Att våga.

Att våga släppa taget, det är modigt.
Jag vet inte om det är sant, men frasen etsade sig fast i mitt huvud under dagens sista timmar av kartongpackning.

Jag tycker att det är modigt att våga. Jag beundrar de som flyttar till London för att vara au pair, jag beundrar de som åker till Nya Zeeland ettår för att gå i skolan. Jag beundrar de som följer sina drömmar och släppen en skiva, och jag beundrar de som vågar säga till omvärlden att de varken har planering eller planer utsatta och klar ännu.

Det är en sådan jag vill vara, och plötsligt insåg jag det själv, att det på sätt och vis är en sådan jag är.

Nu är det packat och i ordning. Visst, lite blir det imorgon också, men inte mycket. Mitt lila rum är kalt och urplockat, endast säng, två natduksbord och en tavelkombination finns kvar. Och så de fasta hyllorna, med 7 dockor på.


Imorgon blir det buss till stockholm, och sedan freerider (hertz)från stockholm till Jönköping.
Imorgon ska jag somna i mitt "nya" rum. Det som ska bli vårat, inrett med flyttkartonger och en tid framöver massvis med väskor, kassar och kaos.


Jag ska vara modig. Flytta hemifrån. Flytta (nästan) 80 mil. Bli sambo. Det är många stora steg som vävs ihop i en och samma dag. Dessutom väntar jobb-sök, kör-prov-sjungning, universitetsstudier, scouting och mycket annat. Samtidigt som jag varken vill eller kan glömma eller förtränga allt vackert och underbart här, i Sundsvall... och alla upplevelser...

Men någonstans, är det nog det som är att vara modig.
Att kasta sig ut och inte veta hur man ska landa. Men att man endå står rak i ryggen och med säker blick tittar framåt.

Jag vägrar att se detta som att jagsviker mina systrar, föräldrar eller vänner.
Snarare tvärt om. Detta visar dem, att det är modigt att våga. (Och att man bör göra som man säger, följa sina egna råd.) Unni och Elna, snälla tjejer, våga. (följ era hjärtan)


-En som blir stor nu-
-LallaNéa-

Martin Damberg & Stora Planer

Dagen har inneburit någrabilresor till/från ridskolan, jobbet och hemmet,och stackars hjärtat fick en spik i fotensåjag har lekt doktor idag! ;)

Fick en fråga i kommentarerna om vilkaskivor jag säljer, och jag trodde faktiskt inte att någon hade kunnat missa det ;) Men jag ska göra en liten pressentation igen så kanske det känns bättre.

Jag är ansvarig för "Region Norr" av försäljningen av "Vägen hem till mig" Martin Damberg och Stora Planer's debutalbum =)


hehe, eller så kan man säga som så att jag försöker kränga pojkvännens skiva här i min hemstad Härnösand och i Sundsvall.


Följ länkarna nedanom du vill veta mer:

http://www.martindamberg.se

http://www.myspace.com/martindambergstoraplaner

http://www.youtube.com/user/mdosp

Mitt lila rum är nästintill tomt nu. Sängen står kvar och påen av hyllorna sitter mina barndomsdockor på rad..Mellanrummet därimot ser fortfarande ut som ett bombnedslag. Och vi vet fortfarande inte hur vi ska ta oss till Jönköping (helst) imorgon.

Det får tao lösa sig.
-LallaNéa-

HÄRNÖSAND!

Om ni inte visste det, så är det alltså i Härnösand jag är nu ;)
(Jag skrev "bor" istället för "är" men kom på att jag inte direkt bor någonstans så jag ändrade det igen..)

Helgen har ägnats åt Sundsvall-greta-linda-emma(andre) i lördags, och igår var det packapackapacka som gällde. Alla mina kläder (nästan) och så några sakersom jag vill ha är nu packade i totalt tre väskor. Det är vad jag och martin ska få med oss ner när vi beger oss typ imorgon. Sedan väntar tre (just nu) flyttkartonger och någramöbler kvar i Härnösand, som familjen får äran att släpa p när de besöker min lägenhet. Som jag ännu inte har ;)

M sitter ute på byggställningen nu oh river ner isolering. Ja, när det blir höst blir det kallt. Speciellt om man inte har någon isolering.......vet inte varför mapa bestämt sig för detta projekt just nu, men pojkvännen gör sig iallafall populär genom att hjälpa till. Fast han blirkallad vid ex's namn gång på gång...........

Jag ska strax bege mig ner till mammas jobb, för att fixa lön och sälja skivor. Sedan ska E köras till ridningen och så ska det städas och packas klart i mellanrummet =)

Hoppas du har en bra dag! :)
-LallaNéa-

Underbar morgon! :)

Jag väcktes av en pappa, min pappa, som hoppade runt i mellan rummet utanför min öppna sovrumsdörr och tyckte att jag skulle gå upp. Men icke, jag vände mig om och sov ett tag till.
Men han väckte mig igen, jag vet inte hur mycket senare, men då var det liksom dags att gå upp. Kaffet var färdigkokat och det  är faktiskt inte varje dag man får kanelbulle till frukosten =)

Solen skiner och himlen är väldigt blå. Visserligen är det ganska kallt (12,3 i skuggan) men det känner jag ju inte av ännu, jag som sitter här inlindad i fleesmorgonrock och filtar.


(bild från friluftsdagen i 3:an, vintern -10, Skvadern)

Snart blir det en prommenad med pappa och det känns faktiskt bra. Som ni vet har jag kämpat med mina kilon.. ett tag (sedan maj seriöst) och brukar prata om min målvikt. Jag har nu i flera veckor legat 13-14 stadiga kilon överdetta mål, men nu verkar något ha hänt. Igår stod vågen på exakt 11 kilo för mycket, och idag var siffran 10,8 högre än önskat. Alltså går det åt rätt håll och jag måste ju lyckas förr eller senare, så varför inte nu?

Jag kanske inte är tjock, men när det slog mig att vägde jag 10 kilo mindre, så skulle jag forfarande nte vara nöjd, då blev det lite jobbigt....


Åter till min härliga morgon stund med guld i mun. Nu ska jag njuta av livet, sensommar-hösten, solen och kaffet en stund til och senare idag väntar kartonger, E på skolan och TIDDAS inflyttningsfest! Har inte träffat <33 på nästan 2 år. . . :S SAKNAD!


-LallaNéa-

KVÄLLEN! :D

Ja nu blev det kväll och grått och kallt utanför. Inga värmeljus värmer mina tankar och teven står mörk och svart. Jag funderar på sängen redan nu faktiskt,eftersom det inte ser ut som om det finns så mycket mer att göra av denna dag. Inte för att jag kanske egentligen har gjort någonting.. men ändå :P



Det blev pannkakor till middag, efter Da Buzz-spelande och bullbak. Det senare gick faktiskt välddigt bra, bilder kommer nedan =)
Till att börja med en ganska enorm deg! Det jäste fint och var (inte alls som förra gången) fast och fin att arbeta med :)


Sedan dessaläckerbitar, som faktiskt gör mig sugen fast de inte ens är gräddade! :P :)

 

Och så resultatet, somjag lovadeer tidigare, visst ser de ut som bullar den här gången. Om någon vill mjöla ner sitt kök ordentligt, så ställer jag gärna upp, för jag tror jag måste baka dessa en gång till för att få fram det perfekta resultatet! :)

 

Eller vad tror du? :)

 

-LallaNéa-


lös? orkeslös, ordlös, maktlös och lysande..!

Plötsligt blev jag orkeslös och kände mig så trött och skuggad. Jag kände mig plötsligt så kall och frusen och hade huxflux ingen aning om vad jag skull ta mig till. Allting kändes så blekt och tamt och jag blev så oerhört rädd för att förlora och för att falla..

Så vackert blev det plötsligt, med den vita tunna blomman mot den vita väggen. Så intetsägande och tomt och så ensamt fast tryggt.. Jag vet inte hur jag ska göra nu.. Inte hur jag ska lösa ens kvällens stora prövningar.. packalådor? Planera? Filosofera? Eller prommenera?
Inget kändes längre motiverat, inget känns längre varken roligt eller givande..knapptens som måste för ingen skadas ju,av att jag inget gör.

Jag insåg nämligen just att jag snart fyller år. 19 år och visserligen ingen direkt stor dag på så vis. Och jag skulle kunnagöra vad som helst på den dagen, spela fia med knuff, gå på krogen eller äta prinsesstårta. What-e-ver. MEN jag kommer antagligen inte att fira min födelsedagsmorgon med min familj.Och jag vet det har inte mina systrar alltid gjort, och det är inget mn dör av, men jag har ALLTID väcktsav familjen på födelsedagens morgon. Fått en bricka med paket, ett tänt ljus, några blommor och frukost bestående av typ en macka och varm oboy.
Ni får gärna tycka att det låter larvigt men det är just en sådan tradition som jag alltid hållit fast på. På födelsedagar är allt fridoch fröjd,man bråkar inte och allt känns bra. Jag vet det är en lite ...drömmande syn, men på nått sätt är det endå mycket så. Okej, jag skiter i att jag kanske kommer vara 80 mil ifrån min familjnär jag fyllerår. Jag behöverinteha några vidare paket, ett grattis på facebookär mer än väl uppskattat. Och fest blir det säkert den helgen då Martin har nån spelning på lördag och nu är det faktiskt dags för efterfest! :D
Men kommer jag vakna, den 10 september av mobilens alarm, gå upp och klä på mig och ensam köra iväg till jobbet/skolan? Eller får jag en morgonheskör av ja må du leva, två vissna blommor och nått med pressentpapper på? Jag skulle aldrig be om det, och jag vet juinte hur traditionen är på min c/o-adress.
Kanske oroar detta mig aldra mest, för att jag vet att detta (födelsedagsmorgon utan föräldrar och syskon) skulle vara steget som saknas, för att bli vuxen.


Planerna i blå huset är stora. Mitt rum ska bli elnas. Elnas rum ska bli pappas arbetsrum (lindström/lindberg/vad-det-nu-var=rum).min garderob ska bli elnas. Elnas garderob ska bli pappas. Pappas garderob ska rivas.Och eftersom hans nuvarande skrivhörna också är onädig då så ska den övre hallen äntligen göras om!
Så vart ska jag bo,när jag kommer på besök? I längan?



-LallaNéa-

BULLBAK!

Oj oj oj, andra gången på en vecka som jag står i köket med mjöl på händerna! (och i hela köket) ;)



men den här gången är det köket i härnösand som får mjölbesök, och mina medhjälpare (E+W) är ganska duktiga på att mjöla ner de också.. :P

Kanelbullar är tanken att det ska bli;


Jag lovar er en ny bild när de är klara ;) Sist jag bakade brändes en plåt, och det var för lite av något (eller möjligen för mycket av något annat :S) så bullarna såg ut som .. bollar och inte kringlor.. om ni förstår...så jag hoppas att det går bättre nu. ;)

Ikväll eller så tänker jag lägga upp lite bilder, så kom gärna tillbaka imorgon och se hur det blev! :)
-LallaNéa-

Kartonger kartonger kartonger...



Det är inlassat från "längan" (förrådet) och står i mellanrummet i enenda röra. Tomma kartonger, fyllda kartonger. Idag är planen att sättaigång medrensning och sortering, kastning och.. massaskit. Vad ska man spara på? Vad kan man slänga? Vad ska flyttas med och vad ska lämnas kvar??

Först ska E hämtas på skolan ochså blir det bullbak sådet står härliga till! Sedan får vi helt enkelt se hur det går med upppackningen... :)

-LallaNéa-

Framme/hemma/borta/Härnösand! :)

Efter tre veckor på resande fot är jag nu åter i Härnösand. Jag har varit i Jönköping, Mittå (fjällen), Stockholm, Vässarö, Dalarna och åter Jönköping..Wiehe, Winnerbäck,Melissa Horn och Martin Damberg, några av artisterna jag sett ;)
Jag har både vandrat, grävt, turistat, sökt jobb, vaktat båtar och framför allt så har jag umgåts med underbara människor. Kusiner, farmor, "extra bröder", kompisar, morfar o mormor...och så kärleken i mitt liv :)



Så ja, mycket har jag hunnit med helt klart och idag har jag kört bilfrånarlanda till Härnösand och slängt mig i soffan och snott mammas dator =) Nu är planen att packa i ordning alla mina saker.  Ljusstakar, theburkaroch kläder. Jag ska också hinna meden inflyttningsfest och en dag i sundsvall med finavänner där =)

Sedan åker jag och M (som kommer hit senare) tillbaka till Habo och bosätter oss i det gula rummet på nedervåningen tills vi fått varsittjobb och en lägenhet. :)

Följ bloggen kära vänner! Nu ska jagtitta i IKEA-katalogen!! ;) :D
-LallaNéa-

Du är min ledstjärna och vän

Fin låt =)



Och nej Laine, det handlar inte om upp- eller nerköp riktigt, utan snarare om bonus och saknad :) Mina systrar är alltid mina systrar, kravlöst och systerligt. och nu ska jag hämta dig på skolan igen...........*suck*bonusbroshan ;)


Får väl skriva mer sen då. Ska tydligen till TTC en sväng.
-LallaNéa-

Imorgon börjar skolan!

För alla utom mig.. och jag sitter i Habo igen, med min sjungande spelande pojkvän hoppandes runt skrålande och högljud. På hans rum, det som snart också är mitt, ligger all oreda på sängens bruna överkast. Kläder, finglas, smycken och böcker allt som blev över i städningen. Jag ska flytta in där, i den 90 cm breda sängen. I det gula rummet med bruna lister och tre dörrar...Klart det känns bra. Mycket bra =)
Det innebär nämligen att jag får två småbröder i samma hus :) En extra mamma, eller, "svärmor" kanske inte blir mamma...... ;) Iallafall.. jag får somna varje natt och känna lukten av mitt livs trygghet, vid namn Martin, och jag får vara med människor som gör mig lycklig. Här är jag betydelsefull, ibland.. ;)
Men jag ska lämna mina två systrar, min mamma och min pappa. Emma, Patrik, Sofia och Cillen och alla andra..Mina scouter och mitt lila rum. Jag lämnar min stora säng och mina vita hyllor....det ska väl kännas vanskligt?
Men som någon sa, att visa mina systrar att man kan följa sitt hjärta och inte stanna för deras skull....det kan nog vara bra..
Och vi är överens om detta en sak, jag och min andra halva av ekonomin: U+E ska ALLTID få komma till oss, det har vi alltid råd med.

Imorgon ska jag inte gå till en ny skola. Jag ska inte träffa gamla saknade klasskamrater och inte heller nya-som så många andra. Nej, jag ska ringa tre företag, och försöka få jobb. Jag ska skriva ut jättemånga CV:n och lämna in på McDonalds, Max, Statoil, Ica, Pressbyrån och Taxi-företag med mera i Jönköping...Inom två veckor ska jag nämligen ha ett jobb. Och där med basta.

Nu ska jag lyssna på älsklings alldeles egna Affe-låt.. ;)
Puss och tack!
-LallaNéa-

Paradiseyt..

Brukar inte vara här på hösten, men nu sitter jag här i alla fall, och har avnjutit surströmming och äppelpaj med morföräldrar och pojkvän.

(inte min bild. Bild från google.se)


Lite roligt är det allt, att mamma vet vart jag är genom att läsa min blogg.. Att kusin Matilda håller ordning på när jag uppdaterar.. och att Anna kämpar på som en dåre i Oslo. :)

Mina planer just nu är att vara här. Fixa lite allmenackor och planering för M och mig, och gå till trollen imorgon :)
Sedan är det några spelningar som jag skall invänta och sedan tänker jag sno den där gittaristen/sångaren med mig upp till Norrland, där vi ska packa flyttkartonger och städa mitt rum ;)
1:a september ska jag vara på Universitetet i Jönköping, och till dess skall jag också ha fixat mig ett jobb.
Det kommer jag klara av. Tro mig.
Och ja.. Bagaregatan 30 blir min nya adress så länge, men en lägenhet kommer ju förr eller senare och så kommer detta bli den bästa hösten någonsin....! :)

NU GÅR VI OCH LÄGGER OSS!
(Med morfarErik's eftertryck..)

Godnatt!

-LallaNéa-

Just nu.

Har inte orka att skriva.
Men är i Habo nu. Varit på konsert. Är stolt flickvän <3

kollat på bilder från kvällen med bandet+helen=kul



Resan gick bra idag också, förutom att det var förseningar hela tiden men jag hade så lång väntetid vid mina byten så det gjorde inget.


Imorgon väntas:
  • sovmorgon
  • jobbsökning
  • lägenhetstittning
-LallaNéa-

Någon..?

Kollade snabbt statistiken av gammal vana, innan jag tänkte skriva ett nytt inlägg. Såg att någon helt klart arbetat sig egenom min blogg, genom enoormt stort antal sidvisningar. TACK vill jag säga, efter som jag tydlig måste vara i alla fall lite intressant enligt någon? :)
Men jag är ju också kanske den mest nyfikna människan på hela hela jorden...och jag skulle kunna offra en hand för att få veta vem som kollat runt =) Samtidigt som jag också blir skrämd..vem vill snoka runt i mitt liv?! :S

jag undrar om du är den jag tror du är.. det finns nämligen bara en jag tror det är.

Och jag känner mig så skyldg jäntemot denna person
det känns som om jag har tagit något ifrån henne
som om jag har förstört och raserat det hon byggt upp
jag känner mig nästan rädd för denna någon...
att hon en dag ska stå där, och försöka återta vad som en gång var hennes
Men till saken hör, att jag inte har tagit något ifrån henne
det har jag faktiskt aldrig ens försökt.
jag såg ju hur de där små smsen glittrade i ögat
och jag hade inte hjärta, eller förstånd, till annat än att låta just det ögat glittra
men jag har aldrig tagit något ifrån dig
jag har aldrig ens försökt
men nära vänner vill man höra av, det är väl inte så konstigt?
Men jag har aldrig tagit nått, jag försöker intala mig själv.
så snälla säg att du sälskar mitt sätt att vara, och önskar mig allt väl?

Ja jag vet att nästan alla förstår vem jag tänker på nu. Det kanske var tanken..?

-LallaNéa-

Dalarna

har ju inte skrivit på år och dar och tänkte försöka göra det nu när jag faktiskt har tillgång till dator. Sitter i vykortsvärlden Dalarna och på min yngste kusins rum. (jag har bara två kusiner i och för sig ;P )
I det andra tonårsrummet sitter den äldre av kusinerna och lyssnar på låtar från hans konf, han konfirmerades på Vässarö för två dagar sedan.. och vi vet ju alla hur det är...............


Men jag kommer på mig själv, när han spelar en låt från min konf. Eller ja, vår låt, Jonas, Carro...Anna, Ida, Martin,Rasmus, Fanny, Sara, Jolina, Sofia...Cassandra..var är du idag?

Hallelujah såklart. Jag kom på mig själv med att låta några tårar rinna ner för min kind i tonerna av vår låt. Hur ska jag förklara det för någon? För R? Och vad finns det för mening med att skriva, när det gör precis lika ont efter fyra år?

Ta det lugnt gubben, det blir inte bättre.

-LallaNéa.Storkusinen som ska ut till häst nu!-

det är värt det i slutet

Det gäller att stå stadigt
det gäller att hålla sin min
att visa sina känslor
men gömma besvikelsen din

det gäller att förstå
att trösta och att finnas
men ibland är det så svårt
att välja vad man ska minnas

Men det är värt det i längden
ingen behöver dig som jag
ja det lönar sig i slutet
vi ska lyckas med varandra någon dag

det är inte alltid enkelt
det är fanimig inte lätt
men jag lovar dig att kämpa,
jag ska faktiskt lyckas på något sätt.

Hoppedihopp i lingonskogen! :D

Hej kär vänner, nu har jag mellanlandat igen...!
Det är så mycket som har hänt så jag vet knappt vart jag ska börja, men idag befinner jag mig  i alla fall i ett regnigt habo och så snart jag har packat om och fått tag på en biljett så bär det av till stockholm och Vässarö för Rasmus konfirmation imorgon.




Igår var det fyra år sedan jag själv konfirmerades.....jag kom då att tänka på alla fina vänner jag inte hört av på länge.. hur är det med er?! Typ Fanny, Ida, Konrad, Jonas och Gustav?

När jag jobbat klart tisdagen förra veckan åkte jag hem och bytte om, åkte till ica och köpte fikabröd till jobbet som tack, och sedan satte jag mig på bussen mot stockholm/jönköping.
Inget speciellt egentligen, utan mer en vanlig trött bussresa på 40 mil E4 genom sverige.
I stockholm sedan hoppade jag på nästa buss, jag fick nätt o jämt åka med, eftersom jag tydligen hade nån slags felbiljett, men det gick bra och jag satte mig på första bästa säte.
Bredvid mig satt en tjej som jag hade pratat med när jag la på väskan i bagage utrymmet, typ hurvida väskorna skulle ligga vart..
T och jag pratade om allt mellan himmel och jord, och jag är glad över att jag träffade henne. Det har visserligen gått en vecka lite drygt, men jag kommer ihåg allt vi sa.. Tänk vad konstigt det kan bli, och vilka kontakter man kan få, av rena rama slumpen! :D

Sedan var jag några dagar i Habo,  hälsade på fam Larsson och där var också Martins brorsban L och M.
Jag förvånas gång på gång av den Dambergska gästfriheten, öppenheten och värmen, som man så väl känner av bland syskon och familjer..det är häftigt =)
Vad som nnu mer är häftigt var att SVERIGES RADIO sökte mitt hjärta, och de spelade några låtar och blev intervjuade i direktsändning :) Se själv här:



Och så var det dags för läger, och jag & M satte oss i en liten blå polo och tänkte åka 80 mil genom landet. VI mellanlandade i ett tomt mörkt hus i dalarna, sov där över några nattetimmar och fortsatte sedan tidigt nästa morgon.
Förutom att jag fick en migränattack tio minuter före lägerplatsen, som medförde att jag inte kunde se barnen jag hälsade på, så gick allt bra :)

Mina starkaste upplevelser från lägret är hajken som vi skulle göra. kort sagt skulle vi vara 4 ledare på 18 barn, men en grupp gick i förväg och jag o martin lämnades åt vårt öde med 7 juniorer på fjället. Allting gick naturligtvis oväntat bra, och vi lärde känna scouterna och oss själva mer än man borde göra på en hajk.. Mer om detta senare, när jag har bilder att visa och lite ro under fingrarna.

Så igår,  torsdag var det dags för mig och min artist att åka hem, för reptider spelningar och annat som ska hinnas med. Halv 4 satt vi i bilen, redo för avfärd. och fem i två på natten slocknade vi båda i den smala 90-sängen på Bagaregatan.

Idag väcktes jag av fattiga riddare, och nu väntar som sagt biljettbokning och resa mot V-ö för min del, och reptid och spelning för han den-där-snygga. :)


-LallaNéa-

Snart bär det iväg! :D

Jani, snart har jag gjort mitt sommarjobb klart, för det här året och kanske för alltid! (hehe som om jag skulle få fast vidaretids-jobb för resten av livet ;P )

Ybuss hoppar jag på strax efter 15 och nästan tio kliver jag av i Stockholm! En timme senare, fortsätter färden, och mitt i natten, någon gång runt tre, ser ni mig i min älskades armar på Jönköpings C, som det så fint heter ;)


Jag längtar galet mycket efter att vara framme, men den nästan 12 timmar långa resan känns förtillfället inte lika lockande.. nåja, det är det ju värt när man kommer fram. :)

Håll ut!
-LallaNéa-


Patetiska jag =)

Tänk vad patetisk jag är ändå, egentligen! :O
Jag menar, senast igår satt jag och tittade på härliga sommarbilder som vänner får när och fjärran tagit. Jag såg alla de snygga tjejerna med smala bruna kroppar och med sunda leenden som såg så lyckliga ut.
Jag tänkte att nästa sommar, då ska jag ta mej tusan vara en av dem som ärså där smal och vacker, nu jävlar!

Sen kom det visst en chokladkaka gående. En kopp varm oboy till kvällsfikat med familjen.. och börjar jag inte arbetsdagen med en kopp latte?



Då känner jag mig ganska patetiskt, och framförallt, dömd att misslyckas...
Hur ska det gå?

-LallaNéa-

jobbelijobbjobba! ;D

Åter i min rullfotölj med headset och en vattenflaska (inte samma sak som på bilden dock..) :)


Hemma lyckades jag idag organisera kaoset som var utspritt över minst två rum. Ihoppackat i just nu fyra olika väskor, för olika tillfällen och resor. Eller ja, en resa, med måånga destinationer ;)

Såhär ser resplanen ut:
  • Imorgon bär det av mot älskade pojkvännen och underbara Jönköping.
  • Winnerbäck på torsdag!
  • Fredag/Lördag till Mittåfjället för scoutläger
  • Torsdag/fredag Vässarö för konfirmation av kusin på lördagen
  • Lördag konfimation sedan stockholm med farmor
  • Söndag Dalarna med farmor och förhoppningsvis pojkvännen!
Sen får vi se hur länge vi blir där, vart vi åker sedan, och när det är dags att plocka in alla kartonger i ett flyttlass, och fara iväg... :)


-LallaNéa-

trött

Happ det kan tyckas ha varit ganska dött på den här bloggen ett tag.. jag håller med..
Inatt jobbade jag till 4, efter att jag haft en kanondag med bästaste Emma, på bilden. :)

Jag och Emma, 10/9, en helt fantastisk tjej som alltid finns =) <3

Idag sov jag till 15oo, och sedan har familejn komit hem, så det blev Shrek 3 och kycklingmiddag -najs! :D
Jag har också packat inför scoutläger, snart är det klart! Helt otroligt, nästan en hel vecka i förväg!! :O

Nu vankas sängen!

-LallaNéa-