Ma+E

jag skulle så gärna vilja förklara alla förvirrade känslor inom mig. men som sagt, hur förvirrande de är begriper jag mig knappt på sjäv...
Mamma och systeryster the little one har varit här i några dagar. Dagar då jag har jobbat några elkler många timmar, och då stackars sambon haft mycket i huvet och varit lättretad och ja.... inte på sitt bästa humör, då han väl varit hemma mellan jobb, studion, mixning, lämna papper, fixa grejer, fixa bilen...
.
När de åkte lämnade de en städad lägenhet, vilken känsla att komma hem från jobbet till en städad lägenhet! JAg som alltid tänker att jag ska lägga mig på soffan efter jobbet, men när jag kommer hem finns det något som måste görs och soffan träffar jag inte de närmaste timmarna... men idag! VA?! vad ska jag göra nu.... hmm.. jag la mig på balkongen en stund i solen :) 
.
De lämnade också ett tomrum. Fy vad jag saknar min mamma. Nej, jag skulle inte vilja bo med henne jämt, hallå, men jag vill gärna träffa henne mer än en gång varannan månad (i bästa fall). Det blir så intensivt när vi ses också, kanske speciellt denna gången när jag har jobbat halva tiden..... mamma...
.
När jag flyttade hit hade jag inte nått tvivel på  att det skulle bli bra. Jag var så säker på min sak, att jag skulle bli lycklig och att allt skulle lösa sig. Visst är jag lycklig med min sambo och vår fyrbente-barn-substitut, men vettefan om livet är så mycket lyckligare... jag behöver nått mer...
.
Men förstående är han i alla fall. Då jag ringde och sa att det var jobbigt att ma+e åkt sa han att han kommer hem och är med mig istället för att åka runt idag... tack underbara :)
-

STOCKHOLM! :D

I lördags morse tog jag bilen, hunden och packningen till stockholm! Det regnade hela vägen, riktigt usch-väder att köra i. Men jag lyssnade på favoritmusik, sjöng och skrålade och filosoferade sådär som man behöver ibland.
.
Planen var att träffa barndomskompisar, kpnfkompisar och en snabbfika hos farbor & Cecilia, men jag blev kvar hos sistnämda över natten och tog en snabbtur på krogen med konfen. Underbart att träffa alla som var där men väääldigt många som jag saknade och som jag hade hoppats att jag skulle få träffa igen...
.
På söndagen (igår) höll planerna liiiite bättre, fast det ösregnade då också.. en promenad i skogen med Sofia & Moa, samt fikamed alla tillbehör. Sedan åkte jag runt i mina gamla barndomskvarter och kollade läget, innan jag plockade upp Anna och åkte med henne till hennes lya.
.
Det var fantastiskt att träffa henne, vi är så lika, i tankarna, och jag känner att vi verkligen uppfostrats likadant. men det är klart, vi umgicks i stortsett jämt när vi var riktigt små, och ganska ofta i de äldre barnåren.......sjukt! Hon bodde i alla fall jättefint och efter tacopaj och glass bestämde jag mig för att stanna en natt till.
Shaggy skötte sig oväntat bra trots alla förändrignar, och det var skönt att vakna i morse, gå upp och äta frukost, med anna och hennes sambo precis som vi gjorde för 10 år sedan (fast då hemma hos våra föräldrar.) Det var tre år sen jag träffade anna sist konstaterade vi, men jag vill aldrig att det tar så lång tid mellan gångerna igen! :)
.
-L

-P

Det är inte lätt att vara tålmodig och hänsynsfull. Det är inte lätt att vara förstående och genomgod. Men trots allt är det så självklart lätt att älska dig.. jag fattar inte vad du gör.
-L

JOBB

Det är ungefär jobbet jag hinner med just nu. Igår jobbade jag 11-23 så ni förstår ju att stackars martin o Shaggy inte fick sin bästa sambo/matte... eller jo, för martin somnade på soffan medans jag duschade, så shaggy och jag tog en liten promenad och sedan bäddade jag ner sambon i sängen och hunden på golvet och somnade som en stock halv ett.
.
Men imorse ringde klockorna halv åtta, vi hade bestämt oss för att ta en långfrukost tillsammans och kanske rent av UMGÅS lite gran...så vi drack kaffe och kollade på nyhetsmorgon innan martin kom på att han skulle vara i studion halv tio, inte tio som han först sagt... haha, iväg med han, och studiohunden eftersom ingen av oss hunnit orna någon vakt får Shaggy helt enkelt följa med den som har lättast, och idag blev det studion. Vet inte hur det skulle funka att ha han på restaurangen så.......det undviker vi ;)
I övrigt växer han så det knakar. Shaggy alltså, martin är som vanligt.
.
Johanna & Laine på bal förra veckan, så fina =)
.
Shaggy och jag tog med "farmor" på skogspromenad, här vilar S lite efter att ha sprungit som en tok i skogen....
.
Världens lydigaste hund? 
Och häromdagen höll jag o Johanna på med lite sy-fix, och såklart fick Shaggy en bit av tyget som blev över. Det han har i munnen är en fotboll, då ser ni storleken kanske...
Väldigt kul att jaga bollar tycker Shaggy... :)
.
Ha det bäst! KRAMAR
-LallaNéa-