Hej på er!

Grymt dåligt med bloggande nu förtiden, jobbar en del och sen har jag ett hus, en hund, ett hem och en sambo som kräver sin tid. bloggandet har försummats lite, av livet som hände. :)
 
Nu ska jag slänga in mig i duschen, sedan koka kaffe och när martin kommer hem drar vi till Värnamo oh storhanlar! Yaaaay...
 
pusspåer! -LallaNéa-

Godmorgon!

Godmorgon Godmorgon!
Här sitter jag och myser i OnePiecen. Idag vaknade jag tidigt (halv nio..) med halsont och total snuva...fått lite frukost i mig i alla fall och ska snaaaaart pallra mig ner i källaren och måla trappräckena till den nymålade trappen... snaaart. Shaggy ligger här bredvid mig och myser, så innan jag målar blir det en liten promenad i februarikylan :) hoppas jag får jobba idag, men än sålänge är det bara att vänta & se...........
-LallaNéa-

Lill-lördag?

Idag känner jag en obeskrivligt lycklig känsla i kroppen. Jag har haft en fantastisk dag, ÄNTLIGEN! 
Den började bra med sovmorgon och ett positivt besked från bilverkstaden- det var inte så farligt som vi trodde (den här gången). Sen gick jag upp, åt en god och hälsosam frukost och klädde på mig för att gå ut i skogen. 
 
Jag tog givetvis med mig men hoppetoss till hund och vi gick 3 km i rätt seg takt då i övade inkallningar och gå-fot samtidigt. Efter promenaden var det lunch oh duschdags, och sedan åkte i på äventyr till SKILLINGARYYYYD!
Tåg. 
Shaggy gillar att åka tåg, fast den här gången tyckte han det var lite konstigt.... 
 
Så tillbringades resten av eftermiddagen/kvällen hos Berglunds/Rosklints. Jag har myst skrikig bebis, och föräldrarna har burit pellets oh rensat nyinflyttade flyttlådor. Så himlans skönt att umgås med dessa fina människor, och så väääldans skönt med en dag då allt bara flyter på! 
 
Nu - ska jag krypa ner under dutäcket och drömma om sommaren, eller i alla fall vårlökarna och snösmältningen så jag kan påbörja alla trädgårdsprojekt som ligger och gnager i tankarna...... God natt! :D
 

Inget jobb idag...

Så jag har fått lite gjort hemma istället! Damsugit "entreplan" och trappan till övervåningen, oh my, måla den VIIIIIIT?! Jaja, nu är det gjort. Sen har jag varit o handlat. Gått ut med hunden. Ingen skogspromenad då själva hunden var lite hängig igår (torr om nosen, vansinnigt trött och seg utan vidare anledning..) så han BEHÖVDE ta det lugnt idag. Vilket han, liksom barn med dagen-efter-kräksjuka inte inser själv. 
 
Sen har jag uppdaterat mitt ALOEVERA! Åh - Åh - Åh ! 
Finns nu en grupp på FB där jag säljer till specialpriser, och man kan även boka homepartys och boka produkter..... Så taggad på att få igång allt, men likväl livrädd -både för att det ska misslyckas, eller verkligen lyckas.
 
Nehepp, nu ska jag åka till Skillingaryd igen och möta Martin. Vi ska nämligen LÄMNA IN BILEN, så vi måste ju kunna ta oss hem......Det betyder att jag komemr bli hemma imorgon också, för gå till jobbet tar alldeles för lång tid.  -L

Söndagsmorgon!

 
Väcktes av min fyrbenta son med en riktig kyss.. fyfan asså, jag fattar inte ni som har hundar i sängen-fy helvete vad äckligt! Blä! Men ja, han pussade mig med hela tungan från hakan till pannan innan jag han vända mig och och knuffa bort han :P Han la sig då bredvid sängen på golvet och väntade tills jag gick upp. Då var han söt ;)
 
Nu har jag ätit frukost i soffan och ska strax resa mig och göra mig klar för en dag med konfirmanderna i Skillingaryd. Ikväll åker vi upp till Habo och hälsar på Svärmor, och imorgon har vi ärenden hit -grejjer att fixa dit...
Ha en bra söndag! :)           -LallaNéa-

Lördag!

Idag gick jag upp kvart över 7. Sovmorgon ju! Nejmen martin skulle ut och fiska och hans kramlande i köket gjorde att jag inte kunde somna om. Så när han åkt satte jag mig i soffan med datorn i knäet, såg en film och åt frukost. 
Skönt, men nu är jag trött igen och Shaggy gnäller som en galning. Fast han har varit ute. Både i snöre en stund vid 7 tiden, och gått ett varv runt kvarteret mitt i filmen (jg behövde hämta mer kaffe, och då passade jag på att rasta honom). Men det är klart, det är tråkigt att vara inne när det är SNÖÖÖÖÖ ute. Borde jag förstå. 
Neh, idag ska jag städa lite, sen baka, laga matlådor och fia lite i mitt arbetsrum. Lugnt & skönt. Såååå skönt! :)
-L