Fining <3


En fin bild på min fina,och alldeles underbara pojkvän. Man ser vekligen hur det lyser om honom ibland.. Jag önskar jag fick se det själv nångång, men har har en himla lust att bara boka spelningar som inte jag kan gå på...! :(

Nu sitter jag i alla fall på jobbet och .. jobbar, äter godis och sett påbåde pippi och piplarsons.. kan det bli mycket bättre lördagkväll? ;)

-LallaNéa-

Hemma o vända!

Syrran och M stormade till stan igår, sov över i mitt stora blåa hus och fortsatte sina resor idag.
Det var dock trevligt att träffa dem båda, vi åt våfflor och såg på film, samtidigt  som U packade! Idag tar hon med sig några kaniner och ska tävla, tänkte slänga upp lite fina bilder på det sedan! :)
 

Så snygg var syrran på min student! :D

Ha en bra dag så länge! :)
-LallaNéa-

.

Jag är rädd för att frysa, för då stiger febern säger de ju. Går runt inlindad i filtar och sjalar, varit utan för dörren två gånger. Kanan tydligen hemma igen. Syster plus hennes M på ingång.

Har inte gjort mer än suttit i tv-soffan idag.. Har inte en jättebra dag direkt :(

söka jobb?

-LallaNéa-

En sjuklings rapport:

Katten är kelsjuk vilket betyder att han är dödligt hungriig och säkert skulle kunna äta upp sin matte i detta nu... men han får faktiskt vänta.

Inatt sov jag 11 kanske 12 timmar, och var faktiskt inte trött när jag vaknade. Just nu håller febern på att gå ur kroppen, och jag svettas som jag vet inte vad...

Har egentligen ingeting att skriva just nu, tror jag ska göra mig lite mer te och krypa upp i soffan istället.. Hoppas ni alla har en bra dag! <3

-LallaNéa-

Febernatt, soffa, säng och alvedon.

Det är som vanligt lite jobbigt att sova ensam i huset, men det gick.. jag överlevde denna natt också, och här ska ni få höra hur:

Den stationära datorn och den lilla tv:n riktades så jag såg dem båda från MR. Jag köp ner efter ett tag men kände mig inte riktigt helt hundra. Den mjuka sängen gjorde ont för min rygg och jag ålade runt utan att hitta en bra ställning alls.
Tillslut gav jag upp, insåg att jag inte skulle kunna somna, och gick i stället till min säng där jag slocknade direkt.

Efter ca 2,5 timme vaknade jag, svettandes och med värk över allt. Det var inte nått jag funderade på direkt, utan mer en reflex, att flyga upp ur sängen och ta alvedon i badrummet. Jag skölde ansiktet i iskallt vatten och beundrade morgonsolen som redan hade fyllt huset. SÅ gick jag o la mig igen.

Sen ringde väckarklockan, det blev till att kasta ihop någon form av mat för dagen, på med kläder, snabbsminkning, och så rullade jag ner till jobbet.

Och här sitter jag, och har fått två "du ser trött ut"-kommentarer av de 3 jag pratat med idag...känner mig alldeles grön......tur att det är chafförer ;)



Bara hoppas att jag inte blir sjuk nu.. jag har som inte tid med det riktigt.... :)

-LallaNéa-

Vad har jag unnat mig? =)

Ett glas  vin, en skål glass, och  en kopp the det är var jag unnat mig denna kväll, efter en fräsch dusch och många timmars arbete... I morgon jobbar jag morgonpasset och det gäller att vara pigg o allert alldeles för tidigt.. Så nu blir det till att se klart på filmen och sedan somna trött med telefon och älskling's(bilden) röst i mitt öra :)

VISST ÄR HAN SNYGG?! :D

Godnatt! :)

-LallaNéa-

mmmmm...MIDDAG!

Städat o fejjat lite på jobbet, möblerat om i hyllor och rensat lådor så dammet for! Och alla chaffisar var häpna. .:P



Sen skulle jag laga fantastisk middag, men jag måste ta mig tusan börja lära mig att kolla i matlådor innan jag tar dem ur frysen... Den här gången blev det knappt genomstekt kyckling i stark marinad, som jag värmde i micro'n....... aja, fick ju i mig det tack vare ett äpple och en del vatten, och det är tur för mig att nån chaffis har köpt fikabröd idag....nyttigt!? :)


Ska i alla fall gå hem senare, det är ju toksupernyttigt! Och behövligt.........

-LallaNéa-

Kvällen..!

Det blev en middag med mapa, jordgubbar och glass och så förhoppningsvis klarnade lite planer upp.. Det är forfarande "bara" en lägenhet och ett jobb som behövs.. men två flyttkartonger och 6 handdukar finns ju redan i Jönköpingslän, och det är otroligt motiverande för att vi ska fortsätta kämpa... båda två-tror jag.


mamma, lite gladare på bilden än i denna sekund... (jag har hennes dator!)


-LallaNéa-

Mulet, rått, kallt och trött't..

Idag är det mulet grått och kallt.. Jag sitter på jobbet och här är det ganska kallt trots att det brukar vara precistvärt om.

När jag slutar senare måste jag nog cyckla hem min cyckel som har stått här några dagar.. det känns inte så roligt, eftersom det antagligen kommer regna..

Igår var också en regning dag, som jag har skrivit lite om.. Men som tur var hade ICA Älandsbro otroligt goda, café-liknande muffins/cupcakes, som jag avnjöt tillsammans med mor,far o systerE i det höstregninga norrland, mitt i juli.

Och visst ser de goda ut? Skulle LÄTT kunna äta ett par till sådanna just nu...! :)

-LallaNéa-

Skule


Närmast ser ni mor och far, som har E mellan sig. Lite längre ner sitter Laine och moder Damberg (hehe, det lät lite fränt :P)

Alla påväg ner från Skulebergets topp, där vi fikat tittat på utsikten och umgåts.


Tack för en fin helg, många härliga upplevelser delade, många skratt och många samtal intill sena natten... Jag är så glad för att ni alla stod ut med M&L så bra! ;)

-LallaNéa-

ojojoj!

Har inteuppdaterat på några dagar nu, därför attjag helt enkelt harhaft FULLT UPP! Jag har städat huset men framför allt så har jag tillbringat massa tid med min underbara pojkvän, hans moroch lillebror. Helgen har erbjudit många aktiviteter, lift till skulebergetstopp, lite stadsfest, lite bad i klubbsjön och i havet vid rotsidan (men det var bara jag som vågade bada :P).

Idag har varit en lugn dag, med loppis, fika och film, allt i saknad efter dem som är på väg söderut igen...
E var också intresserad av gitarren som lågframme, och helt plötsligt insåg jag att jag kanske kan lära mig ändå....Jag skulle visa henne några ackord och efter att jag hade spelat en stund själv så visade det sig att jag faktiskt kunde spela refrängen av "Har Du Drömmarna Kvar?" (Martin Damberg & STORA PLANER)....en karriär att satsa på? ;)



Så till veckan väntar någradagar jobb och en massaplanering, packning och råddning. Nu är det dels resten av sommaren men också den kommande hösten som ska planeras och organiseras.. Scoutläger,födelsedagar, konirmation och flytt..det är mycket som ska klaffa, nu igen, för Linnea Lundgren....

-LallaNéa-

22 juli

Jaha då gick man upp för 6 trappor då. Passade på att stecha lite också, och göra lite märkliga övningar på översta våningen.

Det är märkligt, för två veckor sedan hoppade jag upp för de där trapporna, med gott mod, utan att tycka att det var speciellt jobbigt.. och med tanken om att jag faktiskt skulle lyckas dra mig nedåt några kilon.

(Bild från seglar helgen, precis innan jag var helt övetygad om att jag skulle lyckas..)


Men det är så galet vad man lägger på sig fort! När mamma o pappa var borta o jobbade jag kväll, och tog bilen till jobbet för att jag hade varit på utflykt hit och dit. Och helt plötsligt vart jag svettig av att gå i de där trapporna och kunde inte förmå mig själv att gå de extra stegen till den översta våningen!

Men jag har faktiskt min fika-kompis C (bilden nedan) att tacka! Därför att han drog mig med ut till klubbsjön, och det är en liten bit att gå. Och man promenerar på en skogsstig med varierande terräng och jag var helt slut när vi kom fram. Eller, inte helt slut, men det var jobbigt! Helt klart!



Så då bestämde jag mig för att ta tag i det hela och redan dagen efter cycklade jag fram och tillbaka till stan två gånger. Sedan blev det massa situps mm på hemma plan, en till tur till klubbsjön och så cyckla till och från jobbet. Fast det har jag ju gjort typ hela tiden, jag önskar jag gick men jag vaknar aldrig i tid för det :P

Igår städade jag mig svettig också, men ingenting verkar bita på de här fast-klamrade kilona.. Jag har ingen lust, och framförallt ingen motivation att försöka mig på typ Modifast igen heller. . Utan jag hoppas på en lägenhet i Jönköping SNARAST så jag kan flytta dit och få lite stöttning av pojkvännen och hoppas på träningskort till födelsedagen...............  ;)
Jag vill ju inte gå omkring o se ut såhär!!


Hoppas alla där ute har en bra dag, ikväll får jag ÄNTLIGEN finbesök och lillasyster kommer hem också :)  ;)
Det blir naaaajs! :)


-LallaNéa-

Är du kär i mig ännu Klas-Göraaan?!

10 bevis:
1.
Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan

2.
Du kan läsa sms från personen om och om igen

3.
Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne

4.
Bara av att höra hans/hennes namn ler du

5.
Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats

6.
Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen

7.
När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen

8.
Du älskar att känna personens lukt

9.
Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne

10.
Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på...

Jahapp, funkade det? Är du kär i din flicka/pojke? Mmm, fundera på deten stund! Mitt svarvar dock självklart,och när jag kom ner till den sista punkten blev jag nästan generad över hur bra det stämde. Hihi, han gör min gaaaaaaleeeeeeeeeeen! Helt enkelt ;)

-LallaNéa-

stääääädning!

Jag tänkte att jag skulle göra lite fint innan vi får besök av smålands härligaste familj. <<<<<<<<EN LITEN ÄNDRIG HÄR ENLIGT KOMMENTARER NEDAN! Västergötland kommer såklar Damberg's ifrån, men å andra sidan tror jag intede vet ens vart de ärpåväg riktigt.. :P>>>>>>>>>Men nu säger jag bara en sak:
PRINSESS-BRÖLLOP?! Släng dig väggen...jag ska ha Dambergs på besök!!

Flera timmarhar gått åt till plockning, städning och fejjning.. Nu ska bara övervåningen damsugas och MIN SÄNG bäddas.. sedan tror jag att jag nöjjer mig faktiskt!! ;)

Tjohej å hå, dags att sätta fart!
-LallaNéa-

Tjonga knät/ SNUS+TRÄNING

När vi gick ut till 'klubbis' igår så råkade jag tjonga knät in i en gren på ett vält träd som låg över stigen. Ni vet det trycker liksom till och gör ont men sen går detöverefter en stund. och så skrapade jag mig lite.

Men det gör fortfarande ont i knät och det var smärtsamt att cykla ner för backen idag.. det bådar ju inte så gott direkt...Jag undrar vad som är fel..:(


Jag har världens bästa pojkvän. Och så är det bara.

För nu när jag återigen har börjat klaga på min vikt  och också ökat endel, så är han beredd att offra en mycket stor delavsin energi på att hjälpa mig. Delvis genom stöttning och support som mer eller mindre hör ett förhållande till, men också genom att skära ner på något stressnedsättande, lugnande och inte minst gott medel (knark) som han är så galet beroende av.

M jag är VERKLIGEN stolt över att du är beredd att göra det, och jag är 0oooootrooligt tacksam!

Tack  för att du finns, och att jag får dela så otroligt mycke med dig!


-LallaNéa-

Häärligt!

Igår åkte jag och badade på kvällskvisten efter att jag sett team "Taxi Härnösand/Hertz" förlora sin första match i företagskampen i beachfotboll..
Det var jättehäärligt! :D (badandet alltså! ;)

Sedan blev det film med C, och den återkommande kommentaren från McD tidigare: "ett sexpack.     tack" gav många skratt!

I morse, dvs för två timmar sedan vaknade jag på en gång när alarmet ringde. Så jag höjde helt enkelt ljudet på teven och halvsov ett tag till, lyssnandes på nån serie.
Men så gick jag upp, tvättade håret och åt frukost! Det är inte dåligt att hinna med båda dessa ting på en och samma morgon..! Haha, häärligt! ;)

-LallaNéa-


Goder morgon! och beroendeframkallande!

Ja nu är det väl änd en ganska behaglig tid att gå upp? Det är fortfarande svalt i luften, men inte kallt. Du har inte missat något av dagen, och har heller inte plågat dig själv ur sängen alldeles för tidigt (!) :)

Sen har ju jag varit på jobbet i över tre timmar redan, men jag har faktiskt precis svalt frukosten (en god ost+skinkmacka och en kopp thé(inte bilden)) och jag känner mig rätt nöjd =)


Nu ska jag snart ta och tjäna lite poäng på farmville, mitt nya adicted-spel sedanj ag klarade den svåraste nivån av BITCH på blip.se... riktigt beroende framkallande spel det där.. :/

Och så sitter jag och filurar lite på CV:n.. Jag har knåpat en del och C säger att det ser bra ut, men jag är nog lite för feg för att våga skicka iväg det någonstans ännu... :S Hoppas det löser sig!

Och appropå beroende-framkallande, så är det bara två dagar kvar tills jag får vara i älsklingens famn igen.. DET mina vänner är beroendeframkallande.... <3


Puss och Skumbanan!
;)

-LallaNéa-

SNYGGING

Yo!
Just gotta visit:
http://lallanea.blogg.se/cityjam/?tmp=19204446

Lamporna tända

Nu har jag bott ensam i huset sedan i torsdags, och när det strömmade in folk i huset,Unni, Malcom, Ma o Pa och en kompis till Unni, så gick jag raka vägen till jobbet. Eller nej jag cyklade men what tha heck!
Det känns ju lite halvmysko sådär men ja ja, när jag kommer hem ikväll är det förhoppnings vis inte så tyst att man kan höra trä't knaka i den gamla villan..!

Men bra har det gått, kan jag ju erkänna så här i efterhand, även om det var riktigt riktigt jobbigt emellanåt och jag sov i soffan alla fyra nätter med teven igång och lamporna tända..



Nu sitter jag dock här och känner mig dum.Inte elak-dum, utan korkad-dum. Jag håller på att få för mig att någon som står mig mycket nära håller på att .. vända sig bort från mig. Eller falla ifrån mig.. eller..växa ifrån mig kanske? Jag vet inte riktigt, jag har bara en överväldigande, orolig och fruktansvärt otäck känsla för att jag ska behöva klara mig utan "dig"....... Jag hoppas jag har fel.

-LallaNéa-

kvällen

Den här tråkiga och väldigt ensamma helgen fick ett trevligt avslut =) C var sällskapssjuk och det passade ju mig perfekt! Det blev en tur till Klubbsjön tillslut, och det svala men varma vattnets lugnande och avstressade. Mycket prat och väldigt trevligt :)


C värmer sig med en kopp the efter kvällsbadet :)



Dessutom var fikat alldeles lagom enkelt men super gott! ;)



Idag har också min stjärna blivit talbar ;) och till alla er som aldrig haft ett distans-förhållande, man kan bli riktigt lycklig av ett tio minuters långt samtal, och det kan vara det bästa umgänget ni har tillsammans på flera dagar..och ni är nöjda med det..yepp!

Fast det är klart, jag längtar efter att få somna i hans armar.......................


Nu blir det Billy på 6:an, en stor kopp the och ett härligt täcke! :)
Tack o hej! :)

-LallaNéa-

FAT

Okej, för första gången hände nånting som jagfaktiskt har väntat på länge...
Jag är numera överviktig.
BMI=26
Dags att röra på fläsket...med andra ord....

L

yesterday

Jag skrev igår att jag varit och slagit upp tält bland annat, och det var jag. Men jag sa inte att det var ett minipippitält ;) Dock hade vi ganska roligt, jag o E som kom på besök ;)

Vi fick faktiskt plats där båda två! :D hihi! :D


Idag har jag städat lite, och nu är det dags att vattna blommorna! :D

På torsdag kommer mitt hjärta hit,  då blir jag hel igen...... <3
-LallaNéa-

Lördag.

När jag vaknade vid 8 suckade jag djupt och vände på mig. Men snart var jag tvungen att vända mig om igen, klockan var då 11..... Ganska slött gjorde jag frukost och kollade på teve, men sen gick det fort och jag var snart ute på hemsön där det var kaffe, badande och slå upp tält som gällde. Mycket mysigt, bilder kommer (kanske ikväll) när jag har JOBBAT KLART! :)

(-Nej, tvätt-hängning är INTE det jag jobbar med!!) :)

Nu gäller det att fundera ut hur jag ska få i mig nån mat för kvällen, om man ska springa en sväng till Mcd, be nån av taxi-killarna, eller ringa på en pizza?
Snart måste det ske i alla fall.. det är ett som är säkert.. ;)

-LallaNéa-

What i-if?

http://www.youtube.com/watch?v=qibDONZH4uI

Jaa...what if.. tänk om jag ska leva såhär? I ensamhet? Inga vänner som hör av sig? Inga vänner som svarar när jag ringer? Inga småsystrar som hoppar runt och skriker, ingen familj att äta mat med? :S
Ingen Martin att luta mig mot... Jag är inte rädd, bara oerhört ledsen för att den här känslan är fruktansvärd och jag vill verkligen inte leva såhär.. Men what if det blir så?? :(

 


Men det är nog dags att sätta igång en ny film och forsätta prata med min osynliga kompis, dvs Martin, fast han inte är här egentligen..men i min tanke håller jag hans hand och lutar mig mot hans axel.. Det blir som lättare att andas då...

åhh, jag orkar inte vara ensam mer!
-LallaNéa-

Vad har jag?

Hemkommen efter jobbet, sitter  på altanen och läser tidningen. Dessutom sitter jag i skuggan!! (efter att ha varit innomhus hela dagen..... :S )   Hur gammal är jag egentligen?!

Och så funderar jag på, hur många jag egentligen har. Hur många som ringer och frågar mig om  jag vill  hänga med, eller hur många som vill hänga med när jag frågar dem..?

Är det en sak jag vet så är det ju att jag INTE vill ha det såhär hela livet i alla fall...

Skulle jätte gärna åka ut till smitingen imorgon. Ligga i den varma sanden och snacka skit, gå och ta sig ett dopp och sedan värma sig i solen igen. Men det blir liksom inte samma sak om man är själv.. jag menar, vem skulle man skvätta sand på när man skakar av handduken?

Eller kanske gå ner o dansa ikväll? Inte för att jag tycker om eller ens kan dansa, men för att träffa lite folk...inte känna mig så förbannat ensam..

Och så plingar det till i telefonen och ett sms från pojkvännen syns. Åh vad glad jag blev! INNAN jag öppnade det "har du fört över pengar?" stod det.. tack din fuller...kände jag då, och förde över pengarna.

Men visst, nååågra fördelar finns det väl, men att vara ensam hemma!
-LallaNéa-

Woohoohoooooooo!! :D :D

Jag klarade det!
Jag sov helt ensam i huset i natt!! :D Dock var teven på när jag vaknade, men jag somnade med andra ord skönt till den och nån dålig serie igår kväll/inatt.

Nämen det var bra gjort av lilla mig, och nu är jag inte rädd längre! Kan dock inte neka att det ska bli skönt när resten av cirkusen kommer hem.. Men först, en låååång dag på jobbet! :D


...och hoppas att detfinns nymogna jordgubbar även idag i trädgårdslandet hemma! :D

-LallaNéa-

Skymning...

Det skymmer nu, fast det såklart inte blir riktigt mörkt här.. Jag bäddar ner mig i soffan, medveten om min ensamhet, och vilar faktiskt i det. Nalla är här, och det känns bra.

Repris av allsång på Skansen tar kål på min tråkighet... men en liten video får mig att skratta, bara några seknunder av min älsklings leende håller mig vid liv och fastän jag är glad att M har det bra där han är, kan jag inte låta bli att längta efter att jag får vara i hans armar, och jag räknar dagarna tills dess jag får vara i hans närhet igen..

http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/varmland?videoId=1.1716387

Jisses, jag har verkligen aldrig varit så här kär förut....... Ska flytta tillJönköping för hans skull.. jisses ja jisses... M, du gör mig knäpp! :) <3



-LallaNéa-

hej!



Hellojsan allihoppa! Här är jag i mitt nya linne och min nya bikini,fastden syns så klart inte.. :) Jag hoppas alla har en bra dag, härkommer lite bilder som jag har utlovat! =)
Linnena från igår:


Mitt GURK-vatten från middagen =)



Igår: Först år jag jordgubbar hemma, sen åkte jag till båten och mapa,  som jag tidigare skrivit om =)




And this is the morning of my. Halv sex typ, påväg till jobbat, men visst var det vackert?? =)


-LallaNéa-

Hallonwienerbröd, tvätta håret i havet och vattna tomatplantor---

Ja det är några saker jag hunnit med under morgonen!

Åkte ut till 'Frida' igår kväll och grillade och hade det trevligt med mina föräldrar. Så fick jag somna till pettson, som pappa egentligen satte på för att skojjas, men det var riktigt skönt att ligga i klucket och lyssna på band, precis som när man var liten :)

Så vaknade jag imorse och tog mig ett morgonBAD, tvättade håret och klädde på mig, och sedan for jag in till stan igen och vattnade massa tomat-plantor, innan jag susade ner till jobbet och här är jag nu, men en hallonbakelse och en kopp kaffe bredvid mig! :) <3

Ikväll får vi se, om det blir en tur med Sofia eller om jag ska slockna på soffan helt enkelt..... ;)

-LallaNéa-

ensamast i väääärlden! :/

U är på militärbasen, E är hos mormor/farmor, MaPa åker ut och seglar och Martin är i Arvika..
Och kvar blev jag, alldeles ensammen..? :(

Jag tycker lite synd om mig själv och kokar potatis till sillen som jag äter direkt ur burken.. sen suckar jag lite trött och undrar, om det går något bra på teve ikväll? :)

-LN-

dagens.

Älskar när folk visar upp sina kläder, och jag "borde" väl därför gära det samma ;)
Idag har jag på min EGENSYDDA klänning, sydde den i typ 3:an, den blev litestor, men passar perfekt som sommarklänning nu! :D Jag är stolt över att kunna ha den på mig=)



Idag har jag jobbat, spelat singstar, vinkat av E och kusiner och sedan for jag och mapa till Birsta/Sundsvall, och där shoppades det några linnen som kommer på bildsnart =)

Sen kom jag hem och fann dessa go'-bitar i köket, efter att ha fikat hos Greta OCH ätit middag med Godastebiten-Emma och hennes André :)


Och sist med inte minst, dagens solnedgång.


-LallaNéa-


Loove hurts!

Det är reklam för Libress och man ska rösta på sin favoritlåt och sånt tjafs typ, när man ska logga in till bloggen.Som jag tänkte göra, för att gnälla lite över mitt smått patetiska jag.

I rädsla för att vara utan, att bli lämnad och övergiven, av rädsla för att vara nummer två, brukar jag ibland ta till vara på mina självskade-beteenden och klicka runt på "exens" fb-profiler. Jag ser bilder där dom ler tillsammans, och tusen pyttesmå och sylvassa knivar trycker in i hjärtat på mig.
"Kan du intebara fatta att han är min?!" Skriker jag inom mig till den söta tjejen som ler så vackert på bilden...Åååh..!

Samtidigt susar minnet av en gemensam kompis ständiga motsträvan förbi, what tha heeell am I doing?!

Jahapp, skriva på lägenhet snart? Få jobb? FLytta hemifrån? Bo själv? Bo med älskling? Bo i Härnösand?
Sundsvall? Jönköping?
-På ett sätt har jag så många dörrar öppna, men hur jag än gör klämmer jag en fot när jag försöker stänga till någon av dem.

Något annat som gör ont är mina armar, rygg, mage benen..... träningsverk heter den åkomman.... :/ ;)

-LallaNéa-

Aktiv dag!

Vaknade trött av klockan något senare än jag tänkt mig.
Skyndade på med kläder - i med frukost! Och så knatade jag iväg strax efter 06.00 ner mot jobbet. Väl på plats möts jag av en lite småfundersam chef, som undrar om jag bytt pass. Nej- absolut inte, blev svaret och jag startade upp systemet och gjorde i ordning. Sen kollade jag på shemat, och där kom min avlösare, hon som VAR schema-lagd då!

Jahapp, det var bara att gå hem. (Men man jobbar ju inte på en taxifirma för-att, så jag fick åka hem ;) ;D )
Väl hemma åt jag en ordentligare frukost och fick någon märklig idé om att jag skulle ta vara på tiden som nu hade getts mig, istället för att lägga mig och sova.
Sagt och gjort, jag hoppade i träningsshortsen och en sport-BH och sen gick jag ut. Jag tänkte mig typ runt tre kvarter, men det slutade med "femkilometaren den övre" som är typ 6,4 km.....
Jag sprang, joggade, skuttade och gick om vartannat, men det mest fantastiska var nog att när jag stannade efter halva rundan gjorde jag situps. Och gissa hur många jag klarade? 50 stycken!!!!!!!!! I ett svep alltså, utan att stanna. Förut har 25 varit mitt bästa, så det var en hel jä*la fördubbling! :D Helt sjukt glad lunkade jag  vidare och trots att det var tretusen flugor efter mig kom jag hel hel och hållen lagom till att resten satt och åt frukost.

När jag hade duschat och segat en stund bestämde R,M,E och jag att vi skulle åka till smitingen, och där låg vi och solbadade, pratade och vattenbadade i några timmar. SUPERNAAAAJS! :D :D

Så slutligen tog jag en promenad ner till jobbet (och välkomnades av flera: "HEJ IGEN! :D") och där jag sitter nu och är lycklig =) För att jag har världens bästa pojkvän, trots att han är 70 mil bort :) <3


(Gaaaaaaaamal bild! <3)

 

Ha en bra kväll, mer bilder kommer! :)
-LallaNéa-

Lungön!

Har träffat lilla-syster igen efter att hon varit "borta" i två veckor. Det var ganska skönt att se hon och det var fint väder och vi har åkt snabbBÅT trots E.s klagan...
Men U ser gladoch nöjd ut, och smal och vältränad kan man inte förneka att hon blivit/är!

Nu sitter hon och 4 av hennes sjömän-kompisar i soffan ute, och snart kommer även kusinerna och då blir det pizzakalas! Hoppas du har en bra dag!

Puss o Kram!
Ps.jag står längre ner än henne! Ds.

-LallaNéa-

DET kallar vi sovmorgon! :D

Lillmysen sov på min arm och visst det var riktigt mysigt med hennes snusande andetag brevid mig, men när hon blev för vaken och jag fortfarande var trött, runt elva tror jag, fick hon gå upp.
Strax därefter pratade jag släpigt med M, och strax eftr det tyckte mamma att jag skullegå uppoch vara barnvakt, för hon och pappa skulle iväg. Då var klockan 13.30

14.10 gick jag upp, och när jag nu precis avslutat frukosten känner jag mig fortfarande riktigt trött...

Efter våren som var hektiskt och sedan massa jobb+litesova+seglarhelg i stockholm, råder det ingen tvekan omatt SOVA var en brasak för mig att göra!

Tilläggas böräven göra, att jag faktiskt somnade runt 23 igår. Vilket innebär att jag på denna natt, sovit 13 timmar vilket är ungefär det dubbla, av mina snitt nätter det senaste halvåret!
Jag kommer inte ha svårt att somna ikväll heller.. och efter helgen, hoppas jag på att var istort sett en helt ny människa! :D

-LallaNéa-

Solen skiner...och jag har drömmarna kvar ikväll<3

Haha, vad galet uttjatad ovanstående mening är/kommer bli.. men det är såååå värt det! :)

Satt hemma i soffan och halvsov med 3/4-delar av resten av familjen när en eftertaggad  och tillhöres (?) lycklig M ringer, han bubblar så där vackert och skrattar...Och sen såg jag lite bilder som jag så klart var tvungen att sno med mig på en gång! :D

Fast jag inte ens var där, NI ÄR GRYMMA!!! :D <3<3<3<3

Grattis gänget, ni är så galet snygga helt enkelt! :D


Och sen kan jag ju intelåta bli..

att bli alldeles generad och fnittrig...
för att denna snygging ringer till MIG när han spelat klart,
och att det är den där...
nedanstående underbarheten....
som jag längtar så mycet efter..
som...
ÄR  MIN! :D



M...Jag längtar så otroligt mycket efter dig. . .du är verklingen det bästa . . .
som finns! <3

-dinNéa-

mina stora planer för helgen;)

Jag är inte ens lite sugen på attåka till Sundsvall och gå på nån gatufest, vilket känns konstigt på många sätt..Hade dockgärna varit i Jönköping ikväll.. men när jag väl börjat gå på M's spelningar kommer jag inte sluta. Jag vet det.

Men jag trivsnog ganska bra med att spela bitch på datorn på jobbe' och sitta här och filosofera över allt och inget. Som när var det jag senast skrev ett långt och djupt filosoferande och eftertänksamt inlägg?

Ett vääääldigt bra tag sedan..för det har hänt så himla mycket så jag har helt enkelt inte hunnit med det. Jag har inte hunnit med att reflektera och fundera.. Men nu är det helg om några timmar och då ska jag ha sovmorgon och njuta av livet och ta ikapp. Ta ikapp så otroligt mycket tid som jag missat med andra, men framförallt med mig själv..

Jag har så många viktiga beslut att diskutera med mig själv och så många funderingar som jag måste hitta en lösning till på något något sätt.  Så i helgen hoppas jag verkligen att jagkan sitta och luta mig mot ett träd och fundera i tystheten, och umgås litemed mig självhelt enkelt. Det ska blir så galet skönt, och helgen skall inledas med en låååång sovmorgonimorgon!

-LallaNéa-

growwwwwwwing fater!

Ja det ärväl typ det man gör när man äter och inte rör på sig? I alla fall om man har matsmältning som JAG.
Sådärför ska jag nu springa i lite trappor,återkommer när jag varit fem våningar upp och vänt! =)

-LallaNéa-

music

You crowld out of the sea, and stayed into my arms....


Har fastnat lite för Laura sen jag klickade mig runt lite efter annas blogg....thanks Ann'a! :)

http://www.youtube.com/watch#!v=n32yGEcBZ78&feature=related

-LallaNéa-

Fäärdiiiig!!

Jag selar "Bitch" (blip.se) och Marcus kommer in och ställer sig i vägen för radio-vågorna  så det brusar i hela rummet.. Då drog det igång och sedan ropade vi "mamma, jag ärfääärdiiiiiiig!" I alla lokaler en stund =)

Phhuu, sen gick jag fyra trappor upp i trapporna och snart ska jag ut och simma! Haha, sammandrag av dagen det! :)

-LallaNéa-

Sleep tight my love! <3

Natten närmar sig, och morgondagen och dess jobb med det.. Nu myser jag ner mig i sängen bland många kuddar och rena lakan... Jag ska drömma om himmel och livets drömmar, och vakna pigg och förväntansfull!
Det enda som fattas nu.. är dina andetag mot mitt hår <3
-LallaNéa-

kunna få dig att skratta

Jag vill också kunna få dig att skratta. Så som hon som får dig att le med blott sina andetag..Så som hon med bara sitt leende kan få dig lugn.. Hon som bara med sin röst kan få dig stark..Jag önskar jag kunde ge dig nått...Men det känns inte som om jag har någonting alls att ge..Jag vill bara..att du ska vara lycklig, helst med mig.

Men vad önskar du?

-LallaNéa-

teveshop!

Det finns inte mycket att kolla på nu när jag faktiskt lessnat lite på almedalsveckan.. så Teveshop får snurra på utan ljud och radion spelar mix-megapol istället.

Det är "få strålande hud" och "träna dig vacker!" som man ska köpa idag, riktigt imponerad av hur otroligt många olika träningsredskap man ska behöva ha hemma.. jisses..Kan dock inte riktigt låta bli att erkänna,att jag känner ett ganskastort behov av att köpa en sådandär produkt för bukfett, och få min drömkropp av bara tre minuters träning per dag! Det ska dessutom
ersätta 100 situps!


Men jag är ju inte helt dum,så jag provade hur lång tid det tar att göra 100 situps, och du hinner 150-200 situps på tre minuter i "min takt"så.. Det är klart,gör man 100 situps per dag i tre veckor kanske man också får sin drömkropp..det är i alla fall ett billigare förslag....
Gymkorti september? med personligtränare? JATACK!
(jag fyllerården10e!!!)

Nähepp, kaffepause? Med kaka? :)
Jag har så bra moral... :P

-LallaTjockisNéa-

Insikt:

I just never will be the perfekt one.

designen? =)

Vad gillar ni min nya design? Om jag får vara lite fräck säger jag gärna själv att den blev j*vligt bra. Jag brukar inte ens bli särskillt nöjd.... Men ska nog byta ut bakrundsbilden, men det ser rätt härligt ut med lill-E, som skrattar ut från sidan av inläggen.. Hihi, vad tycker NI?! :)



Och just det, igår spelades "Brinner" av Martin Damberg och Stora PlanerP4 Jönköping. Nu är det dags att få även MIN låt att spelas på radion, så snälla, önska

"Har Du Drömmarna Kvar?" av Martin Damberg och Stora Planer,
på vilken radiokanal du än vill =) Tack på förhand =) ;)


-LallaNéa-

Lillmys!

Jag verkligen ÄLSKAR den här bilden! :)
Den gör mig så glad, och så påminns jag, om vilken otrolig tur jag har som har fått min lilla ängel..Hon är mitt allt <3

Igår var jag fruktansvärt trött efter viss sömnbrist pga dels tidiga mornar' men framförallt den underbara seglar-helgen i Stockholm med Anna, Ludde, Helen, Martin och Jimmy. Viss solbränna gjorde också att jag svettades och frös om vart annat och tillslut satte jag mig i sängen, läste ett kapitell ur Harry Potter för E och så somnade vi  före klockan slagit tio(!)... Det var riktigt skönt, och idag var jag inte alls farligt trött när jag vaknade. Måste fortsätta så...! :)


Planen för dagen är att jobba, och sedan skall huset städas eftersom vi får besök av mammas kusin imorgon =) Men jag ska också försöka hålla ett löfte till lillbus, och göra nån form av utflykt såhär på hennes sommarlov. Och träna vore skönt med.. som ni kanske förstår kunde jag inte dra mig upp ur sängen tillräckligt tidigt för att löpa imorse ;)

 

Puss och KRAM, jag hoppas DU har en lika bra dag som jag idag! :)

 

-LallaNéa-

 


och solbränd är jag också.... :(

Och så var jag (/vi) tillbaka på noll i lägenhetsbranchen.....det ser ganska mörkt ut...kan det inte bara lösa sig?

Dock spelades älsklings låt "Brinner" på radio P4 Jönköping idag (12.39 i lyssnararkivet), och detta "lilla" steg på hans karriär gjorde min dag! :) SÅ jag firade med en kola, till M,s ära, och var väääärldens stoltaste flickvän =)


Imorgon har jag en tanke om att springa en runda INNAN jobbet 06.30, jag är inte så säker på att det är praktiskt genomförbart, men det vore ganska skönt..speciellt för vågen som snart dör av överbelastning när jag ställer mig på den..........


-LallaNéa-

Lame klädsel? Eller.. Laidback-sa hon kanske..

Jag har nog aldrig varit speciellt duktig på att klä mig, men jag gillar att försöka och ibland tycker jag själv att jag lyckats riktigt bra. Idag till exempel. Jag har ett långt svart linne, och grön "mys-byxe-shorts". Till det har jag tygskor, och jag kan erkänna att det nog inte var så lyckat... Men håret låter jag ligga i sin fulla längd där de helst känner för.. mitt stolta hår... jag tyckte ju att det var så bra... :S





Äh, det blev till att byta om istället :P Sprida lite glädje med ljusa färger.. känna sommaren i min 80-talsklänning.. den försommar roda halternecken från UMEÅ i 8an....Och en av älsklings favoritklänningar.. haha, jag älskar mitt varierande jobb! ;D

-LallaNéa-

en bonusgång :) <3

Ångesten övergick snabbt till beslutsförmåga.. och jag bokade en SAS-biljett till Stockholm innan jag egentligen visste om båten hade en plats kvar till mig eller om det var beslutat att jönköpingsborna skulle åka. Men nu är det det i alla fall, och trots missödet med tvättmaskinen som inte centrifugerade igår kväll, är jag ganska nöjd med tillvaron. :)

Solen skiner och Härnösands gator låg tomma och öde när jag promenerade för en knapp timme sedan. Nu börjar dock trafiken röra på sig och jag hör fåglarnas kvitter från mitt fönster. Idag blir en lång arbetsdag, men förhoppningsvis avslutas dagen med ett kvällsdopp, i den Stockholmska skärgårdens bräckta vatten



Juste, glömde jag säga? Att världens bästa pojkvän och jag ska träffas
en bonus-gång..



hihii, det tycker jag är bra! :D <3 <3 <3 <3


-LallaNéa-

ååååååhhhhh!!

Ååååhh!!

Lätt ångest.. eller neej..... Jobbig jävla JÄTTE-ÅNGEST!! Jag jobbar ju.. men jag vill ju vara med.... Men jag orkarinte... och Jag BORDEvara hemma med familjen.. som jag efter knappt ett dygn redan har tröttnat på...
Men vill dem ena ha mig med?! Ingen har ju egentligen "frågat" men vem fan är jag, det är väl självklart nästan? Eller?? :S Baaaaajs. Beslutsångest och....blää :( :'(

skratt och lycka! :)




Har varit ute och knäppt lite bilder i blåsten... hihi, och nu tänkte jag dela med mig av dem =) Även lite studentbilder, kommer nedan. Men först, jag och mitt underbara troll...titta och njut! =)





Träna? !



På nått galet sätt hade jag nog inbillat mig att jag skulle kunna se ut.. som nedan. Smal, vacker, brun....sexig?
Men återigen har jag tappat fokus och jag som var så nära, med bara 1400 gram kvar till nästa delmål har nu kolapsat igen och vägrar erkänna det med jag närmar mig återigen utgångsvärdet.. inte riktigt.. men enligt morgonens mätningar är jag nu 4 800 gram ifrån målet.... Hur kunde det gå så käpprätt fel?! :(


Jag ska i alla fall försöka gå till och från jobbet, det är i alla fall 3,5 km/dag. Och så hoppas jag att jag är så pass pigg när jag kommer fram att jag orkar göra typ hundra situps och 50 armhävningar.. några rygglyft och kanske lite upphopp?
Men grejjen är den att jag inte har någon motivation. Jag vill ju se bättre ut, men jag har ingen motivation alls att kämpa för det. Det är ingen som står bredvid mig och hoppar, ingen som svettas bredvid och säger åt mig att kämpa.. inte heller någon som tar mig armen och tvingar mig ut på en löprunda.. det tycker jag är ganska orättvist :( Eller..kanske inte orättvist men............. :( Och nu när hurtsyrran är bortrest också............... :/

Jaha, någon som vill jobba med mig? Kanskepå distans? Anna skulle ju ge mig små uppdrag och verkligen peppa mig.. nån som vill lägga upp ett träningsprogram? Det har jag gjort till andra, med det funkar liksom inte till en själv när ingen kollar att jag verkligen gör som jag säger.

"Jag är världsbäst på att förstå mig själv, klart jag inte behöver träna lilla gumman, du är ju så trött...!" läste det i en tidning, och glädjer mig åt, att det iallafall tydligen finns felr som tänker (typ) som jag.....

-LallaNéa-

Torsdag

Extremt effektiv dag <3

Jag jobbar och skriver nya ansökningar... trots att somarjobbet just börjat vet jag ju att det har ett slut.. tyvärr :(

Men Jönköpings stad kanske behöver någon som mig? Någon stans? :P

Måste nog tyvärr tvingas säga nej till seglingen med Anna och andra i Stockholm i helgen... Jag orkar helt enkelt inte fara runt, och jag ska jobba till sent imorgon med.. :(
Men det hade ju varit roligt!


Men ååååh så längtar jag efter han som gör mina andetag lättare, och mitt leende ärligare.... Jag längtar så otroligt mycket efter våran lägenhet, och det liv vi ska bygga tillsammans.. <3


Men vet ni vad, imorse fick jag en stooooooor kram av min liiiiiiillaaaaaaaaa syster, och sen fick jag en stooooooooor kram av min stora lillasyster.. hihi mina små gullgullar, jag ska umgås MASSA med E i helgen, och jag hoppas det blir fint väder så vi kan bada, och sola, och äta glass... och mysa i solen.. =)

Nu ska jag jobba ;)

-LallaNéa-