Trerätters o hemmafix!

Igår spenderade M några timmar i den blivande replokalen Jag var så klart förbi en sväng med lite fika ;) Sedan cycklade jag hem och skulle förbeda matlagningen, och fick hjälp av Helen. det blev nässelsoppa med kokt ägg till förrätt, färska wookgrönsaker, nudlar o kött (wooka allså) till huvudrätt.
Lite senarepå kvällen severades lite glass, en enkel efterrätt men oj så uppskattat!
Idag ska jag fortsätta mina akiviteter från igår,dvs hemmafix. Igårbyggde jag en snygg klädhängare till sovrummet och M sa att det blev "riktigt snyggt!" och säger han så så vet man att det blev bra ;) rummet ser mer ombonat ut nu, och för hoppningsvis blir de inte lika stökigt framöver..
Idag ska jag mäta ut lite för en bokhylla, kanske sätta upp lite speglar och bära ut lite skrot till förrådet :) Kul!
-LallaNéa-

jäla fnnn!

det är klarlagt i mitt huvud. Vill inte skaffa, vill inte byta. Vill inte ha och tycker det är rätt dumt att vara utan.
-
Nu orkar jag inte mer. Förbereder mig på att ge upp. Och de brukar ju gå bra..? faktum är, att det enda jag lyckats med innan... är detta...

sjuk-jobbet ;)

Galet!
Veckan inleddes av att jag fick öppna för min kollega som fått nån förkylning. Nästa kollega blev tvungen att vabba och idag, när jag då öppnat för den andra kollegan och vi har två vikarier så känner sig kollega3 hängig och gick hem...
.
Undrar om det kan va nått virusaktigt, för ikväll har jag frusit och haft huvudvärk och kännt mig på sjuklingsvägen jag också... Nu bli det därför till att krypa ner dock, och hoppas att jag är pigg imogon igen!
.
-LallaNéa-

skooor

Slänga sopor och röja diskbänk... nu vill jag pova mina nya gymskor, men jag ärså vansinnigt trött! Känns som om en hel arbetsvecka har gått och då är det bara måndag än....
Nåja, bara jag kommer iväg till det himlans gymmet så känns det säkert bättre, jag undrar såå om de nya skona kan få mig att orka springa längre på löpbandet?! Mina gamla skor var väldigt utslina på slutet och jag fick rätt fort ont i fötterna..
I lördags fick jag alltså ett ryck och köpe nya "gympadojjor" som jag vela ha sååå länge. Skisnygga, vänta ni bara ;)
-L

Lördagsfix!

så himla skönt att göra nått!! I vanliga fall sitter vi i soffan och ser på film hela helgerna, mn idag är det andra bullar! Har damsugit och röjt undan, duschat, handlat och nu sitter jag och samlar mod för att åka och köpa skor. Ikväll är jag bjuden på fest i Tidaholm, jag vill gärna åka men fågan är hur sjutton jag skall komma dit/hem.... vill helst inte sova borta, men vem ska vara fyllechaffis mi i natten till tidaholm?!
Nu ska jag tömma plånboken lite i alla fall, och köpa gympadojjor som jag kan springa i.. ska bli så skööönt att änligen fixa det! :)
Juste, sambon är och fiskar.
-LallaNéa-

2237

Trädet utanför fönstret tappar mer löv för varje dag.

väldigt tidig birgittadags-morgon!

Hur tar man sig till jobbet 6.30 utan bil? gå 50 min eller ta cyckeln som går något fortare..? Nje, idag åkte jag med M när han skulle till jobbet och var således på jobbet 05.00. En god kopp thé senare har jag aktivt arbetat en lång stund, sökt info på nätet och fixat med nyckelpigor.. ;)


Idag är det hur som helst Birgitta-dagen. Jo, det var så att mormor (Ulla Birgitta) växte upp där hennes far och bror firade namnsdagen "Eric" som de delade, men mormor hette själv Birgitta och blev inte firad. Tråkigt tyckte mormor, och när hon själv fick barn var det klart att traditionen skulle brytas. (Annika Birgitta och Eva Birgitta). Min mamma, Eva Birgitta, träffade sedan min pappa och hans familj och upptäckte fler B´s, nämligen min farmor, Solveig Birgitta (Birre).

När jag och mina systrar sedan föddes antar jag att det var rätt lätt att välja namn.. Linnéa Birgitta, Unni Birgitta & Elna Birgitta.

Mina kusiner dock "Lars Rasmus Åke" & "Tyra Matilda" heter som ni ser inteBirgitta, men just denna dagen är det inget vi bryr oss om! Idag skickar vi sms och mejl till varandra allihopa och grattas på Birgittadagen!

När vi bodde närmare varandra (för 7-8 år sedan nu.....) sågs i också denna dag och åt tårta :)

Grattis Birgitta!
Ulla Birgitta, Eva Birgitta, Jonas Birgitta, Matilda Birgitta, Rasmus Birgitta, Morfar Birgitta, Farmor Birgitta, Unni Birgitta, Elna Birgitta, Linnéa Birgitta, Annika Birgitta... :)

-LallaNéa-(Birgitta)

söndagskväll

Jaha, då ska Martin jobba "morgonpass" en vecka, och jag har således ingen bil  till jobbet....så vad gör man? Jo jag tänke jag skulle ringa svärmor och be henne skjutsa mig, men neeej tänke jag sen.. jag kan väl lika gärna gå?! Då är jag klar i huvet och lite halvsvettig innan jag kommit fram..härligt! :P
.
Ikväll har jag varit på "ljusparty"hos en fd kollega´s dotter, en kväll med mycket funderingar och fina samtal. Åkte sedan hem med två fina människor och pratade mycket om allt som snurrat i mitt huvud...Tack!
.
-L