Arg på resan!

Så himlans arg. Varför går det alltid så dåligt för mig??
Åkte från morfar o mormor tidigt imorse och skulle hoppa på en lokalbuss i Jönköping till Habo. Givetvis var det en surgubbe som körde o jag kunde inte betala med visakort=jag fick inte följa med!

O hemma sitter shaggy i badrummet o undrar om detta är hans nya liv.. ingen matte, inga långpromenader o helt ensam långalånga dagar.
BAJSbusschafförer som inte släppte på mig!

Nu är jag iaf på nästa buss, o om en kvart är jag hemma. Äntligen!
-L

EGYPTEN

Nu sitter jag hos mormor o morfar och svensk-fryser. Har spenderat dagen med bilresa, fika med farbror Mats och stan med KusinisMatildis. Så nu när jag sitter här och fryser trots en varm dusch och min OnePiece, så tänkte jag (ÄNTLIGEN) bjuda på lite härliga VARMA Egyptenbilder :)
 
Martin har (inga..) förväntningar på fisketuren..;
 
 
Jag gör mig redo att SNORKLA i Röda Havet;
 
 
 
KÄRLEK
vad mer kan jag säga?
 

VÄRME, utsikt och klaaarblått vatten...
 
 
 
-LallaNéa-
 

"När jag blir smal..."

Ja herre gud vad ideal och framtidsvisioner, drömmar och löften man har runt omkring sig. Jag har som vanligt fördrivet en stund genom att klicka mig runt bland bloggar, tittat på fina bilder i pastellfärger, läst helt meningslösa "texter" om ingenting.. Och allt handar om "SEN". Nar jag blir smal, när jag gifter mig, när sommaren kommer..sen-sen-sen. 
 
Lev i NUET!
 
Men, närjag blir smal...... ska jag pierca mig i naveln. Jag ska köpa en glittrig BH och springa runt i BARA DEN och korta shorts. Jag ska vara brun också, så där sommarbrun nivet. Och håret ligga perfekt hur jag än springer. Och när  man är smal kan man äta vad man vill! Det är sant, då ska jag äta glass och godis som jag inte kan äta under "tiden dit".
 
Men, lev i nuet. Piercing i naveln=jag blir singel. Glittrig BH, kan i tänka er hur mycket en sån kliar! Och korta shorts, vemfan kan gå i det (skitkallt!!). Så där brun, sommarbrun nivet, det är jag inte ens efter två veckor i Egypten... och perfekt hår har jag inte haft sen studenten (jag var full och lycklig, hur mer perfekt kan det bli?) Och, sista punkten, äter jag godis o glass.. vad tror ni händer med smalhetendå...?
 
Så försök lev i nuet, vara glad för det du har och den du är. Det är bra så. Gör det bästa av det. Det är det bästa det blir.
 
GODNATT

En dag som denna...

Antagligen lite orolig för min lillplutt fortfarande, som är gnällig o trött men han ialla fall ätit upp frukosten idag. När man är ute o går är han också lekfull och glad som vanligt vilket känns som ett mycket gott täcken.
 
"God morgon!" Martin tänder lampan ovanför mitt huvud och klappar på Shaggy "Tror du vi behöver tvätta han idag med? Och var la jag nu mina arbetsbyor...?" jag vänder mig om och drar täcket över huvudet. Jag vill sova några timmar till. "Ska vi göra toast? Nea!? Eller... Ska inte du gå upp?" plötsligt viskar han, jag hade ju sovmorgon idag.. just det... "Neej" suckar jag och kliver upp "det blir ingen sovorgon idag"
 
När dagen börjar så, 06.15, ja.. lägg av bara. 
Men när martin gick till jobbet startade jag föreläsningarna på en gång! 2 st såg jag i följd, och klockan 9 satte jag på kaffe och gick ut med shaggy.
Men när jag kom in var energin borta. Och sen har jag inte fått så mycket mer gjort idag. Tror jag klär om o går till gmmet en stund, eller ställer mig o viker 3 veckors tvätt... För plugga, det gör jag inte mer idag. Heller......
 
-LallaNéa-

Sorg i min norrlandshemstad..

http://m.allehanda.se/Default.aspx?pageid=671&parentid=0&link=1.5598639
 
Universitetet läggs ner, massor förlorar jobb, staden förlorar många invånare, en stor del av sin stolthet och en stor del av si historia... Ledsen och uppgiven som många, men hoppas att ingn ger upp än.
 
-L

Hemma från Egyptia!

MEN HEJ!
 
Nu var vi hemma igen. I snöblask, halvregn och helgrått. Men det har sin charm det med =) Det med.
Vi har haft en underbar semester med sol, skratt, upplevelser, minnen, god mat, sjösjuka, drinkar, fiskar... Och kameler! En dag besökte vi Luxor, konungarnas dal och karnaktemplet.. ÅKTE BÅT PÅ NILEN och buss genom öknen i mååånga timmar. 
En annan dag var vi på ett "äventyrsbad -fast utomhus". De hade roliga vattenkanor som gick fooooort, och jag utmanade min höjdskräck varje gång jag klättrade upp till starten... 
På hotellområdet fanns en massagesalong som vi esökte flera gånger, och jag fick även mina naglar omhändertagna och fixade. Bara den lyxen! 
 
Bilder tog vi ungefär 2 500 med våran fina kamera, MEN jag måste gå egonom dem o välja ut några till er så. ni får vänta!
 
-LallaNéa-