Fredagsmys?

Åter på skolan och skolböckerna som överfaller mig. Idag ska jag bli klar med en uppsats, en krönika en inlämningsuppgift och jag ska börja plugga till matteprovet på tisdag. Känns det bra?

Ute skiner solen underbart och jag längtar ut i skogen som jag ska till imorgon. Det kommer bli underbart!

men nu ska jag bita i böckerna en stund så jag finally blir klar och kommer härifrån ;)

-LallaNéa-

PAPPA

GRATTIS PAPPA!

sommar Idag fyller min pappa gamm'gubbe. =) Nämligen 41!
Grattis pappa, hoppas du får en bra dag=)

-LallaNéa-

Gårdagens ängel!

Först och främst vill jag be mina kära läsare om förlåtelse för att det inte blivit så mycket bloggande från mig på sista tiden. Det beror främst på att högen med skolarbeten bara ökar, trots att jag inte känner att jag gör annat än att plugga.

Idag tillexempel har jag prov i Samhälle/Historia, imorgon ska jag lämna in en krönka och på tisdag ska jag hålla ett tal. Så jag har ju det jag gör helt klart. :)

Men nu går vi över till anledningen till denna lilla notis. Gårdagens ängel CILLEN hämtade upp mig på JudoHallen och körde mig hela långa vägen till Busshållplatsen. Det kanske inte var så långt men det betyder väldigt mycket för mig att det finns sånna som du, Cillen, som ställer upp =)

Ha det gött nu allihopa, jag ska göra ett sista ryck med pluggandet innan lektionen börjar.... Puss!

-LallaNéa-


Mötet

Vem är jag?
Hurdan var det meningen att jag skulle vara?

Det är välfraserade frågor som vi alla ställt oss någon gång under livets gång. Kanske ofta, kanske med hög röst eller med mycket försiktig röst. Någon viskar kanske "veem är jag?" Medan någon skriker ut all sin förtvivlan "VEM FAN ÄR JAG EGENTLIGEN?!"

det spelar ingen roll hur vi säger det, eller vem som lyssnar, eller om någon ens lyssnar. det kännetecknar oss som människor, att ha en känsla av att vilja veta, veta meningen med livet och den svåra frågan "varför finns jag?". Men det är viktigt att komma ihåg att du inte är ensam om att undra över din existens. det har säkert alla homo sapiens sapiens före oss gjort. Och om någon har funnit svaret eller inte går inte att säga, för alla har vi varsitt svar. Alla finns vi till av en anledning, alla har vi ett syfte, ett mål, men om vi kommer dit eller inte, det spelar ingen roll. Det finns alltid de som älskar oss ändå.

Oavsett hur dålig du känner dig på morgonen, oavsett hur less du är på bussen så blir jag glad att se dig när vi möts. För oavsett hur jag mår på morgonen, hur jag sovit om natten, får jag ett leende av dig, när vi möts.

Skoltrötta funderingar
-LallaNéa-

LESSSSSSSSS

"Jag ville skriva en visa med en gald melodi,
men inte fan blev det glad men melodin den blev fin så den behåller jag...."





Less less less less less. Skolarbeterna överfaller mig, mitt dåliga samvete går knappast att beskriva längre. Träningsverken bultar, gör sig påmind hela tiden. Jag blir påmind om min dåliga kondition men mitt straka viljeflöde.
Jag orkar inte med folk som kräver saker av mig, ändå känner jag att jag måste kräva massor av folk runt omkring mig. Jag vet inte hur jag ska tacklas med detta... jag är sååååå leeeeeeeess!

-LallaNéa-

En eftermiddag på Skvadern!

På skolan sitter jag, väntar på pappa, lyssnar på "no happy ending" på youtube och försöker försöker FÖRSÖKER komma framåt med mina skolprojekt..

Dock går det inge vidare bra.. Jag vill (måste) hitta en händelse i england någon gång under 1930-talet, som jag sedan ska skriva en artikel om. Sedan måste jag också hitta lite mer information om renässansen. Det är gryyyyyymt tråkigt, men jag måste ju.. :(

Man nästan ser hur björkarna slår ut mer och mer för varje minut. Det har väl blivit grönare under dagen idag?

Livet känns tungt, men ändåuppfriskande inspirerande och lyckligt. Jag tror att det är vårluften med sommarinspiration som inspirerar mig, vännerna omkring mig gör mig lycklig och de försenade skoluppgifterna som tynger mitt samvete.

Ikväll när jag kommer hem ska jag åka med min Favorit- Anders till affären och köpa gardintyg. Blåa har han önskat, så vi får väl se vad som finns. :)

Jag tittar ut på björken utanför igen, nu är den grönare än nyss! Jag lovar...

-LallaNéa-

Senaste tiden

Oj fy det är så jag skäms, att jag inte har skrivit något på en hel vecka! :O
Men om man tänker efter lite så är det faktiskt ganska förståeligt. Jag kunde nämligen inte skriva så mycket om vad jag gjorde eller planerade att göra, därför att allt det var en överraskning..

Nu ska jag ta det hela från början, inte bara för att Anders ska få veta, utan för din nyfikenhetsskull också ;)

Söndagen för drygt en vecka sedan ploppade idéen upp i huvet, idén om att åka till stockholm över varlborg. Det fanns många faktorer, att mina föräldrar skulle resa bort, att det var en lång helg så det kändes "värt" resan (det gör det alltid men endå..) och såklart saknade jag både Anders och kompisar.
På måndagens kväll bokade jag biljetterna tillsammans med mamma (med hjälp  av alltså) och på tisdagen invigdes Emma och nathalie i planerna. Det var nämligen så att jag ville göra något speciellt, och idén hade flugit i mig att anders inte skulle få veta att jag var på väg. Emma blev tveksam, men hon var ändå villig att hjälpa till =)
Jag var ytterst nervös när jag ringde Anders den kvällen, och sa nått om att han kanske eventuellt skulle kunna hjälpa mig med en sak . Det var nämligen så att mamma skulle skicka ett paket till mormor och morfar och det var viktigt att det han komma fram innan helgen, men eftersom emma skulle ner till stockhom var det hela inget problem, bara anders hämtade paketet i stan.

Anders, söt som han är, trodde stenhårt på att Emma skulle leverera ett paket åt honom, och Emma visste att hon var påväg till stockholm med ett paket till anders.
SÅ jag satte mig på bussen i sundsvall på onsdageftermiddag, nervös i kroppen och glad och på började resan till storstaden. Emma och jag har stadig kontakt via mobilen och jag var livrädd att Anders skulle ringa och misstänka något.
Tillslut kom jag dock fram , och såg Anders som satt i bilen och väntade på Emma. Jag sprang bakom bilen och sletupp dörren och möttes av en förvånad Anders som inte fattat ett dugg. =)

när hans chock lagt sig började han le, och tyckte det var konstigt att hans mamma velat spara gomat, och städat hemma.
Det blev en ganska lugn valborg, med god mat, majbrasa och vänner.
Torsdagen bestod av mösspåtagning, det är en historia i sig som kommer så småningom... efter det packade vi porslin och kläder och tog det lugnt. På fredagen åkte jag och Anders för att hjälpa anders bror med en båt. Broderns tre döttrar var där och jag var överlycklig över att ha fått träffa dessa små prinsessor. Småprinsessorna åt middag hos anders och när vi skjutsade hem dem fick jag även träffa en busig prins. Älskar dom ungarna! Huuur härliga som helst =)

I lördags handlade vi, och sedan bar det av intill stan för mig för middag med Kajsa Marie och Ida. Anders skulle på studentskiva på kvällen så jag for hem till anna där vi åt kladdkaka och mös i soffan. Ganska sent kom en av världens snällaste människor och hämtade mig och anna och tillsammans med anders och en av hans andra supersnällakompisar for vi till mcdonalds.

Söndagen gav en lång bilfärd till norrland, inredning av anders alldelesegna lägenhet och disk och städning, och avslutades med fika med familjen lundgren. Myyyys!

Nu börjar min lektion, men detta var vad jag haft för mig på senaste tiden =)

pussisnuff!
-LallaNéa-