FLYTT-TANKAR

ÅÅÅÅÅÅÅÅHH! Jisses amalia vi ska flytta!!!
Jojjemen, från skogen till CENTRUM. det kommer bli en AVGÖRANDE SKILLNAD.
  • högre hyra
  • jag kommer få aaaaslångt till jobbet
  • Martin kommer få CYCKLA till jobbet
  • Mer ytor att städa
  • egen tvättmaskin
  • MICRO
  • DISKMASKIN
  • mer garderober/förvaring
  • BALKONG
  • SEPARAT SOVRUM KOMMER KUNNA STÄNGA DÖRREN!!
Hmm.. jaa.. mina tankar just nu om lägenheten, rangade efter dåligast överst, bäst nederst.. Vad som kom som en liten chock idag är också dagen för den stora flytten.. Istället för att få våra nycklar på måndag var hyresvärden faktiskt rätt säker på att vi kunde få nycklarna redan på fredag. Visst tre dagar hit elelr dit men vi skulle då kunna flytta klart allt i helgen! OCH fira valborg på vår balkong..! :) Åååh det vore helt underbart!
Ni som har sett vår lilla lägenhet förstår nog hur mycket det skulle betyda att få något större.. de allra flesta som ser vett vårt nuvarande hem har faktiskt brustit ut i suckar eller "Ojanden" över hur otroligt trångt det är.. och ja.. ca 24 kvadrat på två personer.. det är rätt trångt med tanke på att i det är allt i från kök till hall inräknat :P
Nä, nu bara längtar jag. Men ska ta tag i det sista packandet och sedan njuta av de sista dagarna i denna lilla lilla vrå! :)
Pöss!

-LallaNéa-

Flyttpack..

En hel dag ägnad åt det allra nödvändigaste, flytt-packa!
En sovmorgon startade dagen underbart och vid 11 drog arbetet igång. Hyllor lensades på ljushållare och pressentsnören, skafferiet, garderoben och badrummet tömdes på "allt vi klarar oss utan" och vi upptäckte vilket överkonsumtionssamhälle vi måste leva i..
Så var väl klockan runt fyra, och våra favoritgrannar bjöd oss på kaffe i trädgården. Eller, vi samlade ihop lite kaffe och tillbehör och satte oss på gräsplätten utanför huset. Där sken solen underbart och vi blev smått dåsiga i värmen. Sedan bestämde vi oss för en promenad ner till stranden och Theo (vovven i "huset" bredvid) Martin och Jag badade och SIMMADE i det nyvarma vattnet. Kastade pinnar och busade, hade underbart. Sedan blev det matlagning och så samlades vi runt matbordet i den stora lägenheten. Drack ett glas rosévin och det var allt som behövdes...
Snart gick vi tillbaka hem, klockan var runt 19 och fortsatte då med packandet......
Kan väl inte påstå att precis allt är klart, men nog är vi på godväg alltid, och det känns RIKTIGT RIKTIGT bra! :D
Nu ska jag slumra sött och imorgon träffa mina underbara sötisar på jobbet igen! Ha det gott och NJUUUUUUT av solen!
-LallaNéa-

AVUNDSJUK, jag är så AvUndSjUuuK!!

Funderingar i påsk-sommar-kvällen;
Här sitter jag, i mitt paradis, och suktar efter andras situationer.. Anna, är ute på äventyr i den stora stora världen, och jag önskar jag kunde vara där med.
Egentligen har jag aldrig varit sugen på att lämna allt jag har och bara dra. Men det låter så otroligt härligt och häftigt, att ta dagen som den kommer, åka till vilka städer man än vill, gå på nått museum, fika med non random-snubbe och sova på en soffa hos nån snäll som öppnar sin dörr..
Men jag har en sambo här, en älskling. Som jag inte för allt i världen vill vara utan. Ändå känns det lite jobbigt..
En gång var vi fyra. Fyra vänner, mot världen, som löste alla problem och som fanns för varandra i alla motgångar. Nu är Anna i kanada, Jimmy lever vidare sitt liv i Habo och jag och Martin blev tillsammans. Vi fyra kommer aldrig bli det samma igen. Förut trodde jag det, at6t det inte gjorde nått om nån blev tillsammans.. men så mycket har ändrats nu. Att bo och leva tillsammans med någon gör att man känner varandra något bättre än ett vanligt förhållande, kanske är det det som spelar roll.. Men vi har ju vuxit också, alla. Vi har tagit studenten, jag har flyttat, Anna reser, och Jimmy pluggar på annan skola.. Det är mycket som har hänt, och mycket som fortfarande händer. Men ibland saknar jag de där kvällarna i stockholm. Så blev så långa och lyckliga, men också tunga och fyllda av djupa samtal.. Ibland längtar jag bara tillbaka dit, när livet låg framför en och alla dörrar var öppna.
Nu bor jag i Habo, men en pojke jag tycker mycket om. Jag har ett jobb som jag trivs med och vänner runt omkring mig, både nära och på fysiskt avstånd, som betyder mycket. Men på något sätt... längtar jag efter det där med livet, som innebär att resa runt, tjäna ihop pengar bara lagom till att leva på och ta dagen som den kommer.
Kommer jag leva så nångång?
.LallaNéa.

Paradiiiiiiset!

ÅH vad jag längtar efter barrskogsvindarna och det krusade vattnet på sjön. ÅÅÅÅÅh vad jag längtar efter det stora gräset, de nyvakna rabatterna och den där känslan...

Ikväll ska jag somna sött i den tryggaste av världar, som på så många vis skiljer sog från denna värld.. Men samtidigt så närvarande, och riktig...

Längtar också efter mina systrar två, mamma o pappa, kusiner och mormor o morfar. Ska bli en helt uuuunderbar påsk! :D

-LallaNéa-

NYTT VÄRLDSREKORD!!!!!

Flertalet gånger de senaste dagarna har jag faktiskt slagit nytt världsrekord. Eller slagit nytt rekord, person BÄSTA I ALLA FALL

.
I Söndags var jag SUGEN på att ta en springtur, och sagt och gjort jag pallrade mig iväg till elljusspåret och satte igång. I vanliga fall tidigare i min "löparkarriär" har jag varit otroligt nöjd om jag klarat att springa 3-4 stolpar i ett svep. I söndags, lyckades jag med den otroliga bedriften att inte bara en gång utan flertalet gånger springa 7-8 stolpar!!! Dessutom klarade jag en gång att springa hela 11 stolpar utan att stanna, men det, mina vänner, var jobbigt ;)
.
Idag var det dasg för nästa världsrekord. Efter en dag på vilningssoffan var jag uppriktigt taggad inför gympasset på Atlantis. Core stod på schemat och jag beordrade mig att skaffa "ordentlig träningsverk". Jag tog  faktiskt i så det värkte i musklerna, men det mest faccinerande, och anledningen till att jag helt enkelt var TVUNGEN att skriva detta inlägg (och köra bort stackars martin från teven/datorn under tiden..) var att jag, efter passet, TVINGADE mig själv att prova på de där "himlans" löpbanden, som ska vara så bra. . .
.
.
5 minuter, FEEEEM MINUTEEEER SPRANG/JOGGADE jag på löpbandet i lagom takt, utan att stanna. Det, mina vänner, är inte bara helt osannolikt för att vara mig utan också väääldigt väääldigt jobbigt ;)
.
Jag är inte direkt en träningsnarkoman (fast Johanna ständigt försöer påpeka det :P) (och det har jag definitivt aldrig varit) men guuuud vilken kämparglöd som slagit rot i mig och vilken vilja jag har att fortsätta träna helt plötsligt!! :D :D
.
Grattis till underbara vännen Johanna Mellberg som fyller 20 år idag, och TACK underbara Martin Damberg, för att du pausade mitt i avsnittet av "sons of anarchy" för  att jag skulle få uttrycka min otroliga lycka och skrivarlust. :)

-LallaNéa-

Jihi...

Så satt man här igen då, väntandes på någonting som jag knappt vet vad det är, endå gör jag inget värdefullare av tiden än klickar mig fram och tillbaka bland vänners facebook-foton..
Mitt dyra gymkort borde utnyttjas, men jag ser inga resultat och därmed finner jag ingen motivation. Men visst det kommer knappast bara lösa sig av sig självt samtidigt som det är det enda jag vill hoppas på..
På måndag ska jag ha min första Aloe Vera-träff, det är spännande men jag måste erkänna också ganska läskigt och nervöst.. Menmen, det är ett tag kvar tills dess.. Jihijaha.. Jag vill ha nycklarna till vår nya lägenhet så fort som möjligt nu också, kunna shasa in alla grejjer och faktiskt bilda ett liv.. Bli habo-bo på riktigt :P
det var nog allt i mitt huvud för nu.
-LallaNéa-

NY LÄGENHET!

VI SKA FÅ EN NY LÄGENHET!!!!! I HABO CENTRUM, HELT UNDERBART, JAG ÄR ÖVERLYCKLIG, OVER AND OUT!
.
-LALLANEA-