Ujujuj..!

Det är så mycket som har hänt på sista tiden. . . vänner, eller egentligen vänners vänner...som har gjort varandra illa, och vänner som råkar illa ut...Och jag, lilla maktlösa jag, står som vanligt i mitten utan handlingskraft.. Jag försöker finnas, för dem som vill ha mig.. <3Jag bryr mig.



Men midsommar i paradiset med massor av bad umgänge och god mat, var helt helt underbart. Habo är nuåter igen lämnat, och jag ska snart jobba för att tjäna pengar till mig och min PRINS. Hihi, Prins Martin of Néa's heart... Fast han är emot royalism.. hehe, synd då :/


Kudden kallar..!

-LallaNéa-

bröllop

En hel daghar jag suttit inlindad i en filt och glott på bröllop.Ganska nöjd med hur jag spenderade dagen trots allt, känns bra att ha varit en del av det hela, om än från tevesoffan hemmai norrland...

Och jag ville skriva om kärlek. Om den kärlek som får min värld att gå runt. Jag vill skriv  om det som gör att mitt hjärta slår. Om pojken i småland med de vackrast ögonen.
han är bäst!! :D

nu ringer han, måste svara! Loooooove <3

-LallaNéa in looooveee-

jag kan inte Kväva min luft. du skriver ju dina sånger.

eeeeeeemptyy rooooooooommmm!!

Åh......jag sjunger!! Jag skrålar! Jag satsar på de höga tonerna och erkänner STOLT att jag inte når hälften av dem. Men jag är igång. Jag låter musiken fylla tomrum och röjja undan alla sorger. Jag låter rösten skära och magen jobba. Jag låter äntligen armarna dansa helt i otakt, när jag står upp och sjunger så högt jag kan. Jag vill sjunga rent, men det går inte. Men det är inte så viktigt. Det är inte viktigt. Jag bara sjunger.. sjunger sjunger sjunger!


För drygt ett halvt år sedan fick jag kontakt med mannen i mitt liv. En kille på då 19 år, med musiken i den ena handen, och gitarren i den andra. Jag kände kanske konkurrens. Jag blev överumplad av  att han redan var i full gång med att förverkliga sina drömmar medan jag var instängd på Skvadern med ett ungt företag och en hög skolupgifter hängandes över mig.. Han som snartskulle släppa sin första skiva, och ja, lägg märke till FÖRSTA skiva....

Jag skulle ju rädda världen, men han fick mig att tappa hoppet om att kunna göra det. Eller snarare, han fick mig att prioritera något helt annat. I hans närhet blev världen för mina ögon så fruktansvärt obetydlig. "Om jag får vara med honom...då kan allt annat bero." Jag tror det var där det började.

Sen sjunger han ju också. Min långhårige numera pojkvän. Och att han har musiköra är väl en sak, och jag ska inte säga elaka saker om de som ska försörja mig....(stora planer) men att M inte, på scen, vill sjunga med mig..... jag tror att det var det totala breakdown:et.
Drömmen om att duettera på stora scener med rösten som var min själs tvilling raserades. Och jag idiotförklarades. Ms H ska ju sjunga.. men.. va? :S

Sen har jag inte vågat ta några toner ens, sen den gången han försökte sätta mig på plats genom att hjälpa mig träna...Jag vet att det intevar illa menat, men att jag sjunger dåligt, eller mindre bra, är faktiskt den värsta förolämpningen någon någonsin kan ge mig.

"but if walls could talk.." jag har repeatat låten för länge sedan och den rullar på i bakgrunden medan jag sitter här och filosoferaröver det starka kaffet och ångesten över att inte vara i italien..


Men jag sjunger. JAG SJUNGER!!! :D
Och LS3 trodde på mig.. Matte...Sabina...Karin...Emilia...Lenne...Nathalie...Victor....Emma....Moa....Patrik.... Vad mer kan jag begära?!


JAG SKA RÄDDA VÄRLDEN!!!!   OCH JAG KAN, och jag SSSSSKKKKAAAAAAAAAA

SJUUUUUUNGAAAAA!!!!! 


Since you've been gone, my darled voice,
I most go on
you will come back.
I wont sail alone.
You will be there, when I need you.
You are here now, but I have said, that I didn't know, where you were those days.

Like the moon, empty room.

MY LIFE GOES ON

I'm nothing without you.


sköön dag..!

Öppnade godispåsen som låg på golvet nedanför sängen "en skadar aldrig"... nu är jag inte så himla hungrig på frukost, av någon märklig anledning..

Idag har jag en sån där bra dag, jag ska vara ledig och slöa hela dagen, och så börjar jag jobba 5 typ. Alledeles själv ska jag jobba, för första gången!!! :O
4 pass med någon för att lära mig allt, sen behövde C byta, och jag fick hoppa in och sitta själv iväxeln en fredagskväll.
Men så länge inget av allt det där oväntade händer, så går det nog bra =) Eller, det MÅSTE gå bra, annars blir midsommar en svår sak att få ordning på....... :S

Men innan jag slappar och tar det "bara lugnt" så ska jag städa köket vilket är min dagliga rutin och hyra på det här stället, sen ska nog tvätten få sig en omgång också, kanske lite vikning i soffan i ledighetens täcken....

Och så just det, måste jagju göre lite reklam för mig själv, JAG SÖKER JOBB I JÖNKÖPING!!!!!!!!!
Jag är utbildad barnskötare, harstor erfarenhet av Ledarskap i olika former, har jobbat inom "restaurangbranchen", omsorgen och jag är interädd för att hugga i (har jobbat som bla. biltvättare & lokalvårdare)
Positiv. Engerad. Utvecklande.

Så,vem vill ha mig?! :)

-LallaNéa-

ångra?


Vad finns det att ångra? Ska  manångra? Hela mitt liv har mer eller mindre handlat om att ångraval, och val som jag integenomförde. Att ångra en flytt, att ångra ett bråk..att ångra en teckning som jag ritade i tvåan..
Kanske behöver jag ångra ibland, för att andra klankar ner på det man gör... Som när man fårhöra att man går en förenkelt linje, när ens 4 första betygär på den högsta skalan.
Eller som när man måste försvara att man faktiskt VILL pendla i 3 år.. hur kan man vilja  det? (men nublev detju "bara" 2,5 år för mindel, visserligen)
Nej.. att jag valde att gå Ledarskapsprogrammet för över tre år sedan, det var inteett dåligt val.
Jag kom till en skola där det var tillåtet att vara sig själv, och till en linje som ville att jag skulle nå mina mål. Jag hamnade ien klass med ca 30 (antalet harvarierat..) människor, fantastiska människor, som alla hade drömmar, och delade värderingar.
I våran klass var det alltid okej, fast det är klart, nog fanns det skitsnack alltid. Men det är inte det viktiga. Det viktiga för mig,är att nu, när viavslutade våra tre år tillsammans, ochman skrev i mössor och på lappar....när man sa snälla saker tillvarandra och uttryckte det sista som inte ännu hunnit blivit sagt..
JAG SKA RÄDDAVÄRLDEN. det var mittbudskap.  det var det som etsade sig fast på  mina klasskamraters näthinnor.. och trummhinnor. Och det mest fantastiska.. nu, när jag självför länge sedan hade tappat allt hoppet om att ens kunnarädda  en liten liten del av värdlen....varoch är, att mina klasskamrater.. före detta klasskamrater.. :S BELIVED IN ME!!

Så nej, LS3, jag ångrar inte mitt val. Men om det är en sak jag måste ångra, så är det att jag inte stårmedpå bilden ovan.. för då varjag sälskap åt min allrabästa vän, som bytte om i skolans omklädningsrum... då fanns jag där näringen annan gjorde det, och det är så det ska vara.

TackLS3.. you gave me... MEE!!!! <3 <3
-HÄRNA-

ordlösheten

Egentligenhar jag hur mycket som helst att skriva om. Men jag är rädd att ingenting fungerar, och därför har jag intevågat ens försöka förn's nu....

Får man..?

Nu sitter jag på skolan för hundrande gången utöver vad jag verkligen behöver.. Men uppgifterna verkar aldrig ta slut, hur jag än kämpar. Men nu är bilen packad och jag hoppas på Birsta ikväll med lilla mamma, efter klassmyset med kära kära LS3.

Men frågan är, om man får vara fan till sin pojkvän? Asså på riktigt..
Jag har hört skivans låtar ett par hundra gånger på datorn, men när skivan spelades i bilen, med öppet fönster och solen som värmde, blev det en helt annan sak. Jag blev så glad, för det är verkligen bra musik! Och nej, jag skriver inte det här för att smöra. Jag tror inte det behövs nämligen, eller behövs vet man ju aldrig, men jag hoppas att han tycker om mig ändå.
Men Martin, Jimmy, Henke, Laine och Henny, ni är helt enkelt GRYMMA :D och jag är lycklig över att jag får vara stolt över er!! :)

Köp skivan du också!
http://martindamberg.se/

-LallaNéa-

PASSAPÅ

Eftersom jag har en sån underbar släkt som delar med sig av sitt liv (och internet) så vill jag passa på att slänga in en boll för MDoSP. Världens bästa pojkvän. Och hans band-kompisar =)

Deras skiva släpptes idag, med dunder och brak, och jag tycker du ska skynda dig att beställa DITT exemplar ! :)

Hör bara av dig så fixar vi resten =)

-LallaNéa-