Vila i frid

En ganska uttjatad mening tyvärr, som jag sällan vill använda. Men nu har jag suttit här och läst hennes blogg upp och ner och känt mig så hemsk och dum som inte kan bota cancer. Inte ens småbarnsföräldrar går säkra mot detta enorma monster.. Jag orkar inte skriva mer, vill bara dela med mig av en länk och meddela min delaktighet till alla de som ikväll sörjer.
.
Vila i Frid, Linda.
http://lindaskriver.blogspot.com/
.
.
Linnéa

Nytt liv?

Ett rätt tråkigt inlägg om bristande motivation:
Hur många gånger har jag inte börjat ett nytt liv egentligen? Well, alldeles för många gånger, det är väl ett som är säkert.
Men senaste gången var så.. på riktigt. Jag hade mitt jobb, jag hade mitt hem, jag hade min sambo och så köpte jag ett gymkort. Jag hade alla förutsättningar för att lyckas, och i början gick det rätt bra. Men sen har det liksom.. slutat fungera. Jag tränar fortfarande 2-3 gånger i veckan, men visst ibland blir det promenader och ibland blir det fyspass, och så allt där emellan. Men vikten har först ökat och nu stabiliseratsig typ två kilon över utgångsvikten. Från startvikt till "målvikt" var det 10 kilo, och jag ligger nu 12 kilo ifrån målet. Tolv kilo.. om jag tittar på min kropp kan jag ärligt talat inte förstå vart jag har tolv kilo förmycket. Och jag är inte direkt något muskelberg så.. nee..
.
Varför jag skriver om detta är helt enkelt för att det gör mig så jävla ont att aldrig riktigt känna att jag lyckas. Jag anstänger mig och försöker men endå går det inte. Och jag vet, jag småäter fortfarande kakor till kaffet på jobbet, en bit vitbröd med ost lslinker väl ner ibland och det händer att jag äter glass på måndagar och slarvar med veckan enda godisdag.
Men jag tycker itne att de fel jag gör är så stora att jag misslyckas.. men uppenbarligen.. samtidigt har jag ingen motivation att anstränga mig när ingen runtomkring verkar se varken fram- eller motgångar.
.
Aja, trots en jävla halssmörta ska jag i alla fall ut och gå i regnet nu med min trogne vän helenius. Men vafan, det känns som om det är skitsamma what ever jag gör.. verkligen skitsamma.
.
-LallaNéa-

dagens betraktelser..

Biipbiipbiip jag star i badrummet med mascaran i handen och låter alarmet vara. biipbiiipbiiiiiiip trött sätter han sig upp och gnuggar sig i ögonen.
-Kan du stänga av din telefon..! mummelropar han, och jag trycker snällt på knappen och ber honom gå upp. Så äter vi frukost, tysta och trötta, och tittar på tv4:as morgonprogram. En liten sekund hinner vi luta oss tillbaka och klaga på träningsverk och trötthet, sen hoppar vi i kläderna och springer ner för trapporna till vår lätt snötäkta bil.
Jag var nervös över att jobba på högstadiet idag. För jag har ledig dag från mitt dagis så jag hoppar in som vikarie där jag behövs. Högstadie har jag aldrig jobbat på innan, men det var bara 4 år sedan jag själv var elev där och......hmm.. trots att detta är en helt annan komun med helt andra ungdomar så känns det otroligt olustigt.
Men just det, en flicka på skolan har omkomit i en olycka under helgen, det hade jag ju hört. Därför var allt på skolan upp och ner, och särskilda "lektioner" skulle hållas.
Så trots att jag inte börjat jobba än riktigt är detta en otroligt jobbig arbetsdag, för många.
Jag skulle hämta bilnyckeln hos hjärtat, som idag jobbade på samma skolas mellanstadie, och på den korta femminuterspromenaden möttes jag av gråtande elver och lärare, samnbitna vuxna och oroliga barn... I personalrummet störde jag uppenbarligen dagens möte när jag frågade efter martin som satt längst in i soffan...för att få mina nycklar. Hua, uscha fy och blää.. så orättvist att en så oskyldig människa som ett barn ska drabbas och så otroligt m,ånga männsikor runt omkring..
Jag vill därför tända ett ljus idag, för flickan, hennes familj och närmsta, och alla runtomkring som på någotvis knyter an med flickan.
-LallaNéa-

tomma ord

Det är tomma ord som fastnar
för att jag låter dem va kvar
men jag har lovat den här gången
att jag ska bli allt jag säger att jag har

fyfan för ivissa studer.
fyfan för vissa ord
fyfan för vissa känslor
för hatet i mitt blod

-LallaNéa-

fjälls!

Japp, jag har varit i underbara fjällen med min underbara sambo ;)
Och (som tur var) dessa härliga =)
Detta är vad jag kallar snabb-up-date så måste även slänga med dagens bild, beviset på vuxenpoängen eller.. nått tragiskt, I dont know :P
Ha det fint! Pösshej! ;)

-LallaNéa-

Trötthet, tvättning och träning

Dagens tre T:n! :D
-
Tvättat inför fjällen och faktiskt så han typ allt torka innan vi tog upp det också! :D Så nu ligger allt i huller om buller i lägenheten, kassar med rena kläder, smutsiga kläder, dagiskläder, packade kläder... ett pokerset, ett gäng gitarrer (bara två för tillfället) och tja.. rätt mycket annat bös :P
Ungefär som på bilden  ser det  ut hos oss, ifrån flyttpackningen i somras ;)
Men kvällen tillbringades i alla fall på Atlantis och jag kände mig på topp detta NÄST SISTA pass före fjällen! Har verkligen jobbat med mag/rygg övningar sedan jul. och tyckte faktiskt att benen fått sig en törn med, men nja, efter ca 50 benböj hade jag rejäla skakningar så.. vettesjutton hur det ska gå!
.
Nu ska jag krypa ner, sova gott och träffa mina underbara älsklingsbarn imorgon igen! :D
-LallaNéa-