lördagsnöjjet

Detta är min allra första bil. (tror jag..) Den är svart, och väldigt fin, man kan tilloch med öppna dörrarna :) Haha
Jag har denna morgon varitoch tränat! Sedan blev det en låång frukost med kaffe och umgänge med syster Mor och Cattis. Det var trevligt men tillslut bestämde jag mig för att plugga körkort. Dock behövde jag plocka undan lite grejjer först, jag et inte hir lång tid det tog men iallafall fööör lång tid.



Detta är prydanshyllan i Syrrans å min bokhylla. Den har jag blandannat roat mig med att möblera om och torka av alla små glasprylar, men visst blev det fint?
Känner för att dela med mig av ännufler bilder denna dag, och nedan syns våran fantastiska soffa/gästsäng / garderob alla våra kläder Brukar ligga där men nu äre städat! )
Man känner sig som en inredningsexpert iallafall =)



Sist men inte minst vill jag be er påminna mig om att aldrig mer köpa en vit matta. Fyfan vad den är jobbig att damsuga........ Men det är ju så fin..........


NU ska jag bara kolla om min farmvillegubbe har överlevt, SEDAN ska jag klara fas fordon =) Ha en bra dag allesammans, vi hörs!

-LallaNéa-

Världens ensamaste stad

Vet ni, att det är världens ensamaste stad jag bor i? Gick hem idag, i ganska kall luft men solen sken vackert. Inte en enda människa mötte jag som jag kände. Två tre stycken var ute och cycklade eller gick. kanske 10 bilar (åkande) syntes till. Det blåste kallt, isande. Det var bläuschMIG ingen trevlig känsla.

Inte heller finns det någon att luta sig mot nu när det blåser. JAG HATAR att leva på distans. Look at me, Im so far away. Fyfaaaaaan, alla de som Verkligen bryr sig, Och som ALLTID ställer upp, de är så långt borta.... jag borde dock kanske ringa endel, men jag orkar fan inte. Jag orkar inte höra av mig och vara lilla söta rara (fast det är den nog ingen som påstått att jag nånsin varit..)

Jag vill leva lycklig för att jag är jag. Älska mig för den jag är. Varför kan livet inte bara vara så?

Behöver nån som ringer varmt idag.
-LallaNéa-

Övningskörning och pilatesboll

Idag har jag övnigskört i totalt över 3 timmar. Det känns väldigt bra, dels att jag har suttit bakom ratten men faktiskt känns det också som om allt börjar falla på plats nu. Det är väl döda vinkeln som borde få sig en tit kanske ;) haha

Efter en kaotisk morgon, sedan övningskörning och lite plugg så fick jag en förmån av handledarn, att vara APU-praktikant även på fritiden och följde med på pilatesbollsträningspasset som min fantastiska handledare höll i. Det var UNDERBART att få känna musklerna arbeta litegrann men det var faktiskt svårt emellanåt, och på lördag äre dags igen (ska nämligen plugga teori hela helgen så det kan bli skönt med att avbrott på det hela). Men då är det inte BAS-träning som idag, utan STYRKA, hmmm, kan ju bli riktigt kul.... :)


Nu kommer snart Anders hit med en hyrd film, ett par mysbyxor och nått gott att tugga på. Kan det bli bättre? :)



-LallaNéa-

Helgen som var


Delar med mig av några tankar och bilder sedan helgen som gått. ENJOY!
I Lördags var det partaj må ni tro, hela släkten (nästan) var samlad för att fira!
tårtor

Det var mysigt, med först buffé och sedan tårta, mamma mormor och farmor var stjärnkockarna bakom alltsammans! Själv gjorde jag kanske inte så mycket nytta, men gick omkring med min nya fina vän (som jag alltså har bestämt mig för) och log. Här är en bild på oss =)





Men det var ju som sagt jag och mormor som firades, så jag delar med mig av en bild på VÄRLDENS BÄSTA MORMOR



Och avslutningsvis en coolbild jag knäppte, vet inte hur jag lyckades måste jag erkänna, men jag gillar den =)

GRATTIS EMMA!!!

Kändes som om jag ville välja en ytterst omogen rubrik idag. För att spegla så mycket som möjligt av mitt humör. Tänkte på typ "BAJS"... eller kanske "BLÄ" som har varit ett återkommande ämne här på min blogg. Har alltså inte valt ämne än, så du vet det..

Haft en otroligt snurrig dag, men det har varit mycket givande och faktiskt roligt! Ville dock lägga några TIMMAR på att övningsköra med trots att jag har tre handledare var det ingen möjlighet att förbättra några kunskaper idag inte. Av olika själ, men just nu känner jag att vad fan skulle jag  ha så många handledare för? DET ÄR JU NU DET GÄLLER!!!! Och jag vet att ni tre brukar läsa min blogg emellanåt... men det är lika bra att ni vet att jag är besviken.

Kom just på vad jag ska ge detta inlägg för namn!!!!! GRATTIS EMMA!!!!!!!
Min allra bästaste Emma Har idag klarat det! KÖRKORTET ÄR DITT!!!!!!! KRAM & Grattis igen ;) <3

Ja det är ju bra att nån på ETL har körkort bruden, får väl nöjja oss med det..................

Är kanske inte på mitt bästa humör som ni alla märker, men hoppeligen (som favoritM säger) så kommer pojkis hit snart och förgyller dena smutsbruna dag. Måste äta nu också. När familjen har ätit färdigt, så jag får lugn o ro.... bläääää usch.

-LallaNéa-

Ps. Har nästan bestämt mig för min orangea kompis nu, vad gillar ni det?
Ds.

Måndag morgon

Den här?
eller en annan färg?!


Mycket att fundera på denna måndagsmorgon, men nu är det snart dags för halkbana, och jag är rätt nervös :S
Men det kan vara så att körkortet är nära nu! :D
bild
En snorig -LallaNéa-

Jaha...

Jaha, vad sk jag skriva om nu då? Sitter här i mörkret och lyssnar på diskmaskinen, har inte så mycket för mig alls. är förkyld, näsan rinner och kroppen värker....

Hade en fantastiskväll igår, men uteliv och  middag med goa o glada människor =) Fick också sova på  hotell, tack vare min alldeles underbare pojkvän=)

När jag fyllde år fick jag denna skönhet i pressent:


Jag hörde att den fanns i grönt och ville byta men  har nu förstått att den som är grön egentligen är gul. Kanske är den orangea snyggast iallafall ? men det känns ju dumt, då jag inte använt kameran på dessa dagar..... ååååh, JOBBIGT LÄGE!!
Vad säger ni?



Nu ska jag fundera lite grann, och kolla på kameror.....................
-LallaNéa-

07.42

Ja just 07.42 stod klockan på när jag för bara några minuter sedan tog mig in i skolans byggnader denna dag.
Tror faktiskt aldrig varit här så tidigt ;P
 (fick skuts imorse så då vare bara att hoppa in som gällde..)

Sitter nu på¨skolan och ska väl farmvill:a lite, eller kanske ta mig en tupplur på soffan, idag har jag ont i halsen :(

Det lär bli en lång kväll.. hoppas den blir bra =) Ska förbi banken senare också, se om jag kan få internetbank :)


Massa kärlek!
-LallaNéa-

En trött 18åring efter en härligkväll

Härlig är just det ordet jag vill beskriva kvällen med. Visst blev det lite för stressigt där innan middagen, men när vi väl fått köttet på grillen var maten utsökt =)
Sen blev det tårta i flera omgångar, först Dahlboms, sedan Fredrikssons och Sofia, och avslutningsvis Nilssons =) Mycket folk, jättefina pressenter (speciellt glad för halsband som E. valt ut =D )


Nu ska jag stänga ner så farmor kan sova, tusen tack alla underbara som grattulerat mig idag, och hundra kramar till er VAR!


Nattinatt, 18 år =)
-LallaNéa-

MIN födelsedag och massa annat denna dag..

Hej Alla underbara!

Livet bara glittrar av kärlek just nu, det är helt otroligt! :D
Vaknade i morse strax innan familjen kom och sjöng, vände på mig framochtillbaka några varv, blev helt plötsligt alldeles nervös och då hördejag familjen i trappan och andades ut.

JAG FICK EN KAAAAAAMERAAAAAAAA!!! :D Är heltöverlycklig vill jag lova, men just vilket exemplar jag ska ha visar sig senare, så fysiskt sett har jag ingen ännu ;P     MEN JAG VET ATT DET FINNS EN SOM VÄNTAR PÅ MIIIIIG!! :D


Jag fick också ett konto med en summa pengar somjag blev lovad för 6 årsedan om jag skötte mig under tonårstiden. Det harinte varit lätt alla gånger, men jag har skött mig och imorse kom beviset på det vita a4-pappret. Helt underbart =)

Jag fick också en tunika-klänning av mamma, grå-svart-vit-rutig och jag tycker själv att den var riktigt fin och har haft den på mig hela dagen =)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
men det har hänt mer denna underbara dag. Jag och Emma harregistrerat vårat UF-företag ETL, och vi har hela dagen pratat om projektarbete och olika uppgifter på skolan. Givande men oo så trött man blir, ni ska veta att det är många  papper att fylla i, man märker mycket väl hur papper-Sverige är.

Verkligheten alltså =)

Sedan var jag in på Körskolan och kollade kommande bokningar ochdet visade sig att jag hade en hel körlektion till godo =)  Bra födelsedagspressent eller vad?:)

Dagen till ära ville äventidningenskrivaom mig, vilket jag uppskattar mycket =)  Här är adressen för alla som inte sett den =)
http://allehanda.se/slaktvanner/18aringar/1.1341600


Nu ska jag damsuga och sedan laga tårtor. Tack för en fantastisk dag såhär långt, tusen kramar!

-LallaNéa-V U X E N

sista kvällen som 17åring!

Tränade och på vägen hem bestämde jag mig för att byta lakan denna sista natt som 17år. Dock var det damigt men eftersom lillasyster redan sov ville jag inte damsuga, utan använde den geniala uppfinningen torktrasa. Våttorkade alltså golvet (VILKEN INTE ÄR SÅ SMART ATT GÖRA MED TRÄGOLV, DET KLIBBAR AS H*LL) och fortsatte sedan i "mellanrummet", hallen och badrummet. Städade toaletten, dushen och golvet, och har ännu inte duschat själv...

Hämtade precis upp lakan från tvättis, ska duscha nu sedan bädda rent och slutligen sova MIN SISTA NATT SOM 17 år!

Tack och Godnatt!
-LallaNéa-

En dag om året

Just en dag om året, är väl varje människa värd att bli sedd av sina medmänniskor. En dag är man väl värd all uppmärksamhet som är möjlig? Det tycker iallafall jag. En dag, utan bråk, gnäll och onödigheter, bara glädje, uppskattning och lycka. Det tycker jag att varje människa är värd, en egen dag alltså.

Och imorgon är det MIN dag. Den 10 September utsågs för 18 år sedan att vara just min dag på jorden. Visserligen så delar jag min dag med Emma, men att ha en bästis födelsedag samtidigt som ens egen har jag ingenting emot. Också Axel, min barndomsvän, har sin dag den 10/9, men han fyller 19 i år.

Det finns massa saker jag önskar mig denna stora dag, digitalkamera, vinglas, smink, massage körlektioner och annat. Men det jag önskar mest av allt är att morgon dagen får bli MIN dag.

17 år, 364 dagar och 22 timmar

En måndag igen

Tillbaka på skolan efter en ledig helg... NOT!

Har inte så mycket att skriva om egentligen, hade en bra dag igår med konfirmander, snabbåt och tiomannaroddbåtar. Sedan blev det varma mackor till middag och kvällen avslutades inte förrän jag fått denna veckas del av Johan och Sara i form av galet planeringsmöte.

Nu sitter jag på skolan med Patrik som läser vad jag skriver vilket är lite småjobbigt. Hittade en asbralåt på youtube igår, sök på "psalm 139", gillar! :D

Nu ska jag ta upp boken och förbereda mig för seminariumet jag borde haft förra veckan..... jaaaaa, vad roligt! :D

-LallaNéa-


Lördagkväll

Tårar, Forrest Gump.  Hurmånga gånger har jag sett den egentligen? vet inte, men allt som finns sparat inom mig rinner sakta ut.....

Paniken, nervositeten, glömskan, rädslan.... ibland vill man bara gråta ut en stund.. fantastisk musik också, nu ska jag ringamin pojkvän, hoppas att han har detbra...

-LallaNéa-


En heltvanlig 3:a..

Det känns jättekonstigt att ha börjat tredje året på gymnasiet.. massa nya ämnen(nee) nya klasskamrater(nee?) och inte heller nya rum( jo, dethar vi faktiskt!!)

Igår hände dock något mycket roligt, jag var på körskolan med Julia,en gamalvän eller vad jagska säga, vi jobbade tsm förra sommaren. det visadesig att julia fyllerår en dag föremig, vilketkändes självklart men samtidigt extremt konstigt.... och roligt, henne ska vi fira!:D

Idag hände en annan rolig grej, jag fick nämligen veta att vi (treor på skvadern) ska provastudentmössor nästa onsdag. Värstaskumt, kännsju fortfarandesom om jag går i 8:an ellernått..... läskigt, skumt, men underbart =)

Nu ska jag hjälpa till med matlagningen,innn jag hungrar ihjäl;)

-LallaNéa-
af<3