FLYT

Hej hej
jag sitter och skriver ULS!!! (utveckling Livsvillkor och Socialisation)
Och faktiskt går det riktigt bra. Tyvärr kan jag inte riktigt diskutera med Patrik, eftersom han inte är hemma, men jag kan diskutera med mina egna hjärn-spöken och nog blir det en disskution då alltid ;)

Jag är glad över att jag har ett så fenomenalt FLYT i fingrarna och iarbetet just nu. Var trött som en död fisk och frös gjorde jag när jag kom hem. Men jag kokade kaffe(av det kaffe jag köpte i Väsby förut) och det var super gott och efter två stora kaffe latte springer fingrarna och hjärnan arbetar på hög varv!!
Snart kommer pappa hem, och då ska vi boka biljetter till STOCKHOLM !! :D
Ska bli underbart.
Nästa vecka har jag tre prov dock, inte lika kul. Men jag ska släpa skolböckerna till stockholm, så kan jag bplugga på resorna och på nätterna när de andra sover (Hahahaaa, säkert!)
Jaja, jag ha ri allafall GRAMATIK-PROV i engelska, och det är inte min styrka
Matte prov , kan väl gå om jag anstränger mig
Och Franska prov. Kommer inte riktigt ihåg vilken del det var, men någon var det iallafall och jag ska nog klarar det också, ska som sagt rå plugga ikväll, och på resaaaaan NER TILL STOCKHOLM!!
Nu ska jag skriva färdigt ULSEN och sedan blir det matte och engelska pararellt ett tag ;) Känns som om jag är tillbaka på Landgren, men proven alltså. Inget annat, HÖRES INGET ANNAT!!!!!!!

Å jag fungerar ju bäst när det är en aning stressigt, så det blir toppen! :D
Läste dock förut att det inte blir någon uppsjungning i kyrkan imorgon, riktigt tråkigt, jag ville ju verkligen......men jaja, jag får spara på rösten istället HAHA

NU ska jag återvända till Ulsen, får se om jag skriver mer i kväll, om inte, HA DET !

-LallaNéa-

Kommentarer
shrimp säger:

vi får "rå-plugga" tillsammans för jag har tre prov till nästa vecka jag med varav 1. läsa en bok på engelska som jag knappt börjat läsa. 2. Matte-prov som jag inte kommer vara i skolan för att göra (jag är på MALTA då, men han kommer tvinga mig göra det antingen efter lovet eller innan lovet och är det innan gör jag matte och franskaprov under samma timma :S hur fan går det ihop??!) 3. franska prov på hela franskakurs A !!!!!

2008-03-13 | 09:13:33
Bloggadress: http://yesindeed.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback