Sofia

Läste att du sökt bilder till din resa..........
Glöm inte bort att hela livet är en resa, och att man ibland reser utan att känna det själv.
Jag är glad och mycket tacksam över att du funnits med i min resa, för jag tror du vet att du fanns när ingen annan gjorde det. Jag hoppas jag har funnits för dig också.
Lycka till!
-L

Torsdagen

M glömde sin mobil i bilen igår kväll, så hans snälla sambo fick ställa alarm och se till att han kom upp imorse.. Med påföljden att jag var vaken mellan 5 och 7.. Sedan somnade jag äntligen om och när jag vaknade runt tio sken solen underbart, och på nyheterna sa dem att en ny tronarvinge fötts! En flicka! (jag tror på Alice ;))Fin dag =)
.
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tillräckligt för att gå till jobbet. Blir en lång dag idag, 12-22, men imorgon är jag ledig igen! ;)
Sedan är det jobb i sex dagar som väntar och SEN bär det av till fjällen!! :D
.
Har det rätt bra just nu, om jag får säga det själv ;)
-LallaNéa-

Hittade en "försvunnen" text sedan norrlandsvisiten...

"Där din skatt är, där kommer ditt hjärta att vara"
Fint ibland hur en fras ur ett samanhang kan formulera känslorn i ett heeelt annat sammanhang. :)
.
Har varit en väldigt givande vecka i Härnösand. Jag har träffat Matilda (Tidda), Sofia, Camilla & Benka, Emil, Emma, Elin, Emma, Patrik och Lina. Och systrar och föräldrar såklart. Många samtal, uppdateringar och kramar.
Men framför allt många funderingar. Inom mig. Mycket av det som sagts under de olika mötena med de som var mina närmaste vänner, har fått mig att fundera på vem jag är, vart jag är, vem jag är och..... vem jag är.

idagdå

Jaha, idag då.. jo jag sov och promenerade sedan ner för "frukost" med saknade Tidda på Rutiga Duken! Vi fikade, pratade och avslutade med en tur på stan, och sedan gick jag hem. Då var klockan typ 14 och jag försökte underhålla systeryster några timmar.. det gick sådär. Vi skottade snö och hälsade på kaninerna, sedan gick vi in och spelade yatzy. Sen blev det en film och undertiden lagade Unni och mamma middag.
.
Sen åt vi tjejer middag och pappa gick iväg på pingvinträff. Det blev mycket skratt och flams, och sedan tevetittande. Ja.. det var idag det!
.
Imorgon har jag två saker inbokade, ska träfa Sofia "nångång" och på kvällen ska jag och familjen till Nilssons. Det var så oooootroligt länge sedan jag träffade dem, så det ska bli jättekul! :D
.
Tyvärr så har jag bestämt mig för att åka ner hem igen på fredag-morgon. Det känns skittråkigt att åka hem, men samtidigt så har jag ju ingeting att välja på och om bara två veckor är det ju dags för fjällen!
-LallaNéa-

Härnösand!

Härnösand! Härnösand!
.
Idag sov jag länge efter den långa långa resan igår.. Sedan blev det toast till frukost och en handlingstur på ICA MAXI. Fantastiskt.... vi åkte till Eriks hjälpen också, jag och mamma, och fyndade lite såklart ;)
.
Sedan kom Elna hem, vi gjorde varm chocklad till mellanmål och sedan åkte mamma o E till tandläkaren. De kom precis tillbaka och nu är det dags att göra middag. Efter maten ikväll ska vi åka till slalombacken hela familjen! Det blir första gången på skidor för mig denna sesong, och det känns kul men lite pirrigt. Benen brukar vara rätt så mjölkiga första åken.......
.
Imorgon blir det lite dejting med gamla vänner som jag inte sett på länge, och pappa skulle jobba hemifrån så ska kanske försöka umgås med han med ;)
.
Saknar sambon lite, speciellt för att det är denna dag idag....... ;)
.
Pussåkram!
-LallaNéa-

FOTOVÄGG!

Japp, jag har pratat om den i...... typ sen i Maj 2011 när vi flyttade in i lägenheten och jag såg den perfekta väggen. Nu har jag ÄNTLIGEN fått tummen ur och.... här är procesen.....
.
Först en himla massa provning, mätning..tänkning...
.
Sedan var det dags att ge alla tavlorna en enhetlig "look" dvs, måla måla måla
.
...
.
och sedan mäta, mäta & tänka, tänka igen.....
Och vips! Så var det färdigt! :D
Inte exakt vad jag tänkt mig, inte helt hundra nöjd men.............. vi får se om jag ändrar nått framöver.. :)
.
Nu ska jag vila mig en stund innan jobbet ;)
-LallaNéa-

Torsdagsmorgon!

Godmorgon!
.
Idag vaknar jag med ett leende på läpparna. Jag vet inte riktigt varför, men idag är en bra dag helt enkelt! :)
Skaiväg och jobba några timmar ikväll,  men innan dess ska jag finally ta tag i min "fotovägg" som jag planerat och längtat efter i en mindre evighet..
Igår köpte jag färg och målade de sista ramarna, så nu är alla i samma färg. Jag har länge funderat på svart-vita eller färgade kort, men har nu bestämt mig för att ha kvar färgen. Jag vet att et kommer se något rörigare ut, men snna är vi ju i det här hemmet...... ;) 
.
Senare lägger jag upp ett bild-inlägg med processen så ni får se vad jag menar ;) 
Kramar!
-LallaNéa-

dagens planer...

Prompromprompromprompromenad! ;)
.
Måste tvinga mig ut genom dörren idag, vill bara gåååååå i flera timmar i den hrliga vinterkylan! Men frågan är hur skönt det är när man väl är där..... :S
Diskmaskinen mullrar mysigt och solen skiner hur vackert som helst! Nehe, bädda sängen och klä på sig kanske?
.
Ikväll ska vi hämta all studio-utrustning till sambon. Känns spännande, och något skrämmande, hur fan ska vi få plats med en hel studio i köket? :P
.
Nåja, kan ju bara hoppas att studion blir färdig snart-snart-snart så vi kommer vidare. Så hopplöst att stå bredvid och inte kunna påverka någonting.....
-LallaNéa-

inte utanför dörren

Nej vänner, idag har jag inte gått utanför dörren. Det var nära där en stund dock, men så gick M till affären och jag stannade inne och damsög istället.
Imorse vaknade jag av världens solsken, men det förvanlades sedan till riktigt molningt, och suuperkallt var det också, så.. ja, säger de som varit ute iaf ;)
.
MEN idag har jag kommit LÅNGT med MaNéa's bokföring, och ska skicka iväg första momsdeklarationen! Fyfan vad duktig jag känner mig, och har väl mycket att tack HELEN för! :D
Och så lagade faktiskt Martin mat idag, jag o Helen var mäkta förvånade, men så var det faktiskt!
Sedan spelade vi lite gitarr, och kvällen har sedan bestått av wiskey och xbox-spel med Jimmy och Helen. Återigen. Trevligt :)
Tänkte bjuda på lite bilder, först mina underbara tulpaner;
.
Sedan en bild på vårt underbara vardagsrum! Tänk att vi bodde på nästan bara denna ytan från början... jämför med nästa bild....
.
:)
och så en snabbis om igår, vi som skulle ha en romantisk par-dag.....
Efter många om och men kom vi tillslut fram till att vi skulle åka in till stan och bowla. När vi sitter i bilen säger någon av oss att denne är hungrig.
-Jamen, då käkar vi väl först då!
Vi diskuterar, Max, IKEA eller hamburgre på bowlinghallen.....? Men så kommer vi fram till, att vi ska unna oss riktig mat och hamnade sedan på Jensens buffhose. Förutom detaljen att "stor dricka" innebar att vi fick dricka ur varsin vas, blev det en underbar eftermiddag. Vi blev sittandes läänge, och njöt av mjukglassbuffé och att bara vara -med min älskling. :)
.
.
avslutningsvis; JAG HAR VÄRLDENS FINASTE VATTENKANNA!! Helt kär ;) :)
-LallaNéa-