Kära läsare

Kära läsare, det är med stor sorg och besvikelse jag nu erkänner för er att jag inte nått dagens mål. Det är en skam att jag ens skriver det, men jag är inte klar så pass att jag kommer vara klar innan jag går  och lägger mig ikväll. Dääremot ska jag upp klockan tidigt imorgon så jag är på skolan tidigare-än-vanligt. Och det kommer säkert att gå bra.

Om någon behöver något extra att göra så är det bara att säga till så kan man få läsa två sidor, och ge kommentarer och sånt. Eller bara snacka lite, ni har ju mitt nummer ;)

Puss till er alla!


vacker i vackert vatten


Jag saknar dig.


-LallaNéa-

this is meeeeeeee

pluggalalla! :D
Nu kör vi, lalla ska plugga! :D ;);)

-LallaNéa-

Återläsnings dag, visst är det underbart? :D

Idag är det återläsningsdag, vilket jag behöver sjuuuuuukt mycket! :D
Trots att jag var ganska flitig i lördags är jag inte klar med det jag har att göra, så jag har en del att fundera vidare på under dagen. (återkommer med information om hur det hela har gått i kväll )
För övrigt innebär återläsningsdagen en väl behövlig sovmorgon så här efter helgen, och nu spelas underbara melodifestivallåtar på cd-spelaren, och datorn mullrar så där mysigt som bara datorer kan. Ååååååhh jag älskar återläsningsdagar!! :D

So long!
-LallaNéa-

SLÄCK NER !!

Earth hour,  släck ner mina vänner, hejja jorden!

Jag sitter nu och skriver på en mins mini dator, den är ganska behändig och söt, men jag trycker ofta fel för knapparna är så små ;)

Nu ska jag äta efterrätt med familjen och en massa tända ljus =)

Puss å kram

-LaallaNéa-

Min vacka blomma

När jag fick syn på den visste jag inte om jag tyckte om den eller inte. Den var taggig, men ändå på något sätt mjuk och vacker. Jag bestämde mig iallafall för att ta hem blomman till mig, och vi blev bästa vänner. Om min blomma bara fick vatten och ljus gav den mig en underbar doft av liv och lycka. Men ibland kivades vi, jag och min blomma. Den vägrade dofta och jag vägrade ge den vatten. Men ibland gav någon av oss upp, och den andra skyndade sig då ät möta upp. Min blomma har börjat vissna, den ser riktigt sunkig ut ibland. Det gör så ont att veta att hur mycket vatten den än får av mig gör det ingen nytta. Fast ibland sträcker blomman ut sina spröda blad och doftar så där underbart, som bara den kan göra.
Jag ska hälsa på min vackraste blomma idag, den är vissen, men den lever och någonstanns bland de vissna löven kan man ännu se en ljusgrön färg, och skymta en lätt livfull doft.

Det är tungt att träffa min blomma nu för tiden, jag vet inte vad jag ska ta mig till för att rädda blomman ur de fruktansvärda vissne-världen den hamnat i. Men jag tänker aldrig sluta hoppas, en dag ska min blomma och jag kunna skratta tillsammans igen, en dag ska allt vara som vanligt.

Jag vet inte om jag vill. Men jag måste, och på något sätt vill jag. Det gör så ont och det är så jobbigt, men det är ännu värre att vara utan dig, och att inte ens försöka fånga din doft. Jag kommer alltid älska dig, min vackraste blomma.

lite less sådär..

tänk om någon kunde se mig nu, tänk om någon visste nått. tänk om någon visste vad som fanns i mina tankar tänk om någon hörde vad de sa. Men jag är för trött för att orka berätta, för trött för att få nån att försöka förstå. Jag måste knäppa händerna om munnen så att jag inte skriker högt. jag måste anstränga mina ögon så inga tårar kommer.
jag orkar fan inte, ḿen jag måste orka NU.

en söndags kväll...

en söndag kväll som denna.. ja, en helg som denna.. Har sovit i tält inatt, som vieldade i. Sååå gryyyyymt underbart och jagfrågar mig självsom vanligt, varför inte offtare?

Men jag har också varit en glad ledareidag, som har stuppat uppföroch nerför pulkabacken. Jag hade roligt, och jag kan garantera att andra hade roligt, åt mig, inte med mig... haha!

Våffelhajk alltså, mendet var inte riktigt samma sak som förr om åren närvi åt våfflor så det sprutade ut genom öronen. Neej,, men det var goda våfflor och vädret var helt okej så sammanställningen är trötthet. Ren trötthet, från min sida.

Nu sitter jag vid mitt favoritställe igen och tittar på trevackra ljus som brinner. Mamma sitter i fotöljen här intill och på ovanvåningen hör jag mina systrar slamsa. Dvs, leker stojjaroch springerrunt.

Det är enganska bra söndags kväll och tanken på att en vecka återstår innan periodbytet gör mig stark ochvillig att gå till skolan imorgon.Om det bara inte vore för den "lilla" detaljen att jag måste skriva en religions uppgift tills på tisdag...som tydligen ärsvår(enligt minafantastiska klasskamrater som redan har börjat)
Usch, nu fick jag ångest IGEN. Hmm, åter till söndagslugntet,i mitt nystädade hem......ssnart ska jag faktiskt lägga mig till rätta, i min nybäddadesäng med rosa hjärt-lakan.

Hej då hörrni,
Vi ses imorn!
-LallaNéa-

Hellojj!

hello gårjjeus! =)Hej! Och välkommen till mitt fantastiska liv! På bilden synd jag, sminkad och med högt själförtroende!

Idag ligger jag hemma och är sjuk. Igen. Hittills har jag inte använt dagen till något vettigt, men nu tänkte jag göra det genom att försöka skrapa ihop ett riktigt bra inlägg som publiceras när det blir klart. Kanske imorgon, nästa vecka eller om tre månader, who knows?

Nu vill jag bara säga, god natt, tack och förlåt, världen. :)

-LallaNéa-

Då var det över,för en stund

Plugg plugg plugg har överfallt mig de senaste dagarna. Det har varit framförallt Israel-Palestina, men även stress inför kommandeuppgifter. Men idag, har jag klarat av först en svenska skrivnings-uppgifts-prov och sedan en gruppdiskussion ang Israel-Palestinakonflikten. Det känns otroligt skööööööööööööööööönt att det är över nu känner jag, men jag känner mig också helt slut tröttt "färdig som människa" som mamma brukar säga.

Jag sitter i matrummet och klickar på mammas fina dator. Mamma lagar mat i köket och pappa "hjälper till". Han gör säkert ingen nytta där, men han pratar massor iallafall ;)

Ute lyser solen och snön glittrar. Jag ser min yngre systerhoppa i snöhögarna, hon ser så bekymmerlös utmed sina små kaniner i brunt och grått och vitt.

Jag är tröttså tröttså trött,men nu måste jag hjälpa till med maten, skära lax eller blanda sallad eller nått.
 Nån nytta alls.... ;)

-LallaNéa-

måndag

Det är måndag igen och åter sitter jag på skolan. Ångesten kryper in mellan springor som inte finns, ångest för saker jag borde ha gjort. Borde ha pluggat. Borde ha kollat det där, fixat det där. Måste klura ut detdär...

Ja. Eventuellt ska jag ha prov imorgon. Men jag har ingensomhelst plugg anda just nu. Skulole helst spela rebubbled men det går inte riktigt det heller. Och eventuellt, jo, lärarna ska lägga ut på vår mapp idag vilka som har prov imorgon. resten har prov på torsdag. Så man kan ju alltid hoppas, men vadfan gör det för skillnad, är ju nästa fråga.


Jag ska göra ett tappert försök till att lyckas nu, men det är ju 40 minuter kvar till lunchen är slut så vad väntar jag på? :)


-LallaNéa-

This will be the one

Melodifestivalens nyinköpta skiva skrålar i bakgrunden, och jag sjunger med =)
Känner en hemsk press innom mig, det är så  mycket jag inte hunnit med som jag borde ha hunnit med. Framförallt värker det att jag inte fått färdigt min argumenterande text som ska lämnas in imorgon. Dessutom har jag ont i huvet :( Men jag sjunger!

Jag behöver bara öppna din blogg så värker tårarna innanför ögonlocken. jag saknar dig så fruktansvärt mycket. Jag kan verkligen inte förstå att det som var så okrossbart, så overkligt bra krossades och blev just det, en overklighet. Jag saknar dig. Oss. Det vi hade. Det vi delade. Skratten. Gråten. Musiken.
Jag  vet att du vet att det är till dig jag skriver. Förlåt mig för vad jag nu gjorde som var fel, förlåt för att jag gjorde något så att det vi hade förstördes. Förlåt mig. Jag saknar dig. Och lycka till.

-LallaNéa-

jobbig lång väntan, sökning

Trött på denlånga jakten pågamal envis vänskAp som legat å grott. saknar gamla kramar, allt prat och och.... allt annat.

sitter trött i en soffa och halvsover. väntar på let's dance upplösningenför dagen, och väntar på att jag ska somna i natt...

eller inget alls förresten,, trött...

-LallaNéa-

sportlooov!2

Jaha,vad händer nu på lovet då?

Jo jag sitter här i en liten stuga i snön i bydalsfjällen. Jag har nyligen avslutat ett hektiskt spelande av rebubble, hopplöst. Men jag fastnar på samma bana hela  tiden, sjuuukt irriterande och det är ju bara att hoppas att det går lika dåligt för mina motståndare hemma i sundsvallstrakten. Haha :P

Pådagarna åker jag slalom så att jag har ont i fötterna och smalbenen när jag kommer hem. Det har blåst ganska mycket men ny tycks det vara vindstilla för det brummar inte i fläkten..

Genom gardinen lyser en månskiva in, och snön utanför skimrar vackert och mystiskt när jag glottar ut på omgivningen som tanterna på film.

Bara en gång till, sista gången nu. Jo, jag är beroende. Av rebubble.                        Here I come! :O


-LallaNéa-