TVÅ MÄNNISKOR

Detta kommer inte direkt bli en gullig novell om två älskande människor...

När allt är åt helvete, regnet öser ner och stormen ilar - då är det bra med en vän där ens hemligheter vilar.
Som sällan klagar, tjurar eller gnäller men som ställer upp när det verkligen gäller.
När man känner sig som ensamast och behöver någon nära
så känns det bra att någon lyssnar på allt det dära
som är så jobbigt och så svårt
en äkta vän har alltid axeln våt

Men när vinden vänder och solen åter ler
Då finns tydligen inte den där fina vännen mer.


Tack.
Så jävla less på att bara duga när ingen annan räcker till.

-LallaNéa-

SNAAAART

Får snart åka och hämta älsklingen på hans andra jobb, och åka ut i skogen för att titta på en STOR lägenhet. Det ska tydligen vara ofräsch och hyran var kanske inte billigast, men det är en trea och vi ska i alla fall titta innan vi säger något mer om det.

SPÄNNANDE!!!

Kan även gratulera min favoritsambo som idag har fått fast vikariat fram tillsommaren!! En otrolig bedrift, ett stort löfte och en huuuur STOLT flickvänsom helst, det har MIN Martin ordnat med. :)


Pusspåer!

-LallaNéa-

39

19:39 stod klockan på när jag drog upp dragkedjan, öppnade dörren och satte språng ut mot promenaden samtidigt.
Gå skulle jag, bara gå. Jag upptäckte rätt snabbt att det var enormt skönt att gå så fort att jag inte riktigt hängde med mig själv, andetagen hopade sig i bröstet men jag vägrade springa trots att det nästan hade känts lättare än att gå. POWERWALK, nä jag vet inte, så srukturerat var det inte. . .

En kvart skulle jag gå, innan jag tillät mig själv att vända. För då skulle jag i alla fall vara ute i 20 minuter och det måste ju vara ABSOLUT minsta tillåtna, om man nu ska ut kan man väl gå ut ordentligt..?

Efter de längsta 9 minuterna i mitt liv, hade jag gått så långt att jag undrade om jag skulle behöva gå hem till furusjö innan klockan tickat femton minuter, och jag fortsatte min vandring genom att hoppa över staketet vid en parkering och fundera på åt vilket håll jag skulle gå- samtidigt som benen bar iväg mig.

TOLV.
20:12
sade klockan på mobilen i samma stund som jag stängde dörren bakom mig och tog ett djupt andetag i den varma innomhusluften.

33 minuter, i väldigt rask takt. Tillochmed min promenadkomis Helene skulle nog bli imonerad av mitt tempo, och det vill inte säga lite.

Men jag sprang inte, en av mina enorma vinterkängor var ständigt i marken och det står jag för.

Inte vet väl jag hur långt man hinner med den farten på den tiden, men en 2-3 kilometer borde jag nog ha erövrat i alla fall...


DRICKA skrek min kropp och ett glas vatten hällde jag upp till mig utan att tänka på josen, läsken och saften som skrek på mig från kylskåpet. På bänken låg en bit rulltårta och mös, och jag var "Såhääääääär näraaaaa!!" att norpa en bit. Men i sista sekund såg jag frukfatet som för en gångskull var fyllt till brädden av härligt mogna frukter. En madarin. Och sen till bloggen. FYFAN vad bra jag är!


-LallaNéa-

Update!

Behöver kanske uppdatera er kära vänner om allt som har hänt... Mor, Far och lilla lillasyster var här i helgen, åt trerättersmiddag, firade 4årig födelsedag och köpte säng på IKEA. Sov i sängen inatt för första gången och vaknade båda två pigga och glada tjugo i sju.. Det var en ny upplevelse!

Härligt att ha familjen här också, men som vi sa, det blev ett himla farande och egentligen väldigt lite umgänge.. men nu har de i alla fall sett hur vi bor, och det känns jättebra! :D

Jag har jobbat en heltidvecka på favoritförskolan, och fick även tillbringa min måndag med dess underbara ungar. Imorgon väntar en annan förskola, ny personal och nya barn att lära känna. Life of a timvikarie, can be a bitch!

Nu ska jag ta på mig kängorna och göra förvinterkvällens luft lite sällskap, rensa ur hjärnan och framförallt lära mina fötter att gå igen. Jag skulle ju vara snygg till Grand Canaria i Januari.. tror ni det är försent nu?

-LallaNéa-

ÖPPNA!

Fick det stora förtroende fyllda uppdraget idag att ÖPPNA på förskolan imorgon. Kändes som en utvecklande uppgift och som tur var var det också jag som stängde idag, så alla mina småmissar idag kan jag själv rätta till imorgon ;)

I övrigt har jag haft en superduperbra dag som började med det glädjande beskedet att jag fick jobb bokat för må-ti-on denna vecka, och sedan böev det frukost med "Jims Värld" och älsklingen i mojjojok, det är vad vi kallar vardagslyx :)

Och sen så finns det en viss person som håller på att radera ut sig själv från "listan över mina kära vänner". Jag gör verkligen vad jag kan för att förhindra det, men varje dag kommer nya bevis på att personen själv i fråga inte värdesätter varken den vänskap vi har eller de redskap som binder vår vänskap samman. Mycket tråkigt. Mycket tråkigt.

-LallaNéa-


Söndag på degknådargränd

Åter igen vid datorn på degis.. Underbara familjen har varit här och fikat, alltså Martins bror "Oma", hans sambo och deras två små prinsessor.  :)


Mia har återigen varit framme med kameran, helt otroligt :)

Nu målar Martin trappan och här sitter jag och fördriver tiden.. Känns som en alltför vanlig sysselsättning för det feta flickan från norr, som borde springa en kilometer per kvart och göra tusen situps..

Men okej, efter en vecka i Rom visade faktiskt vågen dryga kilot mindre än vanligt, detta trots vittbröd med nutella och oääändligt mycket glass...! :)

Sen funderar jag också på dessa åtskilliga idioter som förgyller vardagen genom uppdränkta kommentarer och spydiga fasader.  Folk som inte ens har med saken att göra, som helt plötsligt bara vet bäst och har rätt.Så härligt. Verkligen, så härligt.

-LallaNéa-


Upplands Väsby

Här sitter jag och var alldeles nyss ensam i mormor o morfars kök. Nu kom dock mamma, mormor och Elnis och samtalen är igång.

Nu ska packning packas ihop, ochsen är det melodikrysset och efter det ska familjen skiljas återigen..Mamma o syster ska till Norrland, och jag ska åka hem till mig. Hem till min sambo. Hem till oss.

 

Den här underbara bilden har Mia tagit, på Isse&Bengans bröllopsfest förra lördagen :)

När jag åter är i närheten av minneskortsläsaren så lovar jag bilder från ROM :)

Nu blir det: FRUUUUUKOOOOOST! :D


-LallaNéa-

SHOPP!

Idag var storre delen av dagen ledig, och vi shoppade, shoppade och shoppade. SKITKUL!

Imorgon ska jag flyga hem, och jag borjar bli nerv;s igen, men forst ska vi ata middag med ganget sa an far jag lata bli att shapa mig :)

Bil;der kommer nar jag e hemma ;)

PUSSS!

/LallaN=ea/

ROMAAAA!!

JAG AR I ROM!!

Och det ar hur coolt som helst, men, jag ar sa trott att huvudet knappt sitter kvar.. manga upplevelser kan jag lova..

Idag var vi bland annat och lyssnade pa povens audiens och dar traffade vi ett enormt guligt nygift par och ja.. det var bara borjan av dagen. Vi har ocksa varit inne i petrikyrkan, vatikaanmuseet och forsokt se heliga birgitta, och akt masa buss med italienare, handlat pa gatuhornens sma butiker och sist landat pa hotellet igen med en rokande hushallerska och en svensk familj fran motala.

Jag lyckades NASTAN ga upp till hogsta platsen pa petrikyrkan, men min hojdradsla tog overhanden nar vaggarna lutade sa mycket att jag trodde jag skulle falla... hur f@n bygger dom sanna saker?!?!

Nagon gang under dagen visade ocksa min kamera att minnet var fullt vilket var lite angestladdat, men jag rensade lite och vipps, det ska nog racka imorgon oxa :)

Nu ska jag ta och krypa ner och nar jag kommer hem vill jag visa ALLA bilder (kanske...600 st) eller kanske inte...

puss!
/LallaNea/