För Fem År Sedan

1 2 3 4  5 6 7 8 9 10

Ja, för fem år sedan.. då började jag vandringen från att vara ett ... hmm vad ska jag kalla det, försiktigt barn med skin på näsan, sinne för lek, med stora öron och en otrolig hungerkänsla i magen. Jag gick från att vara ett barn, och påbörjade vandringen till den jag är idag. Jag vill inte beskriva puberteten, eller påstå att jag är vuxen nu, jag vill bara upplysa dig, kära läsare, om att det var fem år sedan nu. För fem år sedan låg jag på en madrass på golvet i det grönrandiga rummet. I mitt rum. Jag minns, att jag tittade på ränderna -de vita och de ljusgröna som nte skiljdes åt utav hårda linjer, utan av mjukt upplösta färgprickar. Jag tittade på bården som satt på mitten av väggen, den röda nyfikna rävungen som tittade fram ur en grästuva, de andra djuren, bården-var mina vänner. Eller rättare sagt räven, som fanns återskapad massvis av gånger runtom i mitt rum, räven var min vän och hade så varit sedan vi flyttade in i huset, ungefär fem år tidigare. När jag tittade på bården undrade jag vad som skulle hända med den lilla räven, och vad som skulle hända med mig.

Brevid mig låg mamma. Och brevid henne min lillasyster. Vi flamsade i flera timmar, och jag kan tänka mig att klockan var ungefär lika mycket som hon är nu, då vi äntligen somnade. Eller trodde att vi somnade iallafall. Jag vände mig om, la mig till rätta efter att vi sagt godnatt till varandra minst tio gånger om.
Det var tyst en stund, sådärtyst så man kunde höra sina egna hjärtslag, och sen bröts tystnaden, "Tycker jag!" sa Unni.


Jag minns nästan inget av bilresan, men vi spenderade första dagen i norrland hemma hos familjen Dahlbom. Första natten i Det stora blå huset, som det fick heta i tre år, sov hela familjen på lånade madrasser i vardagsrummet.
När lastbilen kom med alla våra saker, fyra dagar efter våran ankomst till Stora blå huset var flera av pappas nuvarande kompisar på plats och hjälpte till med att packa in och ut grejjer ur lastbilen. Farfar var där.
Och för första gången uppmärksammade jag solnedgången i Norrland. Jag stod vid lastbilen utanför det gula grannhuset (lustigt va, alla våra grannar (förutom en) har gult hus) och vände mig mot solen. Himlen var rosa. Solen var varm fast den skulle vända sig mot andra halvan av jorden och jag minns att jag tänkte, att detta kunde bli början på något stort. Och det var faktiskt väldigt bedårande vackert.
 For so long, I'll update later. Everytime I update, I change the numbers upther.... :)


-LallaNéa-

Lägesrapport sommarlov 2008, nr 5 (?)

Läst annan flickas blogg, blir så glaaaaad! :D

En känsla av meningsfullhet, hur mitt dumma ego nu kan känna det vet jag inte, men iallafall...

Du beskrev det så fint, jag blir så stolt över dig. Nu kan jag vara glad igen! :D För en stund ;)

Jag ska skriva en bok. Men jag måste nog ta en macka först! Jag är hungrig! :O Men det finns mat i min kyl så jag ska Inte klaga. sommansäger....



-LallaNéa-

Ja ni får gärna kalla mig en drönare, men sträcka ut sig ! finns det något skönare..

Ja ni får gärna kalla mig en drönare, men sträcka ut sig ! finns det något skönare..?
Ja ni får gärna kalla mig en slöare, men vila upp sig, finns det något skönare...??


Jag är lite småless på att jag inte får använda min dator, men man måste ju förstå eftersom päronen ska upp och  jobba imorgon.
Jag har varit superdålig på att uppdatera också, men jag kan säga som så att igår målade jag fyra stolar och idag har jag varit på stan med Julia.
Och jag som inte trodde att det fanns 'bra' folk i Härnösand... Shiet, jag måste ha missat en i bedömningen! :O :D

Och så vill jag meddela att mina kära pappa har lämnat in min telefån idag för service eftersom .... jag dödade den lite...
och så har min pappa hämtat ut en ny telefån till sig. Från jobbet då alltså. Kan ni gissa vad det var för telefån? Jo, kära vänner, Sony Ericsson S500i -Spring Yellow. Ja, en PRECIS sådan som jag kysste farväl igårkväll innan jag lade den på bordet iordninggjord så pappa kunde ta den med sig till mitt Sundsvall.

Gosh. Det känns så fruktansvärt hemskt. Som om nån har dött ungefär. Eller vänta, jag tar nog bara ut alla ilskna och ledsna tårar som finns för allt annat, på min saknade mobilité.

-LallaNéa-


Vi kommer så fort som möjligt

Sådär ja, nu har jag spelat lite SIMS2, jag fattar inte hur jag har klarat mitt liv såhär länge utan sims, det är ju otroligt!!
Nu har jag varit på sälsten och badat(var i vattnet till naveln ungefär, sen dog jag av kyla. Men i solen var det skönt)
Jag har bråkat tre gånger med pappa och en med mamma, och nu har elna å mamma åkt iväg för att äta middag med deras kompisar och jag och pappa fick huset för oss själva. Jag är ju ganska van vid att ha huset för mig själv, så det var inte något nytt precis, men vi diskuterade vad vi skulle hitta på och bio var ett förslag. Men till allas stora förvåning har det hela slutat med att Linnéa ringde Pizza Della Casa och pappa målade båten.
Och det är just därifrån jag tagit inläggets rubrik, jag älskar nämligen att prata med "pizzagubbar" ! Det hela började med att ingen vågade ringa och tillslut offrade jag mig, och "pizzagubben" som levererade pizzorna var riktigt snygg. Sedan dess har jag inga problem med att ringa på pizza ;)

Nu har jag bara en fråga, har vi cash hemma? Annars blir han väl inte glad. Och vet ni vad? Jag lät vuxen på telefånen. Jag reagerade över det själv tillochmed. Jag lät sådär trevligt vuxen som jag vill låta och först blev jag mycket glag, innan jag satte näsan i halsen. Jag är inte ens sjutton år.

Men eftersom Pizzagubbens sista mening var "Vi kommer så fort som möjligt" vågar jag inte sitta här längre, utan jag ska gå ner och snygga till mig till den kommande pizzan och till det kommande pizzabudet-det är ju därför vi vill ha pizza!
-Snyggingarna-

-LallaNéa-


uppdatering i all min hast!

I all min hast, ja just det.
Jag och elna ska ner till sälsten och bada, har en känsla av att det kommer vara fruktansvärt kallt i vattnet, men äre sommarlov så är det.

Igår kom Emma hit, bara så du vet. Jag gillar na'! :D

Nej men elnaplutten ropar där nerifrån så det är väl bäst att jag tar med den där bikinin och pallrar mig ner för trappan...
puss mina vänner!
-LallaNéa-

Behov av att uppdatera....

Jag är hungrig jag är trött. jag vill sjunga jag vill att det ska var tyst.
fy tusan vad jag klagar, på precis aaaaaaaaAAAAaaaaallt. (jag sjunger det jag skriver....)


En morgon ska vi vakna och höra fåglar sjunga
en morgon ska vi stiga ur vår säng och se solens vackra strålar strömma fram
en morgon ska vi hitta allt det som varit för oss gömt
en morgon ska vi veta att nu är allt bra igen.

Jag är kanske lite filosofisk eller så är jag bara riktigt riktigt knäpp, men jag har ganska tråkigt, fast det finns massor jag skulle kunna göra. såklart. Men jag vill inte fixa ute, för det blåser så mycket, och jag vill inte fixa inne, för det är jag för smutsig för. jag vill nog bara äta, sen putsa de där jäklans stolarna, sen kan jag damsuga och fixa iordning i mitt rum. Så Emma slipper bli överfallen av de stackars damråttorna som jag är sambo med.

-LallaNéa-

Stand by me

http://www.youtube.com/watch?v=HQxHxloG854

Ett program jag föll in för några veckor sedan, jag var bar tvungen att fortsätta kolla. Jag älskar sång. hihi
Den lila filmsnutten är körens finalframträdande i RAH i london.

Jag ryser i hela kroppen, så bra är de, helt fantastiskt. Och ju mer jag lyssnar, ju fler gånger jag hör allt och ser den otroligt snygge körledaren vill jag bara åka till london på en gång, spola tillbaka tiden lite gran och sedan vill jag sitta på raden längst fram. Och efterframträdandet vill jag skrika som en dåre på nån konsert och så vill jag krama varenda en i kören. Sen vill jag sjunga som dom.

Sen ska vi gifta oss och leva lyckliga ialla våra dagar.
Gudars, vad får jag allt ifrån??
-GLÖGGEN-

(var bara tvungen ;D )
-LallaNéa-

trötthetsrapport

När jag vaknade var klockan halv elva. Jag har inte sovit så länge på mycket länge. Fast egentligen är det inte länge alls....

Jag var tvungen att sätta mig vid datorn, och skicka över papper så mamma kan skriva ut dem, men också kolla lite buss listor för IMORGON KOMMER EMSN HIIIIT! ;D

Jag hoppas det blir roligt :)! Men nu ska jag jobba om två timmar så det är bäst jag sätterfart, kan ju inte skriva här hela dagen. Eller? ;P Ni vet att jag kan =)

-LallaNéa-

LÄGESRAPPORT nr 5 / Jag önskar att jag fanns.

Det blåser ute. Idag har jhag gått upp, ätit frukost med Elnagos, gått med Elnagos till fritids, fått arbetsuppgifter av SISU konsulenet, försökt laga min cyckel som gått sönder i blåsten men det gick ine så jag fick GÅÅÅÅ ner på stan, där jag iallafall köpte ETT PAR JEANS SOM VAR <3 <3 <3 <3 och ett vitt linne.
Nu har jag satt på the-vatten och tänker skriva det här inlägget fort så jag hinner kolla på en HP-film innan jag ska hämta Elnagosan vid tre.




Jag önskar att jag fanns.
Jag har några gånger tidigare babblat på om att finnas och att vara tillräcklig, och nu idag återigen känner jag att jag måste få ur mig endel. Men till att börja med vill jag säga att jag inte längre läser igenom mina inlägg, för jag orkar helt enekelt inte. (detta är alltså anledningen till alla stavfel mm du kan hitta i texterna.) Men what ever.

För att göra en lång historia kort fick jag en underbar vän när jag flyttade up till Härnösand från Upplands Väsby för 4 år och 51 veckor sedan. Vi var oskiljaktiga. Vi delade allt, eller iallafall mycket, och den här vännen var allt jag behövde.
Men så gick det utför. Vi bråkade en del och några månader senare var min vän tvungen att sluta skolan. Det blev Soc, Bup och massa  konstiga grejjer som jag aldrig förstod indraget och jag kunde ingenting göra. Jag kunde finnas och visa hur mycket min vän betydde för mig, och fast än jag försökte kändes det aldrig som om jag lyckats.
För en tid sedan verkade allt ha blivit bra igen, och jag var så överlycklig för jag hade sett min vän iallafall glad. Det är ovanligt, eller var förut iallafall. det var ny kärlek och framtidstro jag såg i min väns ögon.
Idag hör jag om ändrade planer. Om ändrande idéer från Bupparna eller soc kanske...... som ändrar allt. Jag önskar att jag kunde finnas för min vän, att det var mig hon ringde när hon ville prata, att det var vi som gick på stan tsm och att vi delade allt nu liksom vi gjorde förut.

Men jag finns inte. Den förbannade skolan i söder har dragit mig ifrån hela mitt liv här, men jag ville det förståss, delvis.
Jag är så ledsen för att jag inte kan ta min väns hand i min och krama den tills allt är bra igen.

Fastän hon är nästan hela världen för mig gör jag nästan inget för henne. Jag hatar inte mig själv för det, även fast jag tänkte skriva det nyss. Nej. Men jag önskar verkligen att jag kunde finnas, jag önskar att jag kunde göra någon skillnad för min älskade vän. <33


Jag vet inte om du någonsin har känt nått åt det här hållet, men du behöver inte kommentera. Du behöver inte säga hur jag ska göra. Be istället, be till din gud eller sänglampa eller till dig själv, be att min vän ska må helt bra igen.




Tårar i ögonen, och på båda mina kinder. Jag vill hjälpa dig.
-LallaNéa-

Inlägg nr2 23 juni 2008

Efter det senaste inlägget packade kusin Rasmus och Kusin Matilda ihop sina ägodelar och en av de två katterna och satte sig i bilen tillsammans med mormor och morfar för att åka till Skiren, det vill säga vårat paradis.
Själv sitter jag kvar vid farbrors dator, moster, faster, mamma och gudmor gick nyligen till affären för att köpa matingredienser, och mina systrar leker med nått på nån av kusinernas rum.

Farbror, gudfadern, pappa och den ingifte morbrodern håller på med firmautveckling tror jag, eller nått :P Kaffe luktar det iallafall från köket, och från min alldeles egna kopp! ;D <3

Slå ett slag för Qlurix! Besök: www.Qlurix.se   

Jag har funderat. Så mycket.
- - - - - - - -                    - - - - - - - - -                      - - - - - - - -                    - - - - - - - - -                - - - - - - -               - - - - - - -
 VI MÅSTE RÄDDA VÄRLDEN. eller, VI MÅSTE HJÄPA VÄRLDEN.

vi?
Vi. Du som läser och jag. Min familj och din. Mina vänner, dina vänner, och alla som våra vänner känner. Och alla andra.
måste? Om vi vill ha våran värld kvar, så ja. Vi kan inte bara ta längre, vi måste börja ge.
rädda? / hjälpa? Vi måste göra NÅGOT till det bättre, det är det viktigaste.
världen? Där vi lever. Där vi bor. Luften vi andas. Gräset vi går på. Blommorna vi plockar. Och vägarna där bilarna kör och där cyklarna cyklar. Där djuren lever och där våra hus står. Vi måste rädda våra barn, men först måste vi rädda oss själva.


Vi i Skandinavien, Norden, Europa lever för det mesta ett gott liv. De allra flesta av oss har hus, mat och pengar så det hela går runt. De allra flesta av oss har bilar att åka i till jobbet, kläder att ta på oss på morgonen och mat att äta när vi blir hungriga.
Hela tiden kommer nyheter till oss om människor långt borta, i andra länder, som drabbats av orkaner, jordbävningar och andra naturkatastrofer. Vi får höra om krig, som dödar tusentals oskyldiga männiksor, krig som dom dödar barn. Vi får höra om svält, sjukdommar, brist på mat och rent vatten  hela tiden hör vi om omständigheter som vi knappt kan förstå och som vi tror att vi inte kan påverka.

I sverige klagar vi på mobiltelefåner som inte funkar, bilar som krånglar och datorer som är sega. Är du hungrig? Ta en macka. Ett annat barn dör, han har inte ätit bra mat på flera veckor.

Medier talar om växthuseffekten, ozonlager och stigande temperaturer. Vi tror inte att vi kan påverka det. Men det kan vi.

VI KAN. Om vi ställer oss tillsammans så kan vi. Alla talar om vad som borde göras, man borde utveckla vindkraftsenergin, man borde utveckla miljövänliga bilar och alla borde cykla till jobbet istället för att ta bilen. Men vad gör vi?
Många anser att det inte spelar någon roll hur många gånger per vecka man tar bilen till jobbet "Det är en så liten del av det hela" säger många.
Att Sverige endast står för 3% av utsläppen i världen kanske är sant, men vi kanske skulle kunna sänka vår procentsandel ännu mera?
Och tänk dig, om Sverige kommer under 1% av världens utsläpp, tror ni inte då att andra länder skulle komma efter? "Se på Sverige, så duktigt land. Så vill vi också vara!"
Vad säger ni, ska vi sätta en trend?                             Många bäckar små.............

Det finns så mycket vi kan göra, så många människor som behöver hjälp så många människor som behöver stöd. Jag har en dröm, om att starta ett barnhem. Dit ska kvinnor som blivit våldtagna eller som misshandlas av sina män komma med sina barn och bli en del av ett stort kollektiv.
Maten som äts ska odlas på ängar kring det stora huset och varje liten familj som kommer till huset ska ha en uppgift att utföra. Där skall finns psykologer, terapefter och läkare som kan få kvinnorna att hitta tillbaka till ett sunt spår, och hitta ett nytt liv.
Visst låter det bra? Idéaliskt tycker jag själv.
Och männen? Ja, jag hoppas att jag kan bygga ett liknande hem för män som misshandlar, och råkat ut för problem de också.

Men många bäckar små, trots allt.

 NU måste bäckarna börja pårla. För vet ni vad, om bäckarna inte börjar nu kommer de små bäckarna inte hinna bli en stor å i tid. Vår värld kommer gå under innan vi vet ordet av. Men nu vet vi ordet av. Vi måste minska våra utsläpp. Vi måste göra oss medvetna om vad vi kan göra    -och sedan göra det.

Intressant ruta kanske?

Hittade rubriken... alltså, när ag klickade i rutan och det kommer upp de rubrikerna nån skrivit förut. Eller inte fan vet jag vad som kommer upp, men detta stod där iallafall.

Det är en aning svårt att uppdatera bloggen när man iinte har någon dator.... Jag har varit hos Farmor i hennes sommarstuga och fastän jag har varit förbi mina kusiner (där jag är nu) ett par gånger har jag inte tillåtits att använda datorn.
Men here I am! :D

I går var jag, moster Annika, Mormor Ulla, Morfar Lars, Farfar Åke, farfars fru Anne-Marie och Annemaries kompis Margareta inne i Leksand och besökte Hildasholm. Det är ett stort hus som en man lät bygga åt sin fru, och där finns fantastiska trädgårdar. Så vi gick på guidad tur i huset, och  jag skaffade inspiration till mitt kommande husbygge, som kommer nån gång i framtiden ;)
Sedan skulle vi titta på trädgårdarna, men blommorna hade inte riktigt slagit ut än så det var ganska onödigt. Dör satt alla växter i prydliga rader och det var ganska kul att se :P

Jaha... jag har väl inte så mycket att skriva idag egentligen, men jag har inte så många bättre saker för mig. Imorse vaknade jag vid halv sju av att min käre farbror Mats gick egenom sovrumemt. Han var då på väg till sitt tåg och han skulle åka hem till sitt jobb i Sthlm. Sedan gick jag ner och åt frukost, vid 9 och efter ett tag åkte alltså jag mormor och morfar till kusinerna som bor på andra sidan viken av siljan. Jag har tittat på slutet av robin hood med kusin Rasmus, och så har jag och syster Elna bedömt glas figurer tillsammans med kusin Matilda. Jag skulle vilja ha Kaffe.

Mera kommer om en stund.
-LallaNéa-

Lägesrapport MIDSOMMAR i Siljansnäs

Morgonen var ny, dagen hade knappt vaknat. Klockan på sängbordet stod på tio över sex. "Godmorgon tjejer!!", jag hör mammas röst precis utanför min dörr, nu är det dags, tänkte jag, och försökte skruva på mig. Det var bara att gå upp.Fyrtio minuter senare satt vi i bilen, jag somnade till strax efter njurunda. Jag tänkte på Karin men jag vet inte om det var där hon bor, Angelica och Albin for genom mitt huvud, men jag vet inte vart de bor heller kom jag på, och jag somnade.

Frukost åt vi på en mack och kvart i tolv parkerade vi bilen utanför kusinernas hus i Siljansnäs, en bit ifrån Leksand. Här ska det firas midsommar på riktigt.


Nu har vi precis kommit hem från midsommarstångsresningsfirande, eller vad det nu kan heta. Riktigt tråkigt var det, sen dansade vi långdans, och tillslut droppade släkten av och jag och Elna dansade dansade och dansade. Gamlingarna på bänkarna en bit bort skrattade åt våra vackra gester, och jag lovar att du kunde förstå dem om du sett oss.

I skrivandes stund bärs stolar för maten från vardagsrummet till köket. För fem minuter sedan bars de åt andra hållet, men med en skara på 13 personer är det svårt att vara alla till lags....... Nåväl.

Hoppas att DU har en trevlig midsommarafton, och att du läser detta några dagar i efterhand   ;)

Trevlig midsommar önskar ett grönskande paradis i Dalarna.
-LallaNéa-

JAGJAG JAG

Jag har en mobil som funkar!! Eller ja, ni kan nå mig ;D

Pusssssss!!
Nu ska jag ut och spela kubb mot Elna, vi har städat hela huset idag och målat lister och varit duktiga! :D
höresssss

-LallaNéa-

det är samma sol du ser

I just fell in love with you. I just fell in love with everyting you do. I just think it will be good but you.... Do not even know, that I am alive.

Jag tror inte det meningen att jag ska vara kär. Eller? Jag har för andra gången på bara några månader blivit kär i en TV-kändis, hur bra är det då? :S
Nej, tur att det är sommar nu va? Tur att man kan träffa folk och speciellt midsommar. Guuud var härligt det ska bli! :D
Eller? :S

Åh gud, snälla hjälp mig. Kan inte någon leta rätt på en snäll bra kille INÄRHETEN av mig,  och liksom bara, para ihop oss? Jag vill vara kär......... Jag vill ha nån att tycka om och konstigt nog skulle det kännas bra om någon tyckte om mig också.

Jag tror att jag har stängt alla dessa känslor inne sen i januari ungefär då.. ni som vet vet. Men nu, när sommaren kommit igång och alla jag känner börjar prata om att de inte kan träffa sina kärestaste så börjar jag undra, om det är nått fel på mig. Jag har inte ens nån kärestaste som jag kan sakna.

Jag tittade på lite av solnedgången idag. Och då tänkte jag, att det är samma sol du ser.
-LallaNéa-

Tack!

Tack är kanske ett ord som jag använder flitigt, men kanske också ett ord som inte har så stor betydelse, då det sägs för ofta. Du har kanske sett filmen eller läst boken, "Glasblåsarens barn"? Där härtigen inte blir så glad över någonting annat, än när någon tackar honom för något.
Jag önskar, att jag själv skulle vara som honom, iallafall i det fallet... Tänk, att verkligen ta åt sig av ett tack, att verkligen känna att tacket kommer ifrån hjärtat och tänk att få ha gjort någon så glad att personen vill tacka dig.

Nu är det så att jag själv skulle vilja säga tack. Jag vill Tack HSK (egen påhittad förkorting) för en trevlig kväll och fin ledaravslutning.
Men framförallt vill jag tacka Julia, min kollega om man nu får säga så, för ett stort tålamod, ett glatt sinne och för att Julia är en så snäll människa. Tack för att jag fått lära känna dig dessa dagar! :)


Ett litet tack också till syster, som målat alla lister och skrapat de sista stolarna idag. Eller va? Nä juste, det hade hon inte gjort.......... Jaha, då får väl jag göra det imorgon då.... :/

Nu återvänder jag till Myspace, i väntan på ett mycket spänande mail......
-LallaNéa-

Lika duktig som vanligt..

Jag ska nu gå och lägga mig. Krypa ner under täcket och försöka somna.

Precis lika förberedd är jag idag som jag var igår och i söndags.... Imorgon heter de två första passen "KOST" ett ämne jag hoppades att jag inte skulle ha, och ett ämne som jag fram till idag trodde att jag skulle slippa.. men icke! Min ända peppning är väl att PUKkoden bör komma imorgon, till simkortet ja, så det finns en chans att nå mig över helgen... Och sen så är jag ledig på torsdag, och det ska bli skönt att få en ordentlig sovmorgon nu. Äntligen.

Men först ska  jag alltså jobba. Två pass Kost på morgonen, tre pass fusk och regler på eftermiddagen. Hejja mig.

Ps. Jag är kär. För andra gången på två månader.......... i en tv-kändis. Hejja mig. Jag är sämst. Jag måste hitta kärlek på närmare håll....... varför finns det inga snygga singelkillar som funkar här?? :S Eller va, jag letar inte ens. Bara väntar på att nån ska leta eftermig... Haha, patetique.Ds.

Snart Anna är det midsommar. Och då Alina ska vi smsa. Sedan Emma är det torsdag igen, och då ska vi ses! :D

Nä men god natt nu, jag är hungrig.
-LallaNéa-

Lägesrapport.... nr 4

Idag har jag jobbat igen. Nämen?! :P Tio över nio lämnade jag lillasyster på skolan och cyklade sedan som en dåre till mötesplatsen där Julia såklart väntade. Vi cyklade till Ängevallen, och mina föreläsningar gick inte så  dåligt som igår. Efter varje föreläsning frågar jag å Julia varandra hur det gått, och så får man kasta ut allt elände. Haha, det känns bra. :)
När jag slutat där och ätit upp mellanmålet (ett päron..) cyklade jag lungt o fint till Lina där jag fick låna en mobil eftersom min egna.... du vet.

Sedan skyndade jag mig hem, och det tog inte ens tio minuter :D slå det! :PHemma gjorde jag lunch, det skulle varit så typiskt mig att lägga ut bilder på lunchen på bdb, men eftersom min mobil....... ja.
Iallafall så blev det nån form av sallad, mackaroner, en macka och ett kokt ägg. Det var gott, och innehöll alla delar av kostcirkeln! (man står för det man säger, höhö :P)

De tre senare föreläsningarna gick, ja, de fungerade faktiskt och det känns som om bara det var en bedrift. :P Första gick riktigt bra, på den andra hade jag två kära vänner med mig (?) och den tredje gruppen var helt tyst, ingen sa något alls.. dessutom var en tjej döv, och en tolk tolkade precis allt jag sa. Hejja... det var läskigt, fast det var faktiskt en ganska speciell och rolig upplevelse/ intag av ny erfarenhet. Looovoely ! :D

Listerna har jag inte orkat måla, men Unni ska göra det imorgon är senaste överenskommelsen. Om det inte blir Smitta på torsdag så kan väl jag måla dom då har jag tänkt ;)
Nu vill jag skruva upp en till gardinstång i mellanrummet, men mamma påtar i rabatterna och pappa är väl inte hemma.. eller så kom han just.. vet inte :S
Och så har jag burit ut stolarna för de ska slipas som jag berättade om förut. Jag är jättesugen på att slipa dem faktiskt, jag älskar nämligen att se resultat! Och det är så förbannat skönt att slippa skolan nu ett tag, slippa allt det här med läxor och speciellt känslan av att jag kan göra det jag vill göra, det är fullkomligt ovärderligt!

Nu måste jag byta om, och gå ut å slipa de där jäkla stolarna, om jag ska hinna med det den här sommaren! Haha, jag lovar dig att du kommer få veta hur det går, förr eller senare ;) (om du hänger kvar här vill säga =D )

Och när ALLT är klart ska jag ta kort med Syrrans fina digitalkamera, och lägga ut bilderna på bilddagboken. Så om några veckor kan du spana in den:     lallanea.bilddagboken.se

Ja, det var väl allt för mig. Till middag åt vi bulgur och korvstroganoff, eller hur det stavas. Jag har nog aldrig försökt stava det förut.. men det var kul :P korvstråganoff...stråga.....noff...noss...korvstoganofs?  :P HAHAha!! :D

Over, Out and To your blogg! <3 :)
-LallaNéa-

Svar på kommentarer, från min kära vän Shrimp alias Anna...

Jaha, då var jag en aning otydlig förståss.. Och för alla er som har riktiga vänner, vill jag bara säga första att det är genom våra bloggar som jag och Anna främst kommunicerar... speciellt nu när min mobil är död... jaja..... rip. min mobil och alla andra som gått bort den närmsta tiden..... Rip. Jossans Leo. <3

En LENA var på SKVADERNS FRISTÅENDE GYMNASIUM på LEDARSKAPSPROGRAMMET och informerade om SISU Idrottsutbildarnas sommar projekt några veckor innan skolavslutningen för sommarlovet år 2008.
De som var intresseerade fick då skriva på en lapp, fick sedan mejl hem, och åkte sedan på en utbildningsdag i Sundsvall.

Dit åkte jag med Malin och Julia som jag ska föreläsa med i Härnösand (nu har även david och fredrik tillkommit i vår lilla grupp....) och där fick vi lära oss allt vi behövde och vi fick material och nästan alla mina klasskamrater var bakis. Det var kul. :P

Eftersom jag i framtiden vill bli föreläsare (bland annat) så tyckte jag att det lät perfekt som sommarjobb till mig. Och eftersom jag inte hade nått annat jobb i sommar blev det ännu bättre. =)

På utbildningsdagen jag skrev om förut, fick vi allt material vi behövde till de fem olika föreläsningsämnena. Mobbning, Etik & Moral, Kost, Fusk & Regler samt Respekt. Till varje ämne fick vi alltså div. plastmuggar, sockerbitar, ballonger och annat smått och gott, och dessutom fick vi ett häfte till varje ämne, där det står förslag på övningar, lekar, samtalsämnen mm. Men självklart får vi göra som vi vill i stort sett, utforma passen som vi själva vill.

jaa... det avr väl det antar jag? Fler frågor? Bara att kommentera ! :D

Stackars alla paren

Jag tycker synd om alla par som måste tvingas leva utan varandra över veckorna då i sommar på grund av olika arbetstider. Det måste vara mycket lättare för dom att leva så länge skolan var igång.

För övrigt döööör jag snart för jag tycker så synd om mig själv eftersom jag inte har någon vidare mobil..... Uscha! :(
Min mobil, den gula dåe, är livet för mig. där har jag mitt liv. Min kontakt med omvärlden och en helt fungerande kamera... eller hade, kanske det heter nu..

Guuuuuuuud!! Jag är så fruktansvärt less och ledsen på mig själv, hur kunde jag?! :(

Imorgon ska jag sätta in pengar på klassens konto. Hejja LS...... snart 2. Känns helt sjukt. Vill jag gå i tvåan? Jag menar

1: Mibas? :S
2. Pendla? :S
3. Studenten??

Neej, jag gör nog hellre om ettan ett par gånger till... kan ju alltid plugga upp mina betyg menar jag! :O :D
Nä, nu ska jag förbereda morgondagens föreläsningar. Tänkte göra det bättre imorgon än hur det gick idag.. men strunt samma!
Klockan nio ska jag iallafall möta Julia, för att promenera bort till Ängevallen och ha några röriga grupper, sedan ska jag promenera hem, äta lunch och sedan ska jag upp på myran och göra tre föreläsningar till! :D Om mobbning! Jag både tror och hoppas att de senaste tre kommer vara roligast, och lättast... :P

natti... eller nått. Älskar sommarlov, för man får sova så tidigt.. :P
-LallaNéa-

lägesrapport nr. 3,2008, skönt att jag inte behöver hitta på så fyndiga rubriker :P

Jag är som förstummad över mig själv, jag är förvånad över mig själv. Jag loggade nämligen in på msn och bara väntade på att informationen jag sökte skulle hoppa fram på skärmen utan att jag behövde lyfta ett finger. Tror ni det var så enkelt?
Nej, självklart inte.

Nu har jag målat alla taklister till Mellanrummet (rummet som är mellan mitt och Unnis rum, som vi delar,, för er som inte besökt det blå huset ännu). Det blev bra,  men de måste målas minst en gång till. Aja, det tog bara en timme så det hinner jag imorgon efter jobbet. Haha, jobbet...

Idag gjorde jag min första dag på jobbet , om man nu kan kalla det för ett jobb. Snarare betalt tidsfördriv. Jaja..
Jag skulle alltså ha "föreläsning" två gånger om temat "Etik och Moral" Den första gruppen var ganska stökig, och det gick åt helvete. Rent ut sagt. Men efter lite pepptalk från Handledaren (eller vad det nu kan heta...) så gick det bättre på föreläsning nummer två.
Sedan tänkte jag knata hemåt och tog en sväng förbi mammas jobb eftersom det  ligger på vägen. Hon var precis på väg ut för att äta lunch, och så följde jag med å mamma bjöd mig på lunch. Det var mysigt =)
Sen gick jag hem å målade å nu ska jag nog slipa de två stolarna som bor i mellanrummet. För de målades blåa för typ 7 år sedan, men ska nu bli vita för att sedan bli gråa (och smälta in i panelen som är i mellanrummet).
Det kommer bli riktigt snyggt tror jag, och framförallt längtar jag till att få klart det där rummet, så man bara kan vara där utan att tänka på allt som behövs göras. =)

Bara det inte  börjar regna nu..... för då blir alla listerna förstörda om vi inte hinner bära in dom i tid.. :S

Aja, S O M M A R !

-LallaNéa-

Läges rapport nr 2 2008, städning och IKEA

Imorse väcktes jag av en mycket mysig lillasyster, som kröp upp i min säng och pratade ihärdigt. Kanske är det bara jag, eller så är det allmänt, men iallafall finns det en viss förmåga att lessna på babblet så jag frågade vad hon ville.
"Mamma sa att om du ska med till Bista måste du gå upp nu."

Eftersom jag är så otroligt morgon pigg studsade jag in i dushcen, duschade på två röda och gjorde mig klar. Strax där efter kom mamma hem och beordrade kaffe, och jag skyndade mig med kaffe och frukost och gud vet vad.
När vi ätit drog Unni, Eva och Linnéa på sig grönbyxor(militärbykorna..typ) och tjocktröjor och så hoppade vi in i bilen och for till Timrå där vi skulle städa. Det var lite obehagligt att sopsorteringen formligen pep, men vi eftersom vi var tre stycken jobbade vi på bra i ösregnet och kunde snabt återvända till lilla elna som satt i bilen och ritade.
Sedan åkte vi och lämnade nyckeln och sedan bar det av till Birsta. Någonstans däremellan, mellan regnet och birsta, bytte vi om till mer civiliserade kläder :P

Nu är jag hemma, ensam. Det är otroligt skönt faktiskt. Unni är med Elna på fotbollsträning och Mamma hämtar Pappa vid nån buss. Han har cycklat vätternrundan. 30 mil. Det är typ åttonde gången, men iår var han snabbare än någonsin! 12,5 h i stället för ca. 16! Bra gjort! :D

På mellanrummets golv ligger en halv skruvad hylla som jag fick mamma att köpa på IKEA. Den ska vi ha i badrummet, om jag gör som jag lovat, ta bort den gamla hyllan, skruva ihop den nya, ställa upp d4en, inreda den.. och ja, ni fattar.

Nu ska jag slå slag i verket (/eller vad man nu säger) och gå å skruva klart dene bruna hyllan som kommer passa perfekt =D Och så ska jag dra nytta av min lilla ensamhet några minuter till.
Imorgon ska jag jobba för SISU för första gångn. Och ärligt talat är jag riktigt nervös :S

Mer info kommer ;) Och du, glöm inte att kolla Lallanea.bilddagboken.se när du ändå håller på =)

Läges Rapport nr 1, 2008, för Cillen skull =)

Jaha, en hal dag har gått av sommar lovet. Det känns inte som sommarlov, bara som ett stort hål ihjärtat som någon har gröpt ur och sagt att de ska ge till bara i höst. Men men, jag lär inte gå under antar jag :P


Imorgon gör jag första trippen till Sundsvall på sommarlovet, jag kan inte hålla mig borta så länge ! :D hahahaaaaa :P
Iallafall, så ska jag till Timrå och städa, och sedan ska jag till Birsta en sväng och så till Emma med nyckeln....
Så om nån söt männska vill ses äre bara att komma till Birsta! :O ;D (A)


Nu ska jag sova, ska som sagt upp imorgon. Idag har jag hoppat lite studsmatta hemma hos.. en familj. Och igår spelade jag bränboll natten lång och fikade med ett glatt gäng. Tack tjejer (och tobbe :P) för en trevlig kväll =)

Allt är bra med mig, men jag saknar Sundsvall. Skolan. nej, jag saknar lite kompisar. Eller mja, det ska bli skönt att slippa pendla. Elelr just det, jag ska ju dit imorgon! :O
haha faaaaaaan....

Förresten så har våran gamla moraklocka äntligen lagats, den slog just elva slag och påminde mig om min barndom med dess vackra ljud. Det klingade så härligt.

-LallaNéa-

Maskeradbrännboll! :D <3

Klockan stod på sju punkt tjugotvå. När jag vaknade först denna morgon. Himlen är molning och min mage är tom. Men jag höra skratten från er.


Idag tar mina vänner studenten. Det är en stor dag. Snart är jag där. Så idag är jag hemma, och tar det lugnt :P

Nej men jag ska uppvakta Hannah, Patrik, Johan och Pontus när de tar studenten om tre timmar. Men först tänkte jag ladda på lite nya låtar till mobilen, gå ner på stan en sväng, duscha och äta lunch.

Min kära klass, och resten av skolan, har idag brännbollsturnering på Norra Berget. Jag hoppas verkligen att det går bra för min klass, och jag tycker att det är riktigt synd att jag inte kan vara med och titta på hur fina de är. Det är nämligen maskeradbrännboll och LS1 ska ha pyamasparty! :D

Senaste rapporten från staden i söder deklarerade att de förlorat första matchen. Men kära LS1, det gör ingenting. Kom igen kom igen kom igen!!!!

Jag tycker att det är tråkigt att jag missar det hela, men det skulle bli för stressigt för mig att vara där. Och jag är säääämst på brännboll :P Det vet hela min klass, eftersom vi spelat det en del på sista tiden. Men det gör inget.
Hejja Ls1, om de nu skulle läsa detta medans de spelar Hahaaa!!

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och dra mig ner på stan en sväng.
Ny lägesrapport lär komma senare!


HEJJA LS1 :D <3
-LallaNéa-

Tillägnas Anna, drömmen om allt utan inget.

Anna, du vet den där tiden, en gång för länge sedan? Jo, jag tror nog att du vet. Allt som fanns allt som hände. Himlen sprakade av vackra ljusblå färger, solen värmde alla frusna tankar.
Anna, minns du en stenig kyrka, en mörk och kall men samtidigt livsfylld, kärleksfull och ljus. Minns du vår Gabriell? Hur han öppnade himmlens port, lät ljuset strömma mot oss med sitt gyllne hår. Minns du den ängeln?

Minns du Anna, solen, värmen och alla sköna blommor? Minns du skratten och leendena? Minns du gråten? Sorgen? Minns du allt godis? Allt gott? Och allt ont?

Anna, den tid vi levde i var en del av vårt liv. Den tiden hade många egenskaper, gjorde vi det bästa av dem alla? 
Jag vet inte Anna, om jag kan känna det du känner. Jag antar att jag inte kan det. Men Anna, den tiden har passerat.
Den kommer inte komma igen. Men vad vi kan göra nu, är att se tillbaka till de goda stunderna. Fästa vår blick vid det som var gott och för alltid minnas det i våra hjärtan.
Och tiden vi lever i nu, ska vi kasta bort hela den, för att tro att vi ska kommar tillbaka till en tid som redan varit?

Anna, vi måste göra det bästa av den stund vi lever i nu. Vi måste våga skrika ut all smärta, gråta ut all sorg och sjunga ut all glädje.
För Anna, om vi tar tillvara på alla drömmar, om vi sparar dem i hjärtat, och om vi dessutom försöker förverkliga dem, då kan vi bli lyckliga.

Till min Anna, det blir bra igen min vän.
-LallaNéa-

Lillasyster regn och hysteri..

Kort inlägg om dagens händelser;

Kom till skolan, vi hade redan slutat. Underbart.
Gick ner till stan med ett gäng glada klassisar (haha, sura, och , vi åkte buss =D)
Mötte syster
Upp till skolan igen, för att se studenter
Ner till stan, schopping med syster i flertalet timmar
buss hem
kaffe med mamma och Anna
Beslut tas, LS1 får klara sig utan mig imorgon

jaa, det var det. Och påväg till bussen imorse(vid 9) cycklade jag förbi mina APU.barn!! :D
Guesse what, de kände igen mig! :D
Helt överlycklig över detta gick bussresan smärtfritt, och jag är fortfarande glad. Definitivt ett plus på min pluslista för dagen :)

Vill tacka mina kära klasskamrater för idag, ni är bäst! En extra eloge till Sabina, som jag tycker synd om men som gjorde att mitt elände blev ganska enkelt.
Till Patrik för att han fattade en del beslut åt mig.
Till Cecilia H för att du är så söt
Och till Albin, Cecilia G och Emma N för att ni finns och lyser upp tillvaron.


Lycka till imorgon LS1!!!! Jag kommer ha kontakt med er, jag ska be för er ikväll, och jag hejjar på er. No mather what! :D
L-S-Eeeeeett shalalalalaaaaaaa L-S-Eeeet Shaaaaalalalalalaaaa....!

-LallaNéa-

-LallaNéa- 10-06-08

Jag förstår inte vad det är med mig. Jag har en hungerkänsla som är värre än någonsin förut, men bara jag tar en tugga vill jag spy. Jag har blivit rädd för så mycket, rädd att förlora mig själv.

Jag har ångest för allt jag inte hinner göra, ångest för allt jag inte kan.

För två timmar sedan åt jag TRE tallrikar FULLA med youghurt och flingor, men jag var ändå lika hungrig efteråt. Då gav jag upp. Jag funderade på att sätta fingrarna i halsen eftersom jag mådde så illa, men jag vill inte ha boulemi så jag gjorde inte det. Plågade mig egenom smärtan bara och åkte ner på simhallen för att träffa lite folk och planera inför sommarens sommarjobb för mig.

Jag kunde inte äta vid samma bord som pappa idag, för jag har så jävla ont i mina öron. Jag vill seriöst bara sova, men det låter ännu för mycket så jag vet att det inte är någon idé.
Trots att jag varit hemma från 13 idag har jag inte gjort nån nytta. Elelr jo jag städa lite i köket, men sen la jag mig på soffan och såg på värdelösa gamla teveprogram.
Imorgon ska Unni åka buss till Sundsvall och shoppa med sin storasyster. Jag förstår bara inte alls hur jag ska orka gå på stan imorgon, när jag inte ens orkar vara hemma idag.
Men jag antar att det kommer rädda mig ganska mycket att jag får åka till skolan 9.25, tack för det Sara! :D ;)
Sen tar ju skvadrarna studenten imorgon också, och hela min klass är avundsjuk. Nästan. Men inte jag... :S nej jag är knäpp, men det visste alla redan, men jag känner knappt för sommar lov. Eller jo, jag vill ha ledigt, inga krav eller måsten, men jag förstår inte heller hur jag ska överleva sommaren utan klassen. . .

Nu måste jag trycka i mig ett pitabröd med köttfärs och gurka till, det tredje för kvällen. (=middag) jag förstår inte hur jag kan äta så mycket, men ändå vara så förbannat hungrig :/

Sedan ska jag ta en lååång varm dusch och så ska jag lägga mig i min säng ock sova, minst 12 timmar (då har jag just nu 37 minuter på mig att somna.....)

Och ifall du tänkte fråga hur jag mår,
inte så bra.


Jag tänker på Linnéa Backlund, och hennes familj också. Jag förstår inte varför människor behöver utsättas för saker som detta.
Vila i frid Algot.
-LallaNéa-

Trötthet och slut.

Jag är sjukligt trött, och trodde att jag var påväg att få feber för en stund sedan. Men efter några koppar kaffe känner jag mig bättre igen.
Nu ska jag bara försöka sova.......

Inför morgondagen måste en del svåra beslut fattas, och jag vet inte alls hur jag ska hantera situationen. Jag orkar inte, och jag  kan inte. Jag vet ärligt talat inte hur.

Idag har jag lämnat in ytterliggare en uppgift till ULS:en, av princip så brukar jag inte skriva sånt här, men det var en hel mur av stenar som lyftes från mina axlar den stund då jag skickade iväg dokumentet med de gamla uppgifterna till Karin.

Snart är det sommarlov och det kommer inte en dag förtidigt. Dock är jag övertygad om att jag kommer sakna min förbannat braiga klass och det kommer svida ordentligt i hjärtat att vara utan klassisarna.

Jag oroar mig inför imorgon. Jag vet inte hur jag ska göra alls. Kan någon hjälpa mig??
Det skulle verkligen uppskattas i detta nu. (Ps.hjälp inte genom att kommentera, skicka ett sms eller en ringsignal istället)

All my love
-LallaNéa-

Det gör ont att misslyckas...

Fan vad jag skrattade åt mig själv idag! Jo, nu ska ni få höra! :D

Dagen började med sång för lilla syster som fyller år idag, det var la mysigt och hon blev glad för sina pressenter, mihi.
Sedan fick jag bråttom till bussen (nämen?!) men var tvungen att skynda mig så jag cycklade som en dåre. Och pga. det så höll jag på att bli påkörd. Men det var inte bara mitt fel så bildens förare vinkade till mig och det var som om vi båda tänkte "omg! Dags att tänka på farten kanske..." typ.

När jag kom fram till sundsvall bestämde jag mig för att vara en duktigflicka och gå från bussen tillskolan. Och jag passade dessutom på att köpa jos och ladda mobilen med pengar på coop nära.
Sedan gick jag å satte mig i busskur å skulle knappa in den oändligt långa koden, och då kommer en rätt trevlig tjej å sätter sig brevid mig. Hur vet jag att hon är trevlig? Jo, hon frågade mig om mina knappar på mobilen spruckigt!

Haha, jag måste va den enda i denna värld som inte spräcker knapparna!! Eller? :S

På skolan gick det åt helvete rent ut sagt. Man kan säga som så att vi visste att vi inte kunde låten, men vihade inte så mycket att välja på, och om vi nu hade det, så valde vi att köra. Vinna eller försvinna typ. Och vi försvan.
Hela klassen sjöng första refrängen och den första versen gick bra. På den andra versen tabbade sig några (host host host MEN HÄRNA I SPETSEN(nej men jag måste ta på mig detta känner jag..))
Och alla började skratta. Men inte prubiken. jag antar att det skar sig alldeles för mycket i deras öron för att de skulle kunna le :S
Iallafall så började de klappa igen och vårat skratt hade dämpat sig och på frasen "Sometimes we all have bad days" sjöng vi igen. Meningsfull tycker att meningen blev, om dock inte på det vis vi tänkt oss.. .. . . .


När jag kom hem idag skulle jag lämna tillbaka ett par shorts på HM och eftersom jag alltid har koll på alla kvitton var det lugnt. Men tror ni inte att jag kunde erbjuda kassörskan säkert 7 kvitton och inte ett enda av dem var rätt :( Sorgligt..

Nu har Unni party där ute iallafall :P  de väsnas som fan. Och imorgon ska jag ut till Aspnäs!!!!

Jag längtar som fan och jag lovar eer att ta massa bilder så ni får se på söndag eller nått hur underbart det är =)
Men före det väntar en lång planering från min sida ang. en speciell aktivitet, och sedan en svettig dag på mellanholmen.
Men det ska bli mysigt, för jag får träffa alla myyyyysminiorer igen! :)

På återseende, och Karin, hatar du mig?

-LallaNéa-

Shoppat ! :D

Igår skulle jag som vissa redan vet tröstshoppa men jag hittade inget som passade :O
Så jag tog tillfället i akt att shoppa idag istället, så jag la undan massa kläder på cubus (som jag inte tänker köpa (A))
och så fick jag springa till bussen. Där jag somnade, ÄLSKAR ATT SOVA PÅ BUSSEN <3<3<3<3
Jag vaknade i precis lagom tid för att hinna fatta att jag skulle kliva av, och så släpade jag mig till H&M hemma i Härnösand och DÄR köpte jag ett par shorts och en JÄTTEFIN tröjja :) En sån där tröjja som Emma skulle säga var typisk mig, men en sån där som jag aldrig skulle kunna tänka mig att ha på mig.. Jag bara älskar den. Den är liksom inte tajt, den är vit med typ blomster på... tycker om den iallafall<3 :D

Sedan fick jag springa till Ku, för som vanligt hade expediterna inte bråttom. På Ku åt jag årets första jordgubbar och gammaldags vaniljglass. Sjukligt gott, tack Per och Annika! :D

På vägen hem gick jag och pratade med Lena (eriksson) och när jag väl var hemma åt jag gogoost, mackor och morrotsoppa. Sedan blev det ostkaka och eftersom Sara inte behövde mig på scouterna fick jag stanna hemma och ta hand om disken.
Duktig som jag är tömde jag diskamskinen fyllde den igen och sedan damsög jag faktiskt golvet! Det var behövligt kan jag säga dig, jag hoppas att du vet hur ett köksgolv kan bli.. ;)
Och precis när jag var klar å tänkte gå upp och ta datorn så kommer Lena (mamma å pappas kompis) in genom dörren och vill ha kaffe. Jaha, så jag fixar skummjölk och kaffe och så år vi ut på altanen och dricker kaffe och där satt vi, jag, lena och pappa och pratade om allt mellan himmel och jord till nio då lena skulle ta sina barn hem. Jag funderade en hel del på rädda världen projektet och hur jag kan få in det som en del i pappas företag...Alltså, marknadsföra mig själv lite grand och jag har ju börjat inse att det är dags att börja nu på en gång.. Det första jag ska göra är att skriva ett brev till 4-5:an på min APU-skola, för där drev jag ett Antimobbningprojket och jag anser att det måste följas upp så jag får se om mina metoder fungerar.. Lenas företag jobbar dessutom med föreläsningar, och där kan jag också behöva ha en fot med i spelet om ett tag.... mmm, men det som behövs är människor som vill RÄDDA VÄRLDEN MED MIG. Alina vill. Vill du? :)

Nu har jag lagt upp bilder på bilddagboken ! :D
Jag är ganska laddat inför sjungandet på torsdag, synd att alla andra hoppat av bara :S
Och förresten var det asagoood mat på skolan idag, mumma! :D Stackars Nathalie dock... ;)

Imorgon är det fotbollsturnering, och jag ska INTE delta. Men jag ska hejja som fan på min kära klass, som självklart kommer vinna alltihoppa :) !!!

Nu är klockan återigen kvart i elva och jag har inte gått och lagt mig. Är det inte otroligt? "Jag ska lägga mig tidigt" säger man varje morgon men varje kväll sitter jag här igen.....
Jaja, ska väl borsta tänderna nu, och gå å lägga mig och fundera ut lösningar på alla världsproblemen. Eller jag vet, varför inte bara SOVA?! :)


Goder natten!
-LallaNéa-

Halleluja stäm upp din sång!

Jag har nynnat hela morgonen på låten, som jag sjöng hela helgen..
Och det var mys
:P


Nu har cillen plågat mig med nån jävla kamera och jag ska gå och sminka mig lite till :D

Trying to recall...

Nu är det över igen. Har ni kännt den där känslan, av att det är över? Något man jobbat för riktigt länge, något som man lagt ner sin själ och sitt hjärta i, något man slitit för och något man tänkt så mycket på- sen är det bara över. Så känns det nu.
För idag hade vi konsert i kyrkan, och sen tog det slut och ala gick hem till sitt. Det känns konstigt för helt plötsligt var det över, och jag är tvungen att blicka framåt igen.
Fram till prov och skola och ett eventuellt kommande sommarlov.

Det luktar sommar. Dels ute, men inne också. Det är liksom nått i luften.. nått klart och fritt och jag tror att jag blir lycklig av att minnas hur lycklig jag var, för ett år och två veckor sedan. Jag var så fri.

Jag är trött. Jag har ingenting att skriva, eller jo jag har massor, och jag vill bara att orden ska komma. Att de ska flya på och bli en hel bok som jag kan tjäna massa pengar på. Men de kommer inte. Jag har suddat flera rader. Orden kommer i fel ordning, och fel ord kommer. Jag vill inget berätta jag vill bara att ni ska förstå.

Jag vill lyssna på musik och jag vill sjunga. Jag vill stå i kyrkan igen, jag vill vara där med åtta andra och vi ska låta som hundratals. Allihoppa. Det var så underbart. Gosch, jag är kär!

Jag är kär i gosskören. Allihoppa. Hoppas ingen tar illa upp (A).....
Det var så maffigt att sjunga med dem. Speciellt de första tonerna, det kom änglamusik från dem, deras röster hjälpte mig våga och tillsammans lät allt så underbart. Jag fick puschning och vi samarbetade... Det var helt otroligt. Helt otroligt. Jag hoppas att det funderas på att slå ihop ungdomskören och gosskören. Så vi blir starka tillsammans.. för ojj ojj oj ojojojojojojjjjjjjjj!! Vad det lät bra, och faktiskt skulle vi nog kunna ha kul och lära känna varandra och sjunga ännu bättre om vi fick chansen. Jag hoppas fler än jag tänker så.

Nu måste jag sova :( Men jag vill inte. Jag vill chatta på msn och jag vill sjunga. Jag vill gå ut i natten och sjunga. Skrika av mig allt. Sofia vart ärdu?! Kom och skrik med mig? För jag dör, jag kan inte var utan dig..... :(
Jag är så hemsk...

Men imorgon är det skola. Och som Alina säger, en hel dag med Inglis.......
ja ni förstår.

-LallaNéa-