. Den andra S var min underbara tvillingsjäl, som utan att veta varför skrek med mig det värsta och högsta hon kunde, överallt. Jag saknar dom båda. För ingen av dom finns riktigt hos mig längre, den ena är långt bort, men ändå ofattbart nära, den andra är nära men fruktansvärt lång bort.

Förut, för några år sedan, bekymrade jag mig mycket för det vardagliga, men drömmarna om framtiden räddade mig, nu är det framtiden som tynger mig, och vardagarna som räddar mig.

hjärta  -LallaNéa-

Ibland känns allt så meningslöst

Ja, tilloch med den underbart varma solen och tussilagorna, blåsipporna och vitsipporna som har slgit ut känns menings lösa i vissa stunder.

Jag vet inte riktigt alls vad jag ska göra, och det värsta är nog just det, att jag inte vet vad jag ska göra åtsaken. Kanske är det bäst att bara lägga sig ner, blunda, och hoppas att man slipper vakna igen. Men ingen förstår väl mig, varför begära det? Det är väl aldrig någon som någonsin har förstått någon ting?
Nej, och varför skulle de bry sig, om Mig?

Fridaynight :P

Nu sitter jag vid datorn och sjunger igen.. Sjungit har jag gjort hela dagen visserligen, från och till ;)
Idag när jag kom hem var det underbart varmt på altanen så jag kunde vila ut där en stund innan jag systrarna och mamma åkte (övningskörde :P) och hämtade våra små kaninbebisar som föddes i hudiksvall av nån anledning och äntligen har fått flytta hem till oss.

Förövrigt hade jag matteprov i morse, och jag kände mig inte alls så panikslagen när jag gick ur salen som när jag gick in i den. =GOTT TECKEN.
Imorgon vankas konfirmand träff i Domkyrkan och utomhus, jag längtar verkligen efter alla goa konfisar=) Nu dock, kan en välbehövlig sömn inte sitta fel =) Mamma kommenterar just mitt val av sak att göra för sekunden "Skulle inte du sova?"  Jaja, mammor har väl alltid rätt. Eller? ;)

Men god natt på Dig nu, hoppas du sover gott.

-LallaNéa-

Torsdagspanik

Matteprov imorgon som jag inte alls vet hur det kommer gå på. Jag har inte ens gjort alla uppgifter och läsa de "förklarande texterna" förklarar inte så mycket. Mina kära kamrater arbetar flitigt brevid mig men det går lixom inte in i mitt huvud. För kort tid på mig? Jag vet inte, för korkad bara...

Nej nu måste jag rycka upp mig, och jobba hårt. Ikväll är det både scouting och KU för min del, det blir hektiskt, men underbart ;)

Kisses und hugs
-LallaNéa-

En härlig Onsdag i vårsolen!

Igår var en härlig dag. Jag gick upp tidigt och tittade på en lägenhet, promenerade runt i Härnösand en stund innan jag gick hem för att äta frukost.  Sen åkte jag till skolan där jag pluggade matte , tränade och hade hjärt och lungräddning. Sen tog jag bussen hem till lugnet, där jag åt en god middag innan jag bytte om och åkte till träningen.

När jag klivit av bussen och gått en bit såg jag en äldre dam som drog på en tung "dramaten". Hon såg ansträngd ut, men ensam. Så jag sa hej till henne och vi pratade en liten stund innan vi gick vidare åt varsitt håll. Det kändes bra att göra henne glad, dagens goda gärning nr 1 !

Det var en rolig träning, både fysiskt ansträngande och skrattig, för ledaren tramsade och de gjorde vi andra också ;P

På vägen hem från träningen gick jag förbi en mack och där utanför stod en tjej i tioårsåldern och såg ledsen ut. Hon hade en sån där majblommeväska på magen och jag kände sånt medlidande med henne. Jag har ju själv sålt majblommor väldgt många år, så jag vet precis hur det känns, speciellt när det inte går bra. Således gick jag alltså fram till tjejen och pratade en stund. Så köpte jag en majblomma av henne innan jag gick vidare. Dagens goda gärnng 2! :D

Någonstans där bestämde jag mig för att gå hem istället för att ta bussen. Det var härligt väder, jag lyssnade på musik från mobilen och sjöng med, såg säkert ganska konstigt ut för alla bilarna ;)
Men det var jättehärligt! När jag kom fram till busshållplatsen jag brukar kliva av vid var klockan så pass mycket att bussen precis skulle gått från hållplatsen där jag brukar kliva på. 35 minuter tog hela promenaden, och jag kände mig otroligt duktig när jag kom fram.

Jag läste lite i matteboken efter att jag duschat, och efter "lie to me" somnade jag ovaggad i bäddsoffan.

-LallaNéa-

Påsklov!

En liten sammanfattning av mitt lov sofar =)
Jag sitter i självaste paradiset och för tillfället är mina ögon alldeles röda och kroppen känns tung. Tyngre än vanligt. :) Jag har nämligen nu, tillsammans med mina två kusier, äldre yngre syster och morföräldrar spelat nått sjukligt roligt kortspel. Vi har skattat så vi kiknat och behövt ta långa andningspauser för att inte svimma. helt underbart.

Tidigare idag har vi besökt staden, ätit mjukglass och tittat på massa blommor.

Igår var det söndag, och en hel arbetsdag för mig och moster, som har utökat en rabatt och byggt en stenmur, och grävt grävt och grävt.
Påskafton därremot, firades dels med uppstart av rabattprojektet men också med besök av påskharen och en massa massa härlig mat. =)
I fredags var syster U och den yngre kusinen på kaninhoppning och moster och mormor passade på att shoppa. Jag, lillasyster E ch morfar tog det ganska lugnt här i paadiset, lekte lekar, tittade på får, hästar, lamm och kor och jag gjorde en del blomsterarbete.

Så har jag det här i paradiset, varma arbetsamma och roliga dagar, det är nästan så man vill lägga i bryggan i sjön redan nu, men "än är det vinter kvar säger mor"....

Nu till det bästa med just denna dag, den 13:e April 2009. Visst Jossa å måns borde ha... 9 (?) månader idag, och Alina och jocke ska enligt uppgift ha 16 månader, fast det vet jag inte säkert..
MEN

6 månader, med MIN PANDERS <3 :)
UNDERBART :D


jag och Anders igen, fin bild  =)






Godnatt, Nu Går Vi och Lägger Oss. (med familjens dialekt)
-LallaNéa-

Pigg som en lärka! (=Årets första aprilskämt...)

Har suttit uppe länge och pluggat, kände att jag behövde det. Men av någon outgrundlig anledning blir jag aldrig klar. Förstår inte varför. Har iallafall kommit en bit på vägen nu, med den där dumma renässansen.

Har en del att fundera på, så det är väl bäst att jag lägger mig.



Godnatt!





-LallaNéa-